Mobilní tarif s levnými daty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4277
24.10.22 13:56

Mobilní tarif s levnými daty

Prosím doporučte tarif, který by měl alespoň pár volných minut a SMS a hlavně levná data, alespoň 5GM.

Našla jsem Kaktus Neřešto, ale třeba se dá najít ještě něco jiného. Aktuálně mám O2 Family, tak uvidím, jestli z nich vydyndám něco přijatelného, ale spíš asi ne.

Kaktus Neřešto
100 minut + 100 SMS + 6GB (a poté snížení na 2MB/s) za 300kč.
 https://www.mujkaktus.cz/cenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
24.10.22 14:38

Nic levnějšího - veřejného neexistuje. T- mobile dává 50% z veřejných tarifu na 3 měsíce zdarma a po 3 měsícich těch 50% většinou nechává.

Co máš teď a za kolik? A co by si chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
24.10.22 16:48

Většinou ti nejvýhodnější nabídku dokáže nabídnout tvůj stávající operátor. Pokud jsi u něj pár let, jsi jejich věrný zákazník a těch oni se nevzdávají. Když mi končil tarif nebo jsem byla nespokojená, vždycky jsem to řešila přes infolinku s tím, že mám lepší nabídku od konkurence a chci odejít. Pak mě vždy přepojili na obchodní oddělení a vždycky jsem si vyjednala levnější tarif s ještě většími výhodami, než jsem měla ten stávající. Nedovedu si představit, že někdo dnes ještě platí za tarify v jejich základní nabídce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
24.10.22 17:22

@Thomassss většinou to tak je, ale O2 není konkurence schopné… ale uvidí.. pokud neví co a za kolik je dobré, tak kývne i na zlevněnou, ale i tak drahou nabídku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.22 17:37

Mám neomezene volání a sms od zaměstnavatele zdarma a kombinuji to druhou sim kartou od t-mobile a balicek 1gb dat na mesic. Predplacene jako balicek na rok tedy 12 mesicu po 1gb stal v akci 50% sleva za 499kc. To jsou snad nejlevnejsi data, co jsem nasla a staci mi. A kdyby jsem od zamestnavatele nemela to volani a sms tak asi dobijim kredit, me to proste prijde jako lepsi moznost. Nemam rada smlouvy.

• Citovat
  • Upravit
199
6.11.22 13:52

Kaktus má aktuálně limitku 10 GB za 250 Kč měsíčně a lze u ní samozřejmě využít výhod 100% Dobíječky (což u Neřešto nejde). Nejsou tam sice volné minuty, ale lze aktivovat např. balíček 50 minut za 100 Kč měsíčně (a opět i zde lze využít již zmiňovanou 100% Dobíječku). Výhodou je pak to, že Kaktus převádí veškeré nespotřebované jednotky do dalších období a hovory účtuje s tarifikací 1+1. Při dobití od 200 Kč výše je pak také volání v síti Kaktus na 30 dní zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat