Těhotenský test Clearblue - digitální

16694
9.1.11 21:36

Těhotenský test Clearblue digitální

Teď jsme s přítelem zkoukli reklamu a nemůžeme se dohodnout, jestli je to jednorázový test, nebo se dá používat opakovaně. Ne, že by to bylo důležité, ale nikde jsem nenašla info. Přítel tvrdí, že když je digi, tak by měl jít opakovaně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Clearblue Digital?

Přidejte zkušenost s Clearblue Digital
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
9.1.11 21:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
9.1.11 21:40

Akorát to doma také probíráme :-),našla jsem ho na netu,podle popisu to sedí ale cena 180 Kč se mi nezdá,navíc píšou,že obsahuje baterii a zároven je jen jednorazový..tak nevim,sem z toho v rozpacích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
9.1.11 21:41

mam za to,ze je jednorazovy,ale ta cena cca 170Kc,radsi budu verna mamatestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
9.1.11 21:48

Zkusila jsem to najít a podle všeho je jednorázový.To zase jednou někdo něco vymyslel…Není nad mamatest za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.1.11 21:53

jo, taky už se mi to povedlo dohledat. No, na to, že je jednorázový, tak je to zbytečná neekologická sranda :zed: Digitální jednorázový test :zed: A zítra si půjdu koupit jednorázový digitální teploměr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.1.11 21:58

zrovna sem to také poprvé viděla a šla sem hledat info :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.1.11 22:05

noo já jí shlédla včera.. a chtěla jsem založit diskusi, zda už někdo zkusil a má nějaké zkušenosti a jaká je spokojenost! u nás už to nehrozí máme dětma splněno! :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
9.1.11 22:12

a nad 7 týdnu to napiše jen 3plus co?Nenapíše mně třeba 10tý týden? :lol: že by člověk ověřoval zda tam miminko stále je :lol: ale tak to asi nefunguje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6725
9.1.11 23:04

Tak ty zkušenosti by mě fakt zajímali, jestli ho už někdo vyzkoušel, protože jsem měla v plánu ho vyzkoušet :think: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
9.1.11 23:13

ja uz jsem ho vyzkousela ted to bude rok akorad to vydrzi od testovani tak tri dny a pak se to vybije ..... bohuzel moje tehotenstvi tenkrat dopadlo spatne ale uz jsem si ho koupila pro jistotu …pridavam fotecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
9.1.11 23:57

Ja jsem ho poprve videla pred rokem na dovolene v nejakem anglickem casaku. Kdyz jsme se vratili domu, tak jsem ho tady shanela a nic jsem nenasla, tak jsem myslela ze jsem tu anglictinu spatne pochopila. No vida a fakt existuje :lol: A trvalo to jen rok, co se dostal az do srdce evropy.
Me se to libi ale nevyhoda c. 1 na pamatku si ho asi neschovate, c. 2 cena. Kdyz jsi vpomenu kolik mamatestu jsem pouzila kdyz jsme pracovali na mimi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
10.1.11 02:21

berus

no ja jsem si ho jela koupit az po tom kdyz mi obycejny test ukazal ze jsem a na pamatku zustane aspon fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
10.1.11 11:33

Mě by zajímalo s jakou pravděpodobností fakt ukáže ten týden 1-2 :think: Přecejenom bych nechtěla vyhodit skoro 2 stovky oknem, ale dneska bych ho měla vyzvedávat, tak nevím, jestli si ho už mám udělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
10.1.11 15:28

jahudko

jestli jsi tehotna tak ti to ukaze jinak ja jsem si ho udelal v den vynechani ms a ukazal 2az 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí