Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, kamarádka mi poradila tyto skvělé stránky, protože už opravdu nevím, kdo by mi mohl poradit
Od 6.12 do 13.12 jsem měla MS, před tím, jsem rok brala HA Minerva, ale kvůli zdrav.problémům jsem jí musela vysadit.Počítala jsem s tím, že bych měla MS dostat v pondělí, ale stále se nedostavila.Mezi tím, jsme měli s partnerem jednou nechráněný poh.styk. cca kolem 24.12.(udělal se mimo rodidla) MS se stále nedostavila a TT jsou všechny negativní …myslíte, že bych mohla i přesto být těhu? Děkuji ![]()
MajdaB píše:
Dobrý den, kamarádka mi poradila tyto skvělé stránky, protože už opravdu nevím, kdo by mi mohl poraditOd 6.12 do 13.12 jsem měla MS, před tím, jsem rok brala HA Minerva, ale kvůli zdrav.problémům jsem jí musela vysadit.Počítala jsem s tím, že bych měla MS dostat v pondělí, ale stále se nedostavila.Mezi tím, jsme měli s partnerem jednou nechráněný poh.styk. cca kolem 24.12.(udělal se mimo rodidla) MS se stále nedostavila a TT jsou všechny negativní …myslíte, že bych mohla i přesto být těhu? Děkuji
Možné to sice je, ale spíš bych řekla, že nepravděpodobné. Zkus test za dva tři dny pokud se MS nedostaví případně si potom zajdi k doktorovi. Já měla MS stejně jako ty a už 31.12 se mi objevily slabé // a dneska jsou krásně vidět. Třeba jsi měla později ovulaci, což může být i vysazením HA nebo nervozitou, nachlazením… těch faktorů je spousta
Ahoj, někdy se menstruace zpozdí po vysazení HA. Někdy i o 10 dní, když nedorazí do týdny běž na gyndu a tam ti píchnou vyvolávačku pokud se nezadařilo, to nikdy nevíš, ale jestli se přítel udělal mimo tak bych řekla že těhu je hodně nepravděpodobné a že to zpoždění je fakt tím vysazením HA.
Tehotenský test clearblue ukazuje šípku a knižku stretli ste sa stým už niekedy ďakujem