Potvrzení těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
10.5.12 15:28

Jani, poslala jsem ti pozvánku :kytka: u ostatních potřebuju znát přezdívku a nebo musíte poslat žádost- název skupiny je Potvrzení těhotenství 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 15:36

Garfi: díky za povzbuzení:-))))dělala jsem si ho teď před chvílí…za kolik dní si mám udělat další?

• Citovat
  • Upravit
2069
10.5.12 15:37
@Anonymní píše:
Garfi: díky za povzbuzení:-))))dělala jsem si ho teď před chvílí…za kolik dní si mám udělat další?

nemáš zač, držím pěstičky :kytka: jestli chceš, tak pojď k nám do uzavřené skupinky, taky všechny čekáme jak to bude dál…já bych zkusila test pozítří,tam bude vidět největší rozdíl. Ještě mi prozraď jestli máš před ms a nebo po ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 15:40

Garfi: díky jsi hodná, ale radši ještě počkám, až to budu vědět na 100%jak na tom jsem:-))takže myslíš, že už v sobotu by mohla být v limitu?:-))pokud se tam teda ukáže:-))měla jsem to dostat včera a nic......

• Citovat
  • Upravit
2069
10.5.12 15:42
@Anonymní píše:
Garfi: díky jsi hodná, ale radši ještě počkám, až to budu vědět na 100%jak na tom jsem:-))takže myslíš, že už v sobotu by mohla být v limitu?:-))pokud se tam teda ukáže:-))měla jsem to dostat včera a nic......

určitě bych počkala do sobotního rána a testla z první moči. Já ji taky měla na začátku fakt slabonkou, viděla jsem ji jen já :-D a teď už nejde přehlédnout :kytka: tak držím pěstičky,aby ses k nám pak přidala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 15:52

Garfi: tak to jsem vážně zvědavá:-))a v kolikátém jsi?

• Citovat
  • Upravit
2069
10.5.12 15:56

já jsem taky úplně na začátku, dneska 4+4 tt, tzn. 5 týden…já si nějak nepřipouštím,že by něco mělo být špatně. Na kontrolu jsem objednaná až 5.června, to bych měla být 8+2 tt, tak snad to klapne :kytka: Sestřička mi doporučila brát vitamíny, tak jsem koupila Femibion 800. Pro srovnání ti pak můžu vyfotit svoje testíky,aby jsi viděla jaký tam je posun ;) ale teď jdeme s manžílkem a Máťou na procházku,tak až se vrátíme ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
10.5.12 16:07

Garfi: tak to je paráda:-)))gratuluju…no já mám jít na kontrolu po roce až v červenci…takže pokud tam v sobotu něco bude, tak půjdu dřív:-))já beru už druhým měsícem kyselinu listovou(Femibion)…vy už máte taky jedno dítko? a jak staré? my dvouletou holčičku Petrušku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.5.12 16:16

@baculkaji posílám ti pozvánku do uzavřené skupiny ju? nemám ráda ty otevřené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
10.5.12 16:21
@Anonymní píše:
Garfi: tak to jsem vážně zvědavá:-))a v kolikátém jsi?

posílám ti ty ukázky testů ;) ty první jsou pepino a tam vidíš, že na začátku fakt nic vidět nejde :-) a ty dolní mamatest ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 17:12

Garfi: tak to gratulujuuu:-)))krásná dálnice:-)

• Citovat
  • Upravit
8
28.2.16 12:53

Holky, kdy myslíte, že doktor potvrdí, že je mimi, tak kde má být? Z krve mi potvrdili, že jsem těhotná ten den, kdy jsem to měla dostat, takže jsem teprve v 5 tt a doktorka si mě pozvala už 4 den po vynechání menstruace na kontrolu, tak mě to trošku znepokojilo, všude čtu, že zvou na první prohlídku až tak kolem 8tt. Díky za Vaše odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
28.2.16 12:59

@nelinka 8 ja jdu na první kontrolu treba az ve stredu, kdy budu 7+2. U prvního jsem chvtala a nakonec byla jen vyplasena, protoze v 6+1 jeste nebylo srdicko, sla jsem tas za tyden a uz bylo vse ok… pokud jdes tak brzy tak hlavne neplasir, kdyby <3 jeste netlouklo.. :)

• Citovat
  • Upravit
8
28.2.16 13:05

No je mi právě divný, proč by si mě zvala tak brzo, ale tak snad bude vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
28.2.16 13:13

Já šla až v 10tt, aby bylo už jasno. V prvním jsem šla asi v 6tt a nebylo srdíčko, tak jsem pak chodila co týden, jestli se neobjevilo. Naštěstí ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí