TT 11. den po Pregnylu

71
16.1.11 18:19

TT 11. den po Pregnylu

Ahoj holky,
dnes jsem 11. den od píchnutí Pregnylu a cca 3 dny před MS a test je slabounce pozitivní (spíš jen duch), máte některá zkušenost, že je to ještě ovlivněné Pregnylem, nebo :-D (bohužel nevím jaké množství mi píchli)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
16.1.11 18:59

Ahojky,
měla jsem úplně to samé co ty a bylo to těhu! :dance:
Držím palečky aby // sílily a bylo všechno tak jak má být :hug: :andel:

• Citovat
  • Upravit
71
16.1.11 19:13

Díky moc, budu doufat, i když nevím, od pátku strašně malinko špiním, spíš jen na papíru při WC, tak uvidíme co na to test zítra ráno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
16.1.11 19:26

Ahojky, já jsem taky testila 11 DC a byl to Pregnyl.
Ale držím palečky, aby to bylo u tebe těhu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.1.11 19:55

ahojda min. měsíc jsem měla 6poz testů a byl to pregnyl…
ale přeji at ti to vyjde…taky ted čekám jsem po IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.1.11 20:09

ahoj, urob rovnaku znacku testu aj zajtra, ak bude ciarka slabsia je to pregnyl, ak silnejsia, je to tehotenstvo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
17.1.11 13:49

Ahojky, díky holky za odpovědi a už je to asi vyřešené, vypadá to, že se mi dneska rozjíždí MS, :pocitac: takže si na opravdové // ještě budu muset počkat. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.1.11 14:55

Tak já teda nevím, včera jsem myslela, že přichází MS, ráno jsem lehce zakrvácela, čekala jsem jako vždycky urputnou bolest břicha,ale celý den nic :nevim: a dneska ráno jen lehké špinění :nevim: a teď už vůbec nic. Tak snad zítra zkusím ještě testnout, jestli náhodou. :think: Měli jste to takhle někdo a byli těhu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
28.1.11 07:24
ivik11 píše:
Tak já teda nevím, včera jsem myslela, že přichází MS, ráno jsem lehce zakrvácela, čekala jsem jako vždycky urputnou bolest břicha,ale celý den nic :nevim: a dneska ráno jen lehké špinění :nevim: a teď už vůbec nic. Tak snad zítra zkusím ještě testnout, jestli náhodou. :think: Měli jste to takhle někdo a byli těhu???

Ahoj,moje kamarádka to tak měla asi tři dny jí takto probíhalo,test si nedělala,šla rovnou na gynkologii a byla těhu. a jak to s tebou vypadá dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.1.11 15:41

Fikini, těhu to nebylo, za 4 dny se MS rozjela, ale takhle jsem to teda nikdy neměla, asi následek IVF :-x Ještě dneska mi nabrali HCG, ale je negativní. Koukala jsem, že chodíš do Natalartu, já taky :-D V neděli jdu na UZG a možná proběhne inseminace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
28.1.11 16:47
ivik11 píše:
Fikini, těhu to nebylo, za 4 dny se MS rozjela, ale takhle jsem to teda nikdy neměla, asi následek IVF :-x Ještě dneska mi nabrali HCG, ale je negativní. Koukala jsem, že chodíš do Natalartu, já taky :-D V neděli jdu na UZG a možná proběhne inseminace…

tak se to povede teď,uvidíš? ke komu chodíš? já k mudr.Rokytovi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.1.11 18:01

Jak kdy, dneska jsem byla u Mudr. Švábka, v nedeli tam bude Rokyta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
28.1.11 19:32
ivik11 píše:
Jak kdy, dneska jsem byla u Mudr. Švábka, v nedeli tam bude Rokyta.

aha.já chodím jen k Rokytovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.1.11 22:26

Ptala jsem se ho dnes, jak dlouho je v těle Pregnyl, a řekl jen pár dní, píchli mi 5000 j. tak to jsem z toho jelen, protože ještě 10 den po něm jsem měla slabou // :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anekke
29.1.11 09:09

Iviku, tak to koukam, par dnu a mit po 11 dnech dve carky … ja prave zvazuji, kdy po IVF testovat, tak jsem zabrousila na tuto diskuzi, ja jsem mela 10 000 jednotek, tak to budu mit dve carky mesic a tehotna nebudu :-( … vcera jsem si byla pro dva krasavce a uz druhy den premyslim, kdy bych to tak prubla :-) … doktori mi rikali, at pockam tech 14 dnu do kontroly … ale vis jak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex