Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
dnes jsem 11. den od píchnutí Pregnylu a cca 3 dny před MS a test je slabounce pozitivní (spíš jen duch), máte některá zkušenost, že je to ještě ovlivněné Pregnylem, nebo
(bohužel nevím jaké množství mi píchli)
Ahojky,
měla jsem úplně to samé co ty a bylo to těhu! ![]()
Držím palečky aby // sílily a bylo všechno tak jak má být
![]()
Díky moc, budu doufat, i když nevím, od pátku strašně malinko špiním, spíš jen na papíru při WC, tak uvidíme co na to test zítra ráno ![]()
Ahojky, já jsem taky testila 11 DC a byl to Pregnyl.
Ale držím palečky, aby to bylo u tebe těhu. ![]()
ahojda min. měsíc jsem měla 6poz testů a byl to pregnyl…
ale přeji at ti to vyjde…taky ted čekám jsem po IUI
ahoj, urob rovnaku znacku testu aj zajtra, ak bude ciarka slabsia je to pregnyl, ak silnejsia, je to tehotenstvo ![]()
Ahojky, díky holky za odpovědi a už je to asi vyřešené, vypadá to, že se mi dneska rozjíždí MS,
takže si na opravdové // ještě budu muset počkat. ![]()
Tak já teda nevím, včera jsem myslela, že přichází MS, ráno jsem lehce zakrvácela, čekala jsem jako vždycky urputnou bolest břicha,ale celý den nic
a dneska ráno jen lehké špinění
a teď už vůbec nic. Tak snad zítra zkusím ještě testnout, jestli náhodou.
Měli jste to takhle někdo a byli těhu???
ivik11 píše:
Tak já teda nevím, včera jsem myslela, že přichází MS, ráno jsem lehce zakrvácela, čekala jsem jako vždycky urputnou bolest břicha,ale celý den nica dneska ráno jen lehké špinění
a teď už vůbec nic. Tak snad zítra zkusím ještě testnout, jestli náhodou.
Měli jste to takhle někdo a byli těhu???
Ahoj,moje kamarádka to tak měla asi tři dny jí takto probíhalo,test si nedělala,šla rovnou na gynkologii a byla těhu. a jak to s tebou vypadá dnes?
Fikini, těhu to nebylo, za 4 dny se MS rozjela, ale takhle jsem to teda nikdy neměla, asi následek IVF
Ještě dneska mi nabrali HCG, ale je negativní. Koukala jsem, že chodíš do Natalartu, já taky
V neděli jdu na UZG a možná proběhne inseminace…
ivik11 píše:
Fikini, těhu to nebylo, za 4 dny se MS rozjela, ale takhle jsem to teda nikdy neměla, asi následek IVFJeště dneska mi nabrali HCG, ale je negativní. Koukala jsem, že chodíš do Natalartu, já taky
V neděli jdu na UZG a možná proběhne inseminace…
tak se to povede teď,uvidíš? ke komu chodíš? já k mudr.Rokytovi ![]()
Jak kdy, dneska jsem byla u Mudr. Švábka, v nedeli tam bude Rokyta.
ivik11 píše:
Jak kdy, dneska jsem byla u Mudr. Švábka, v nedeli tam bude Rokyta.
aha.já chodím jen k Rokytovi
Ptala jsem se ho dnes, jak dlouho je v těle Pregnyl, a řekl jen pár dní, píchli mi 5000 j. tak to jsem z toho jelen, protože ještě 10 den po něm jsem měla slabou // ![]()
Iviku, tak to koukam, par dnu a mit po 11 dnech dve carky … ja prave zvazuji, kdy po IVF testovat, tak jsem zabrousila na tuto diskuzi, ja jsem mela 10 000 jednotek, tak to budu mit dve carky mesic a tehotna nebudu
… vcera jsem si byla pro dva krasavce a uz druhy den premyslim, kdy bych to tak prubla
… doktori mi rikali, at pockam tech 14 dnu do kontroly … ale vis jak