Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte někdo s tímto usínáčkem zkušenosti? Nebo video jak si s ním vaše dítko hraje? Na netu jsem nenašla jak je hlasitý a taky ty melodie jestli jsou opravdu uspávací(ne jak u Chicco medvídka, zajíčka nebo tučňáka). A jestli se dá vyprat? Díky moc ![]()
Tak tohoto usínáčka neznám. Máme doma od babičky usínáčka fialového medvídka z Makra a malá je z něj naprosto nadšená je hlasitý tak akorát, podle mě by mohl být trochu tišší, ale malá ho tahá všude sebou, tulí se k němu skoro celou noc a je radost se na ní dívat jak ho mucinkuje.
Fak doporučuju a navíc je krásně heboučkej a moc roztomilej.
Máme ho pro mladší dcerku. Hraje moc hezky, ale krátce. Kdybych se měla znovu rozhodovat, koupím jiného. Starší dcerka má koníka Dina od FP a ten je supr.
K melodiím - Coccolla v režimu usínání bliká a hraje jeden motiv pořád dokola. Škoda že je slyšet, že je to „useknuté.“ V uklidňujícím režimu hraje tři písničky z přiložené knížečky, které vždycky dvakrát zopakuje. Nedá se vypnout jinak, než čudlíkem na zádech.
Oproti tomu Dino svítí (nebliká), hraje několik melodií (cca 10? nemám to přepočítané)a mezi nimi tichounce bublá. Vypnout se dá opětovným stlačením bříška. A vyprat jde zaručeně jednodušeji než Coccolla.
Medvídek z Makra hraje jednu docela dlouhou příjemnou písníčku a pak jakoby chrápe
. Je ale fakt krásnej. myslím že vyprat nejde
.
Tak jsem pořádně prozkoumala usínacího medvídka z Makra. Vyprat jde
v ruce. Na zádech má suchý zip a tím se vyndá ven ta krabička co v medvídkovi hraje. Medvídek hraje 2 písničky jednu krátkou a jednu docela dost dlouho a k tomu ještě chrápe. Je opravdu dokonalý.
Margott máš zřejmě nastavenou funkci demo…
Když mu rozepneš záda, tak uvnitř je takovej posuvnej knoflík, kterým se zapne a vypne a třetí je tam funkce demo, která je jen pro ukázku…proto ti hraje jen chvilku ![]()
My máme modrýho Coccollu a hraje příjemně, není to vlezlý ![]()
Ne ne, demo nemáme. To jsme s manželem prohlídli jako první.
Kdyby to hrálo jako v režimu demo, tak už šel o dům dál.
Spíš jsem zmlsaná z toho Dina. ![]()
mi toho coccolla máme taky modrýho a jsme z něj zatim nadšený… doufám, že malá bude taky… tak uvidíme ale určitě ještě budeme kupovat nějakýho usínáčka tak jste mně hlavně inspirovali tim dinem…
budu se po něm shánět
![]()
Ahojte maminky můžu se zeptat jak se jmenuje nebo stránku kde najdu toho usínacího medvídka z makra??A ještě se zeptám odkdy (měsíce) jste ho dali dětem..děkuji