Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani, poslala jsem ti pozvánku
u ostatních potřebuju znát přezdívku a nebo musíte poslat žádost- název skupiny je Potvrzení těhotenství 2012
Garfi: díky za povzbuzení:-))))dělala jsem si ho teď před chvílí…za kolik dní si mám udělat další?
@Anonymní píše:
Garfi: díky za povzbuzení:-))))dělala jsem si ho teď před chvílí…za kolik dní si mám udělat další?
nemáš zač, držím pěstičky
jestli chceš, tak pojď k nám do uzavřené skupinky, taky všechny čekáme jak to bude dál…já bych zkusila test pozítří,tam bude vidět největší rozdíl. Ještě mi prozraď jestli máš před ms a nebo po ms
Garfi: díky jsi hodná, ale radši ještě počkám, až to budu vědět na 100%jak na tom jsem:-))takže myslíš, že už v sobotu by mohla být v limitu?:-))pokud se tam teda ukáže:-))měla jsem to dostat včera a nic......
@Anonymní píše:
Garfi: díky jsi hodná, ale radši ještě počkám, až to budu vědět na 100%jak na tom jsem:-))takže myslíš, že už v sobotu by mohla být v limitu?:-))pokud se tam teda ukáže:-))měla jsem to dostat včera a nic......
určitě bych počkala do sobotního rána a testla z první moči. Já ji taky měla na začátku fakt slabonkou, viděla jsem ji jen já
a teď už nejde přehlédnout
tak držím pěstičky,aby ses k nám pak přidala ![]()
já jsem taky úplně na začátku, dneska 4+4 tt, tzn. 5 týden…já si nějak nepřipouštím,že by něco mělo být špatně. Na kontrolu jsem objednaná až 5.června, to bych měla být 8+2 tt, tak snad to klapne
Sestřička mi doporučila brát vitamíny, tak jsem koupila Femibion 800. Pro srovnání ti pak můžu vyfotit svoje testíky,aby jsi viděla jaký tam je posun
ale teď jdeme s manžílkem a Máťou na procházku,tak až se vrátíme ju?
Garfi: tak to je paráda:-)))gratuluju…no já mám jít na kontrolu po roce až v červenci…takže pokud tam v sobotu něco bude, tak půjdu dřív:-))já beru už druhým měsícem kyselinu listovou(Femibion)…vy už máte taky jedno dítko? a jak staré? my dvouletou holčičku Petrušku:-)
@baculkaji posílám ti pozvánku do uzavřené skupiny ju? nemám ráda ty otevřené ![]()
@Anonymní píše:
Garfi: tak to jsem vážně zvědavá:-))a v kolikátém jsi?
posílám ti ty ukázky testů
ty první jsou pepino a tam vidíš, že na začátku fakt nic vidět nejde
a ty dolní mamatest ![]()
Holky, kdy myslíte, že doktor potvrdí, že je mimi, tak kde má být? Z krve mi potvrdili, že jsem těhotná ten den, kdy jsem to měla dostat, takže jsem teprve v 5 tt a doktorka si mě pozvala už 4 den po vynechání menstruace na kontrolu, tak mě to trošku znepokojilo, všude čtu, že zvou na první prohlídku až tak kolem 8tt. Díky za Vaše odpovědi ![]()
@nelinka 8 ja jdu na první kontrolu treba az ve stredu, kdy budu 7+2. U prvního jsem chvtala a nakonec byla jen vyplasena, protoze v 6+1 jeste nebylo srdicko, sla jsem tas za tyden a uz bylo vse ok… pokud jdes tak brzy tak hlavne neplasir, kdyby <3 jeste netlouklo.. ![]()
No je mi právě divný, proč by si mě zvala tak brzo, ale tak snad bude vše v pořádku ![]()
Já šla až v 10tt, aby bylo už jasno. V prvním jsem šla asi v 6tt a nebylo srdíčko, tak jsem pak chodila co týden, jestli se neobjevilo. Naštěstí ano.