Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte zkušenost s Clearblue Digital?
Přidejte zkušenost s Clearblue Digital@snazilka007 píše:
Clearblue je v tomhle prostě super žádná spekulace jestli tam druhá čárka je nebo není. Holky nerozebírejte ho a věřte digi výsledkuteď už jsem v devátém týdnu a v pátek mám kontrolu kde už sand bude trloust srdíčko
Ja ho musela royebrat pri testu doslo k chybe a objevila se knizka.Tak nevim jestli je tehotenstvi.jinak jsem sii dnes rano delala ten druhy clearbleu obyc a nic .. ![]()
Myslím že tento test je super, ale určitě bych ho nepoužila k ověření zda těhotna jsem (trochu drahá zkouška, navíc když hladina hcg je nízka a na mamatestu jsem měla prvních 5 dnů velice slabé čárky), ale když už víte, že těhotné jste a čárka je silnější tak v tom případě má test smysl. Be z problému, doporučuji.
já si těchto testů koupila několik, protože ty obyčejné mi nic neukazovaly a ty digitální mi postupně ukazovaly ty týdny, takže já jsem spokojená a nějakých 175,– mi nepřijde drahé.
Ahojky holky,
dneska jsem si koupila tento test a můžu říct,že je fakt super.Ukázalo mi to,že jsem 3+ a to znamená,že jsem víc jak 5 tt,a podle ultrazvuku jsem 5+6tt.
Mohu jen doporučit,ale je drahý
tak to blahopřeji a mohu se zeptat, kdy jsi měla poslední MS?
Ahojky Blaňul,poslední ms jsem měla 31.3:-),no uvidíme srdíčko tam ještě není vidět,tak se trochu bojím,protože první mimi mám po IVF ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli nemá někdo podobnou zkušenost…Mám cca 14 zpoždění, tak jsem si koupila digitální test ClearBlue a ten mi vyšel pozitivní s délkou od početí 2-3 týdny. Až jsem si test udělala přečetla jsem si, že by se měl dělat 1-4 dny před očekávanou periodou, tak nevím, do jaké míry je tím pádem přesný. Páč já ho dělala 14 dní po očekávané MS nikoli před??
@Petrinha píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli nemá někdo podobnou zkušenost…Mám cca 14 zpoždění, tak jsem si koupila digitální test ClearBlue a ten mi vyšel pozitivní s délkou od početí 2-3 týdny. Až jsem si test udělala přečetla jsem si, že by se měl dělat 1-4 dny před očekávanou periodou, tak nevím, do jaké míry je tím pádem přesný. Páč já ho dělala 14 dní po očekávané MS nikoli před??
Nevím, jestli by ti 1-4 před očekávanou MS něco ukázal, to si asi nějak špatně pochopila…Jinak já jsem si ho dělala, stejně jako ty po asi 14 denním zpozdění, ukázal mi to samé a těhotná jsem byla ![]()
@Petrinha píše:
Ahááá, no paráda, budu mamina. Děkuju
Myslím, že je docela spolehlivý, takže moc gratuluju
. Já jsem si ho dělala přesně před rokem ![]()
Ahoj, před 14 dny jsem objevila 2 čárky na testu, dnes jsem 28 dní DPO. Příznaky těhotenství moc silné nejsou, ani mi neztmavly bradavky jako při minulém úspěšném těhotenství (omlouvám se za ten popis). Dnes jsem pro jistotu použila test Clearblue, + se objevilo asi za minutku, výsledek byl 2-3 týdny těhotná. Předtím, než naskočil, tam poblikávalo 3+. Myslíte, že mám házet flintu do žita? Mám za sebou 2 ZT a taky svoje léta. Díky za odpověď.
@Deagol Jak už jsem psala výše, mám s ním zkušenost, že je spolehlivý. Já jsem ze začátku taky neměla žádné příznaky těhotenství, kromě vynechané MS. Takže já bych flintu do žita neházela ![]()
Díky za uklidnění. Tenhle rok jsem měla dvě biochemická těhotenství. Když to neukazuje 3+, vyšiluki, že hladina HCG je nízká. Stejně se ukáže až na kontrole, jak to je ![]()
Clearblue je v tomhle prostě super žádná spekulace jestli tam druhá čárka je nebo není. Holky nerozebírejte ho a věřte digi výsledku
teď už jsem v devátém týdnu a v pátek mám kontrolu kde už sand bude trloust srdíčko