Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám obrázek svých testů. nahoře je dnešní, pod ním od včera a předevčírem. zdá se mi , že druhá čárka vůbec nesílí. je fakt, že jsem to měla teprve dneska dostat, ale znáte to… na mimčo čekáme už více než rok, a za tu dobu je ze mě testovací maniak. ![]()
Minulý měsíc to podle testů taky vypadalo, že by to mohlo vyjít, a po 5 dnech zpoždění (mívám to přesně, spíš tak o den dříve) mrcha dorazila
a čárky byly všech 5 dní stejné, nesílily… ale testovala jsem se až v den kdy jsem to měla dostat
Tak ted když se zadařilo podruhé ( před tím jsem nikdy na testu // neměla a ted 2× za sebou)tak je pořád sleduju a pozoruju…co myslíte?
Je to nějaký hodně tmavý,takhle se mi zdají být všechny stejné.Ale to přeci nic neznamená ne
Zkus udělat test za dva dny a porovnat ![]()
přidám ještě jednu fotku, snad to jde vidět líp ![]()
jsem hrozně netrpělivá … ![]()
ale asi to fakt budu muset nechat na zítra nebo pozítří ( jak se znám tak na zítra ráno
)
Tak tady je vidět,že jsou všechny stejné.Je to stejný typ testů a stejná citlivost?
ahoj ![]()
všechno je to mamatest 10
ale měla jsem to dostat teprve dneska, takže je dost brzo ( a to mám 26 denní cyklus) …
nezbývá než čekat ![]()
Nebo skoč někam na krev jako samoplátce
S testování bych vydržel jěště do pátečního rána aby jsi viděla pořádný rozdíl.I krev by se měla nabírat s odstupem 2 dnů ![]()
já vím ale kdo to má vydržet? ![]()
vždycky si říkám, že se budu testvat později, ale steně to nevydržím… ![]()
ahoj,
důležitý je, že na všech je druhá čárka, tak je veliká pravděpodobnost, že zesílí!!!
Tiše blahopřeji a hodně štěstí ![]()
mě tedy přijde ten horní trochu silnější než zbylé dva - čárka sílí každé dva až tři dny, zkus zítra a měla by být silnější než na tom prvním. já to vidím velice nadějně -čárky jsou krásné. ![]()
ahoj také si myslím,že ta čarka sílí,je čím dal více vidět,přeji ti aby ti to dopře dopadlo.
![]()
to je fajn protože já to nějak nevidím - nebo tomu nemůžu uvěřit… jestli bude zítra ještě silnější, tak to konečně řeknu i chlopkovi. ![]()
to je přece jasný - čárka tam je a basta. Řešit odstíny - vykašli se na to. Laicky mi přijde, že jsi třeba mohla jeden den víc pít, mít víc naředěnou moč, nerozumím tomu, ale ty testy podle mě takhle citlivé nejsou, aby ukázaly rozdíl 1 dne. Je mi jasný, že když se snažíte takhle dlouho, že to těšení je neúnosný, ale tohle vypadá hodně pozitivně. Držím palce!
asi máš pravdu asi se jenom zbytečně stresuju ![]()
ráno moudřejší večera
tak já si teda počkám ![]()
díky za podporu ![]()