Mluvící křesílko od FP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
644
20.10.08 11:15

Mluvící křesílko od FP

Ahojky maminy,
chystáme se naší Elišce k Vánocům koupit mluvící křesílko nebo mluvícího pejska. Já jsem tedy spíš nakloněná k tomu křesílku, protože pejska má naše kamarádka a Elišku ani moc nezajímal.

Chtěla bych ale vědět, jestli už křesílko někdo máte, jak jste s ním spokojené? A co dětičky? Líbí se jim?

Ještě mám jednu prosbičku, nemáte někdo ještě nějaký tip na hračku pro 17ti měsíční děcko? Elišce bude v prosinci 17 měsíců a já jsem hledala na netu hračky… je jich samozřejmě plno, ale nevím co vybrat :lol:

Děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5394
20.10.08 11:32

ahoj,

křesílko máme doma, půjčené od kamarádky. Je dost oblíbené a to i starším bráchou (3,5r), jinak mladší (1r a 1/4) si s ním taky dost vyhraje. Jen musíš počítat s tím, že jako všechny hračky co jsou doma, se i křesílko obehraje:) teď ho spíš využívají, když chtějí dosáhnout, kam nemají, případně po něm mladší vyleze na stůl apod.
Já ho budu kamarádce brzo prodávat, kdybys měla zájem, písni do SZ:)

iv-ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.10.08 12:15

křesílko máme doma už od března (narozeniny) a pořád si s ním vyhrajeme. Terezka ho prostě miluje a každý den si s ním hraje - buď na něm důležitě sedí a čte si, nebo po něm lozí a prohlíží si všechny funkce…

no a ten tip na hračku: co takhle houpací koník nebo hop:,–(lo? myslím, že ho určitě využijete…
no a z ostatních hraček třeba nějakou měkkou panenku s obyčejným kočárkem… Terka bude mít na Vánoce 1 a 3/4 roku a s obojím si dost vyhraje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
20.10.08 14:53

Mala ho dostala k roku a hraje si s nim taky kazdy den :D Videla ho u kamaradky kdyz ji bylo 10M a melo uspech, tak jsme ho koupili a byl to dobry kup, doporucuju… Zrovna ted do nej mlati, mnouka tam kocka a ja mam cas ti sem napsat :lol: :lol: Mluvici pejsek u jine kamaradky nezaujal, aspon rozhodne ne tolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
20.10.08 19:29

To je právě ono - houpacího koníka, hop:,–(lo, kočárky i panenky již doma máme (dostala vše k prvním narozeninám)… Eliška je vyloženě panenková, takže k Vánocům dostane i panenku, to je jasné.

Jinak jste mě tedy přesvědčili a do křesílka půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
20.10.08 19:29

Iv-Ko , jak to, že křesílko budete prodávat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
20.10.08 19:31

pejska máme, křesílko taky (půjčené) a vede jednoznačně křesílko. takže pro mě by byla volba jasná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
20.10.08 22:16

Verrunko, mám ho od kamarádky jen půjčené, její kluk už odrostl a já si ho půjčila, že jí ho potom prodám.. jak jsem psala, kluci po něm lezou do výšek, a stejně už ho mám delší dobu, takže tak. Jen mě napadlo, že ti to nabídnu, když zrovna hledáš.. ale nevím, jestli nepreferuješ nové :)

iv-ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
21.10.08 10:03

Iv-ko, nové křesílko nepreferuji, pokud křesílko funguje, tak samozřejmě může být i použité. Nemáš představu, za kolik by ho kamarádka chtěla prodat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
21.10.08 13:26

Verrunko, máš SZ..

iv-ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.08 17:34

Křesílko doma ještě nemáme, ale jiných hraček od fisher price ano.

Teď moje dcerka k prvním narozeninám dostala zebru, (je to super zábava)
 http://www.youtube.com/watch?…

Jinak má od dvou měsícu mluvícího pejska, toho má moc ráda, každý den s ní spinká v postýlce.
To je nejvěrnější a nejoblíbenější hračka.

Jinak máme mluvící nářadíčko - taky dobré, ale myslím, že se mluvení opakuje jako u telefonu či pejska. Taky je moc skvělá mluvící knížka.

Přeji šťastnou ruku u výběru

cerveny-andilek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
21.10.08 21:11

Tk ta zebra je krásná… ještě jsem na ni nikde nenarazila. Takové nafukovací hop:,–(lo doma máme, ale tohle je krásný. Jinak my jsme taky sběratelé hraček od FP. Nářadíčko mě nezaujalo, tak jsem ho nekoupila, jinak knížečka se nám taky líbila, tak jí také dostane k Vánocům. Ani nevím, kdo se těší víc, jestli já nebo malá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.10.13 22:06

Mluvící křesílko FP

Ahoj holky, chci se poradit. Má smysl kupovat mluvící křesílko nebo stoleček od FP pro 17 měsíčního prcka? Vejde se vůbec do křesílka skoro ve 2 letech??
Díky za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.10.13 22:13

Máme ho doma, mladší ho dostal asi v roce a něco k Vánocům, pořád se na něj vejde (3 roky)… a sedá si na to i starší syn (skoro 6 let) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
20.10.13 22:15

Díky Alyss, jestli bude sloužit do 6 let mého syna budu přešťastná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí