Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak jsem si dělala test myslím, že tam jsou dvě// ale nějak tomu nemůžu uvěřit… Snažíme se od října. MS mám dostat až kolem 20.1. Co myslíte vy, můžu se alespoň trošičku začít radovat??
VeruunkaT píše:
Ahoj holky, tak jsem si dělala test myslím, že tam jsou dvě// ale nějak tomu nemůžu uvěřit… Snažíme se od října. MS mám dostat až kolem 20.1. Co myslíte vy, můžu se alespoň trošičku začít radovat??
Ahoj VeruunkaT…myslíš, že můžeš… je to jasná čárka;-) zkus udělat test za 2 dny - druhá čárka by se Ti měla zabarvit více;-) gratuluji;-) jsme na tom podobně;-)
dája-těhlová píše:
VeruunkoT To ani není dušík ale krásně pozitivní
moc děkuju, já jsem tomu nemohla ani uvěřit, asi jsem to potřebovala od někoho slyšet… A není to nějak brzo vidět, když mám MS dostat až kolem 20?? to je jedno, hlavně že to tam je
jen se budu modlit aby MS nedorazila!!
právě jsem někde četla diskuzi kdy už muže být tt pozitivní a divila jsem se že tak brzy.máš krásně pozitivní test to musí být štestíčko to držet v ruce a zkoumat hlavně at je vše v pořádku..
dája-těhlová píše:
právě jsem někde četla diskuzi kdy už muže být tt pozitivní a divila jsem se že tak brzy.máš krásně pozitivní test to musí být štestíčko to držet v ruce a zkoumat hlavně at je vše v pořádku..
mám takový smíšený pocity, člověk si to moc přeje, dělá pro to všechno: probíhá
, baští se vitamínky, po tulení nožky nahorů atd… a při každým negativním testu je děsně zklamanej a když najednou to tam je je to šok, člověk tomu ani nevěří ikdyž mám hroznej pocit štěstí
A ty jsi snažilka??
Nugetka píše:
Ahoj já jsem si dělala TT 11.1.011 a měla jsem // ale ta druhá byla slabě růžová!dnes jsem dělala opět TT a výsledek je stejný(čárka stejně slabě růžová)tak nevím,ale // tam jsou určitě.Za jak dlouho by měla zesílet?a mám jít k lékaři?
Ahoj holky je tu nekdo kdo objevil 2 // a ceka na potvrzeni od doktora?me se to zda nekonecny :/ jdu az 23. kvetna a uz pocitam dny.
@Anonymní píše:
Ahoj holky je tu nekdo kdo objevil 2 // a ceka na potvrzeni od doktora?me se to zda nekonecny :/ jdu az 23. kvetna a uz pocitam dny.
ahoj,pozitivní test mám od soboty
já jdu na kontrolu až 5.června,takže jsi na tom líp ![]()
Ahoj holky, tak já dneska ráno taky objevila 2 //. K Dr. jdu 17.5. Jsem strašně nervozni jestli to je těhu a hlaně jestli je uhnízděný tam kde má.
grafi: ja jsem to zjistila 3. května, je to moje druhe tehu . no to jsem ,ale jen o par dni tak drzim palce at je vse ok.
anonymni: je to uz mas za chvili, ja se toho 23 snad nedockam. je to vase prvni tehu?
Diky moc, tobe taky drzim palce. Mě to připadá že 17 je ještě strašně daleko… Jinak je to moje 2 těhu.Snad to nezakřiknu. Jsem z toho ještě v šoku, protože teď jsem doma na RD s holčičkou, ktere budou v letě 2 roky. Chtěli jsme to jen zkusit abych se po 3 letech RD nemusela vracet do práce a hned první MS jsem vynechala a dnes našla asi po 50 s na GS MAMATESTu 10 dvě čáry jak poleno. Takže si připadám divně, chtěla jsem to, ale nečekala jsem to takhle brzo…
Ahoj taky čekám na potvrzení od doktora, dneska sem si zašla na krev a po třetí hodině si mám zavolat, jak dopadl. Sem jak na trní. Podle toho se pak musím objednat na utz. Jinak poslední menstruaci sem měla 1.4. tak asi tak, jinak už taky čekáme druhý.
ale my to dáme holky