MMR, vysoké teploty 4. den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5455
24.6.16 10:48

@sebaanez

Aha, tak to raději poslechni doktorku :kytka: Dcera vážila více a na horečku trpěla tak jednou, dvakrát. Jen mě zaráží ta divná „obojakost“ doktorky, když nutí očkovat mmr drobného kluka a odklad ji evidentně vadí - to se tělo a instinkt matky poslouchat nemá :think:. Teď, když kluk v tomhle hnusném vedru trpí na horečky, tak pohoda, klídek, čekat, až to klesne samo, na chlazení třísel má najednou nízkou váhu a jeho tělo ví, proč se brání…Najednou máš poslouchat signály těla a instinkt. Jak se ji hodí do krámu, mi přijde.

Neber to jako útok, nebo tak něco :kytka:, jen mě to seplo, že ta doktorka vypadá, že si mele svou podle toho, kam potřebuje dostat rodiče. Ať se malému brzy uleví a ať je čilý jako rybička :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
24.6.16 11:25

@sebaanez dcera mela po 4. hexe taky teploty nekolik dni, porad spis stoupaly a vykoukl z toho zanet ledvin :roll: muze to byt ledasco, schovane za ockovani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
24.6.16 11:36

Jinak teda nevim, ale doporuceni nestridat paralen s nurofenem mi prijde jako nesmysl. Dcera ma ve 3 letech neco malo pres 11 kg, a pri vysokych teplotach samozrejme stridam co 3 hodiny, davam i lehce vyssi davky - doporucili mi to na pohotovosti… a co mam tak zafixovano, tak pokud teplota neklesa po 3 dnech, tak supajdit k doktorovi, at je to po ockovani nebo ne. Bohuzel ono k tomu to dnesni vedro ani moc nepomaha, grrr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.6.16 12:42

CrP ma nizke takze mame vydrzet. Ptala se me kolikrat mel prujem, rikam ze jen 4× vcera, ale kolikrat by cekala, kdyz mel malej trochu ryze s mrkvi. Proste nechapu no. Malej nechce ani banany, rohliky, piskoty, je videt, ze ma hkad, ale nechce ty dietni jidla. Ani ten cerny caj. Je v tomhle hrozne tvrdohlavy. Jediny co do nej nacpu je testo z brumika, napln snim ja. Takze hkad ma, ale kdyz mu davam treba mrkev ryzi, tak nepoji. A cerny caj vubec… :zed: takze se mu vrazi prujmy, do.toho horecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.6.16 12:44
@Apaji píše:
@sebaanez

Aha, tak to raději poslechni doktorku :kytka: Dcera vážila více a na horečku trpěla tak jednou, dvakrát. Jen mě zaráží ta divná „obojakost“ doktorky, když nutí očkovat mmr drobného kluka a odklad ji evidentně vadí - to se tělo a instinkt matky poslouchat nemá :think:. Teď, když kluk v tomhle hnusném vedru trpí na horečky, tak pohoda, klídek, čekat, až to klesne samo, na chlazení třísel má najednou nízkou váhu a jeho tělo ví, proč se brání…Najednou máš poslouchat signály těla a instinkt. Jak se ji hodí do krámu, mi přijde.

Neber to jako útok, nebo tak něco :kytka:, jen mě to seplo, že ta doktorka vypadá, že si mele svou podle toho, kam potřebuje dostat rodiče. Ať se malému brzy uleví a ať je čilý jako rybička :kytka:

To same jsem si rikala take. No vzala jsem ho pod vlaznou sprchu. A snazim se do nej nacpat smetcu, Enterol, zatim bezuspesne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
24.6.16 13:05

Nase ditko ma treba rado testoviny, ty jsou taky celkem dietni, co to zkusit? :) Jinak bych jidlo nenutila, hlavne aby pil… 4× prujem neni tak strasny, asi bych stran diety nebyla tak radikalni, no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
24.6.16 13:15

Joooo, jeste me tak napada - nase ditko ma pri horeckach obcas tez prujem, jak pises, zhruba 4× denne a ja si myslim, ze to je proto, ze cely den nic neji a dostava jen ty sladke sirupy na srazeni teploty…Me by to asi taky mozna trochu prohnalo :) to uz diety ani nenasazuju. Me kdyz neni dobre, tak se mi tez zveda kufr z ryze s mrkvi :) zlaty vyvar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.6.16 14:57
@Lusita píše:
Joooo, jeste me tak napada - nase ditko ma pri horeckach obcas tez prujem, jak pises, zhruba 4× denne a ja si myslim, ze to je proto, ze cely den nic neji a dostava jen ty sladke sirupy na srazeni teploty…Me by to asi taky mozna trochu prohnalo :) to uz diety ani nenasazuju. Me kdyz neni dobre, tak se mi tez zveda kufr z ryze s mrkvi :) zlaty vyvar :mrgreen:

Ale prd. Kdyz jsem mu zkusila dat ovocny caj tak hen kadil prujem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
24.6.16 15:07

@sebaanez na zvracení nám dětská lékařka doporučila ledovou colu po lžičkách a na průjem slané tyčinky (sundavám z nich sůl, pokud tam je). Ty mi jedí děti bez problémů a fungují. Smectu nebo živočišné uhlí si berou až jako větší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
24.6.16 16:39

@sebaanez no jestli se nepokadil z brumika, tak myslim ze to je uplne jedno… pisu jen svoje zkusenosti. At se dari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.6.16 20:56
@Lusita píše:
@sebaanez no jestli se nepokadil z brumika, tak myslim ze to je uplne jedno… pisu jen svoje zkusenosti. At se dari.

Nevim ni, sama jsem v rozpacich. Brumika mi snedl a pokadil se ale ne tak rychle jak po ocovnem caji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek