Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte zkušenost s Clearblue Digital?
Přidejte zkušenost s Clearblue DigitalDobrý den, mám dotaz.Dnes jsem si dělala digitální test a vyšel negativně. Posledni MS jsem měla 26.9.Ovulka měla být 11.10.Doted MS nedorazila a já nikdy neměla problémy s opožděnou MS. Myslíte si, že by mohlo být ještě brzy na přítomnost HCG v krvi? Děkuji za odpověd
Záleží jestli jsi si jistá obdobím kdy byla ovulace…Mohla se posunout…Ale jinak tenhle test je fakt spolehlivý a v termínu očekávané MS určitě vyjde pozitivně. Pokud ms nedorazí testuj dál a uvidíš…držím palce ![]()
Děkuji za odpověd ovulkou si nejsem jistá. vím kdy jsem ji měla mít podle výpočtu plodnych dnu tady na netu
Aha, tak to je fakt pak možný že byla později, tak zkus testovat za pár dní ![]()
@Lenik28* díky za typ, test jsem také vykuchala a čárky byly dvě, jedna trochu slabší, ale dobře viditelná
Tak asi jsem, zítra jdu na krev ![]()
Ahoj holky, nechci otvírat nové téma tak se zeptám taky. Čistě ze zajímavosti. Pokud čekáme vícerčata ukáže test více týdnů dle HCG a nebo je to furt stejné??
díky
Tak dnes mi přítel zakoupil digitální test Clearblue a vyšlo nám +2-3 týdny:). Test je super- nemusím řešit slabý nebo silný čárky.
Já si ho dneska dělala taky a ukázalo mi to mínus. Rozebrala jsem ho a ukázalo mi to hned taky vedle sebe dva
Tak co to je? Jsem těhotá nebo ne?
Mě to tam neukázalo nic a 3dny po vynechání MS jsem šla k dr. A byla jsem 4tt těhulka
dneska jsem 13tt a možná čekáme holčičku
takže na drahý testy už dávat prostě nebudu ![]()
opravdu? Mě taky vynechala ms, dneska jsem si ho udělala a vyše negativně, ale na jiným testu mi vyšla slabá čárka, tak teda nevim. Takže tobě digitál taky ukázal že je negativní a přitom jsi těhotná?
@bridion ano já jsem těhotná a měla jsem to jak vy a dneska jsem 15tt ![]()
takže naděje je, díky za váš příspěvěk a přeju pohodový těhu ![]()