Mlíčko s kaší - ohřívání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1429
30.3.13 21:07

mlíčko s kaší - ohřívání

Ahojky,
malá mi konečně začala pít z flašky, tak jsem se rozhodla jí dát mlíčko s kaší od Nestlé. Jenže obal jsem už dávno vyhodila (mám jen ty dvě krabičky) a teď nevím, jestli se může ohřívat jen ve vodní lázni nebo i v mikrovlnce.
A ještě by mě zajímalo, když vám mimča vypijou třeba půlku, ohřejete jim to třeba za hodinku znovu? Kaši ze lžičky dáváme už asi 3 týdny, ale toto je hodně tekuté a flašku mi přijala konečně až teď, ale i tak sláva :potlesk:
Jsem trubka, příště určitě nebudu vyhazovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1429
30.3.13 21:11

Jé, moc se omlouvám, že je to dvakrát, nejdřív mi to napsalo že ta diskuze už existuje, tak jsem to přejmenovala a je to tu dvakrát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
30.3.13 21:14

Ja jsem davala male pulku, ohrala deset vterin v mikrovlnce a protrepala lahvicku, kdyz to vypila, tak jsem ji za chvilku dala druhou pulku. Tak od osmi mesicu mi to vypije cele. Jeste ji to trochu redim vodou. Zda se mi to moc huste. Hlavne to po vytazeni z mikrovlnky protrepej, at ji nepopalis a skus jak je to horke. Nase mala ma rada jen vlazne, ne teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
30.3.13 21:14

Ahoj, já normálně malýmu ohřívám jak mlíko, kaši i jídlo v mikrovlnce. Jsou na to některé negativní názory, ale já to neřešim :lol:. Vždy když mi nedopije mlíko, tak cca za hoďku a půl mu ho přihřeju v mikrovlnce ;) a kaši bych ohřála stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
30.3.13 21:16

Jo na to protřepání jsem zapomněla, to je hodně důležitý, mikrovlnka neohřívá stejnoměrně, mimi by se mohlo spálit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
30.3.13 21:16

Určitě jen vodní lázeň…hotové mlíčko bych v mikrovlnce nikdy neohřívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
30.3.13 21:17

Vodu a příkrmy v mikrovlnce ohřívám, ale hotové mlíčko jedině ve vodní lázni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
30.3.13 21:17

Jojo děkuji :lol: čaj jí v mikrovlnce taky ohřívám, vím že mateřské mléko by se nemělo, že je to potom jak voda, ale tu kaši jsem fakt nevěděla. Ale děkuji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
30.3.13 21:41

Ja mliko s kasi redila horkou vodou ohratou v konvici… neredene se ji z flasky spatne pilo a nechtela mi to pit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
30.3.13 21:42

Tim to mliko bylo rovnou ohrate :-) jsem zapomela dodat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
30.3.13 21:57

@soleile v navodu je ze bud ve vodni lazni a nebo rovnou dat pit bez ohrevu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie