Zpoždění a TT

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
6.1.11 18:01

zpoždění a TT

Dobrý den, kamarádka mi poradila tyto skvělé stránky, protože už opravdu nevím, kdo by mi mohl poradit :nevim: Od 6.12 do 13.12 jsem měla MS, před tím, jsem rok brala HA Minerva, ale kvůli zdrav.problémům jsem jí musela vysadit.Počítala jsem s tím, že bych měla MS dostat v pondělí, ale stále se nedostavila.Mezi tím, jsme měli s partnerem jednou nechráněný poh.styk. cca kolem 24.12.(udělal se mimo rodidla) MS se stále nedostavila a TT jsou všechny negativní …myslíte, že bych mohla i přesto být těhu? Děkuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1412
6.1.11 18:26
MajdaB píše:
Dobrý den, kamarádka mi poradila tyto skvělé stránky, protože už opravdu nevím, kdo by mi mohl poradit :nevim: Od 6.12 do 13.12 jsem měla MS, před tím, jsem rok brala HA Minerva, ale kvůli zdrav.problémům jsem jí musela vysadit.Počítala jsem s tím, že bych měla MS dostat v pondělí, ale stále se nedostavila.Mezi tím, jsme měli s partnerem jednou nechráněný poh.styk. cca kolem 24.12.(udělal se mimo rodidla) MS se stále nedostavila a TT jsou všechny negativní …myslíte, že bych mohla i přesto být těhu? Děkuji :roll:

Možné to sice je, ale spíš bych řekla, že nepravděpodobné. Zkus test za dva tři dny pokud se MS nedostaví případně si potom zajdi k doktorovi. Já měla MS stejně jako ty a už 31.12 se mi objevily slabé // a dneska jsou krásně vidět. Třeba jsi měla později ovulaci, což může být i vysazením HA nebo nervozitou, nachlazením… těch faktorů je spousta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3034
6.1.11 20:03

Ahoj, někdy se menstruace zpozdí po vysazení HA. Někdy i o 10 dní, když nedorazí do týdny běž na gyndu a tam ti píchnou vyvolávačku pokud se nezadařilo, to nikdy nevíš, ale jestli se přítel udělal mimo tak bych řekla že těhu je hodně nepravděpodobné a že to zpoždění je fakt tím vysazením HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.18 12:09

Prosím neviete čo to náhodou znamená

Tehotenský test clearblue ukazuje šípku a knižku stretli ste sa stým už niekedy ďakujem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex