Zpožděná menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.11.15 22:44
@Alyss1 píše:
Můžeš. Ale i tak by asi viděla nějaký Vacek nebo tak…co krev? A proc jsi šla tak brzy k doktorovi?

Brzy???vsak mam 4dny zpoždění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
24.11.15 22:47

No to je proste brzy. Zpoždění můžeš Mít ze stovky důvodu. A pokud jsi tehotna tak i kdyby tam doktorka něco viděla tak moc neuvidi. K t ve mu dotazu. Můžeš byt tehotne. Nezbývá než čekat, jít na krev, dělat si test z ranní moci…a bud doufat že jo nebo doufat že ne. Záleží co chces:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.15 22:49
@Alyss1 píše:
No to je proste brzy. Zpoždění můžeš Mít ze stovky důvodu. A pokud jsi tehotna tak i kdyby tam doktorka něco viděla tak moc neuvidi. K t ve mu dotazu. Můžeš byt tehotne. Nezbývá než čekat, jít na krev, dělat si test z ranní moci…a bud doufat že jo nebo doufat že ne. Záleží co chces:)

Miminko opravdu nechci…davame si pozor a jeste pouzivam pharmatex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
24.11.15 22:53

No tak vidíš. Co ti doktorka řekla? Co říkáte těhotenský test? Máš pravidelnou MS? Neměla jsi v posledním měsíci nějakou mimořádnnost? - extra stres nebo fyzickou zátěž, nemoc…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.15 22:58
@Alyss1 píše:
No tak vidíš. Co ti doktorka řekla? Co říkáte těhotenský test? Máš pravidelnou MS? Neměla jsi v posledním měsíci nějakou mimořádnnost? - extra stres nebo fyzickou zátěž, nemoc…?

Dr mi. pichlinizinj…a uvidíme. Ms mam pravidelnou a byla sem nadtydla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.17 10:55

zpožděná MS i přes tělísko?

Zdravím vás maminky i ostatní ženy, mám takový problém, vím, že už se to tu probíralo stokrát, ale přeci jen :-) Tento měsíc poprvé v životě mi vynechala menstruace, dnes je to 8. den po očekávané MS. Mám nehormonální nitroděložní tělísko, protože prášky brát nemůžu. S manželem praktikujeme také přerušovanou soulož (vím, že to nic neznamená). Dělala jsem si 2 testy přes moč a 1 dokonce na HCG z krve, který jsem sehnala v lékárně. Všechno negativní. Z krve by bylo HCG patrné hned ne? Jinak pozoruji, že mám trochu nějaký výtok-tak jestli nějaký zánět nebo infekce? Na gyndu jsem objednaná až v úterý, do té doby se asi zblázním, ne, že bychom mimčo nechtěli, ale nyní se léčím po trombóze a na mimi se necítíme. Prosím poraďte :-) Díky moc a hezký den všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí