Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, neco podobného dělala nase nejstarší kočička cca rok před smrtí. Také byla uz trochu mimo, myslím, ze je to tím. Bohužel se s tím ale nic dělat nedalo. Mame ještě kočku ukecanou od přírody a proste ji tak beru. Ono jim těžko vysvetlis, ze ve tři ráno se spí a nedebatuje. Sousedi uz si stěžovali? On ten zvuk je vazne pronikavý, moc bych se jim nedivila. Ja k ni vždy na chvíli vstala a nosila jí, ale to taky ne každá kocka snese
Mě to dělá taky mezi třetí a čtvrtou ráno. Dotáhne si nahoru provázek ke dveřím a začne koncert, že si chce hrát. Nedá se s tím nic dělat, jen ji to oplatit stejnou mincí a jakmile někde přes den usne, tak ji probudit ![]()
@zoidberg koukam, ze jsem asi mekkejs
dneska zkusím tvoji taktiku
Zoid: chá, tohle vymyslel můj partner taky, taky to kocourovi oplácí!
Kocour je sice naštvanej, to je fakt, ale nechytá se, a dál koncertuje klidně v noci. Co bych dala za to, kdyby začal hodinu před budíkem!
Ale jedna známá kočkařka radí mňoukání a výzvy ke hře důsledně ignorovat a dělat že pořád spíš. Prý když vydržíš takto třeba čtrnáct dní, dá pokoj každá/má koček celou tlupu.
Mame kocicku, ktere je cca 5 let, kdyz ji zachranila tchyne, uz cekala mlade. Bezne vubec nemnauka, jenom obcas v noci spusti podobny brek.
Tchyne rikala, ze si jedno kote zalehla a my jsme si vsimli, ze u toho breku nosi po byte nektere plysove hracky. (Pres den si s nima hraje kocourek a ji to nevadi.)
Asi to ma chudacek z toho zazitku
pomaha opravdu jenom vstat, konejsit a hracku odlozit do supliku, pokud se necha, prenasim ji do loznice, at vidi, ze jsme tam s ni… jsem smirena s tim, ze tohle nevysvetlim ![]()
Nám to dělá v noci, jak se zhasne a zalezeme do postele. Máme dvě, kočka se přijde pomazlit a kocour stojí v obýváku a ječí, nejspíš jí volá. Dělá to až poslední tak dva roky a je to jako by někdo škrtil dítě ![]()
@jankajj píše:
Zoid: chá, tohle vymyslel můj partner taky, taky to kocourovi oplácí!
Kocour je sice naštvanej, to je fakt, ale nechytá se, a dál koncertuje klidně v noci. Co bych dala za to, kdyby začal hodinu před budíkem!Ale jedna známá kočkařka radí mňoukání a výzvy ke hře důsledně ignorovat a dělat že pořád spíš. Prý když vydržíš takto třeba čtrnáct dní, dá pokoj každá/má koček celou tlupu.
Nebo si ta bestie tajně ukrade kostičku z lega a někam si ji schová. Pak nad ránem ji pinká dolů ze schodů. A zase vynese navrch a pinkne dolů. Děsná bžunda ![]()
Vždycky si pak myslím něco o užitečnosti kočky jako ledvinového pásu
![]()