Moc malý šátek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
195
22.4.16 06:54

moc maly satek

Ahoj nosnice,
jdu si k vám pro radu, koupila jsem z druhé ruky krátký šátek lf, je to velikost 4, 3,7 m dlouhý a nejde mi s nim uvazat kříž s kapsou, s 5 m to šlo, tak jsem se chtěla zeptat kde bych sehlala zbytky látky lf agate natur, abych ho mohla prodloužit a prosit na konci další latku, kdyz nesezenu, prisiju jinou, a nebo jaky uvaz je vhodný pro novorozence s touto délkou popřípadě mi sem hodite video??? Nenašla jsem zadny s touto velikosti, jen s 5m kazdy vaze…
Ps / mm konf. velikost 38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1119
22.4.16 07:26

@Kerstynka zkus najit nejakou nosiči skupinu a s nekym ho vymen.. takhle ho upravovat asi neni uplne stastne reseni.. Na YouTube si najdi kanal vonzino1, tam neco najdes… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
22.4.16 07:40

@Kerstynka Tak se 3,7 je celkem jasné, že neuvážeš kříž s kapsou, to píší všude… a jinak prodlužovat šátek přišíváním další látky ne nesmysl, to pak zcela zničíš jeho vlastnosti. Takže tenhle si buď nechat na jiné úvazy, až bude dítko starší nebo poslat světem a ulovit delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.4.16 07:53

Nejde to. Prodat a koupit delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
22.4.16 08:01

@Kerstynka Jestli jsi na Facebooku, tak tam jsou skupinky zaměřené na nošení dětí, celkem to tam žije, i prodej a výměny šátků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.4.16 08:59

@j.a.n.i1
A jaké uvazy jdou s tímto šátkem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81476
22.4.16 09:05

Prodatz a koupit delší, takle to akorát zmrvíš. úvazy s 3,7 - něco na bok ebo batoh na záda. dopředu snad jen klokana, ale to je fakt pro začátečníka maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.4.16 09:19

Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
22.4.16 11:36

@Kerstynka Z hlavy nevím, povedlo se mi někde vygooglit tabulku, kde byly úvazy a k tomu délky šátků, ale myslím že určitě batoh. každopádně kříž s kapsou je na délku úplně ten nejnáročnější úvaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí