MLM - proč ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
17.11.17 10:45

@Lenyy21 na slevě pro registrované zákazníky samozřejmě nic špatného není. ;) ptala jsem se tě na systém. co dál? co za nové duše, jaké jsou další podmínky, levely atd? ne fakt se ptám, zajímá mě současný letový řád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
17.11.17 10:46
@eumedon píše:
Taky mě to napadlo, že zakladatelka chodí jak kocour kolem horké kaše. :lol:
:mrgreen: tož mrknu a vidím, ne? za mlada a blba se mi „poštěstilo“ se dostat se do vedení jednoho čistokrevného letadýlka, takže jsem byla obeznámena s praktikami, finančními toky apod.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
17.11.17 11:30

No, asi takhle, na poctivém MLM nic extra špatného není, pokud se inzeruje, že se jedná o MLM a neschovává se to za úžasný přivýdělek a to nejlépe bezpracný… I když tedy mě z principu vadí, proč by měl někdo další mít provize z mých nákupů jen pprotože mě zaregistroval, pokud mi k tomu nákupu neposkytuje žádný servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
17.11.17 22:22

MLM ne, protože na obyčejném výrobku si musí namastit kapsu tolik lidí, že to pak jeho cenu vyšponuje do závratných výšin. Dva příklady, hovořící za všechno:

1. Eurona má výrobek, který se jmenuje Bleaching Agent (Univerzální multifunkční agent). 800 g stojí 278 Kč. Přitom ve skutečnosti je to jen čistý perkarbonát sodný, který si na Kutilově koupíte za 34,– Kč za kilo. Proč je u Eurony tak drahý? Aby si všichni „poradci“ v MLM řetězci přišli na své.

2. Kolostrum od LR versus kolostrum ze stránek bio-colostrum cé zet. 125 ml tekutého kolostra naprosto stejného původu, od stejného dodavatele (informaci mám ze dvou zdrojů). U LR stojí 950, u bio-colostra 490. Proč takový rozdíl v ceně za némlich to samé? No úplně ze stejného důvodu: musí si na tom namastit kapsu všichni poradci, manažeři, topmanažeři…

Tak proto MLM za mě osobně NE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
21.11.17 07:57

@opinka Dovolím si nesouhlasit. Cena produktu pro koncového zákazníka oproti „obdobnému“ produktu jinde nemá nic společného s MLM. To jsou čistě obchodní záležitosti a pokud někdo dokáže prodat produkt za 300, zatímco jiný to samé za 90,–, tak kdo je lepší obchodník? Neřeším teď vůbec pohled ze strany zákazníka. U MLM prakticky odpadá nákladná reklama v médiích a těžko předpokládat, že se obří reklamní výdaje nepromítnou do ceny. Kvalitní MLM je prostě systém řízení firmy a hl. je to distribuční systém. Pokud je to nastaveno tak, že tady máš katalog a prodávej, tak to moc nepomůže. Pokud je to nastaveno, že nováček je opravdu řízen svým „vyšším“, ten se o něj stará, o jeho obchodní dovednosti, odborné znalosti, pak nevidím rozdíl mezi MLM a klasickou firmou. Organizační schéma je velmi podobné. Zásadní rozdíl je v tom, že v kvalitní MLM firmě (s kvalitním produktem) má spousta lidí možnost k vybudování si své vlastní firmy. Je jisté, že pokud na trh vrhnu padesátou šestou firmu s bio kosmetickými produkty, tak to nebude nic snadného. Pokud se mi povede najít produkt o který je zájem a dává to smysl (a není to jen letadlo, které živí pouze nové „poplatečky“), pak je velká šance, že hodně lidí dokáže vydělat zajímavé peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
29.11.17 10:32

Já MLM začala dělat v září a v říjnu jsem už měla 8500 Kč k mateřské, za listopad čekám přes 11.000 Kč. Za mě je MLM, které dělám, super a ani nemusím prodávat, když nechci. Pracuji z domu, když mám čas, mám malé dítě, takže není tolik času. Ale za nic bych neměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
29.11.17 10:50

MLM v principu dělají OSVČ (resp. to není zaměstnanecký vztah) a u těch je „běžné“, že když nechtějí, tak nemusejí. Tohle rozhodně není výhoda MLM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
10.12.18 11:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat