Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
nemáte prosím některá tuto hračku? Co všechno umí?
http://www.sparkys.cz/…ivajici-elmo
Přeje si to můj 4,5 letý syn a mně připadá, že už je na to velký,že je to spíš pro menší..(s plyšákama obecně si nehraje, ale má rád Elma). Nemám možnost si to někde prohlédnout, jen přes net..
Tak přesně tuhle hračku ted kupovala k Vánocům maminka,co jí hlídám holčičku.Malý je 16 měs.Ukazovala mi jí zhruba před týdnem a když se na bříšku zmáčkne ten čtverec,trojůhelník nebo kolečko,tak Elmo zpívá nebo něco říká.Myslím si,že je to hračka pro děti do 2 let,rozvíjí to řeč.Ale zase pokud si to malej přeje,tak to může mít jen jako plyšáka,ne?
Mahdalko, díky
Myslela jsem si, že to tak nějak bude..Nakonec jsem se rozhodla, že mu koupím něco jiného, protože tohle by už měl opravdu spíš jako plyšáka a s těma si prostě nehraje..akorát by tam seděl v koutě vedle mluvícího psa atd. Kdyžtak zkusím sehnat nějaké DVD s Elmem (jedno má - teďka jsem ho zase vytáhla - a pořád ho to baví..) , to by mělo určitě úspěch.. ![]()
Maminky prosím o pomoc. Moje malá dcera si v televizi na CT D, oblibila porad Svět Elmo. Elma úplně miluje, ale je to celkem staré a už se žádný plyšák nedá koupit. Teda na internetu, v kamenných obchodech jsem ještě nekoukala. Nemáte někdo doma nejakého zánovního k prodeji?
Nasla jsem spoustu odkazu na plysaky, co se jeste daji koupit ![]()
@Vend já umím vyhledávat, ale všechny nabízené odkazy jsou již nedostupné, nejsou skladem apod.