Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
chtela bych mame koupit nejaky pekny mlynek na pepr a sul, ma ted novou kuchyn a ja videla hezky mlynky v barve jaka se ji hodi ![]()
Moje otazka je - je u nich napsano ze maji to mleci zarizeni keramicky. Mate s tim zkusenosti? Vydrzi to neco? Ja totiz mlynky doma nemam, neznam to a vzdycky jsem si myslela, ze kovovy jsou lepsi, ze dyl vydrzi, ale ty se prej brzo otupi a muzou reznout nebo co…
Jde mi o to, aby chvilku vydrzely. Takze jake mate zkusenosti vy?
Diky
H.
Já mám dřevěný tescoma už 5let,má to mlecí zařízení nerez a opravdu je to nerez a mele pořád dobře
Keramický neznám,nemám zkušenost ![]()
Mě kovový nereznou, ale keramiky bych si nebála. Možná třeba naťukni mámu, jestli by si je vůbec přála. Naše máti třeba sůl nemele, radši používá hrubou a tak z celý sady používá jen mlýnek na pepř a to jen na barevný. Takže 2 ze 3 mlýnků jí otálejí nevyužitý.
prat by si je urcite prala, rada vari a naposled jsem u ni videla takovy ty jak se prodavaji s korenim - ty umelohmotny, co samozrejme hned odejdou
je to vec, ktera neni nutna a musi se do ni krapet investovat a ona si je sama nekoupi pokud nebude nekde jooo akce. Tak jsem si rikala - dobrej darek ![]()
Dělají se karamické nože, takže si myslím, že to bude na stejném principu. Nebála bych se toho, nože jsou moc fajn
Ahoj, my máme mlýnky od teskomy- jsou pruhledne v drzaku, mají keramicke zoubky a ty se neodiraji, co me ale vadi ze obcas se z nich jako sype..musim to umlety poradne vysypat do jidla jinak to mas na stole.