Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj nosnice,
jdu si k vám pro radu, koupila jsem z druhé ruky krátký šátek lf, je to velikost 4, 3,7 m dlouhý a nejde mi s nim uvazat kříž s kapsou, s 5 m to šlo, tak jsem se chtěla zeptat kde bych sehlala zbytky látky lf agate natur, abych ho mohla prodloužit a prosit na konci další latku, kdyz nesezenu, prisiju jinou, a nebo jaky uvaz je vhodný pro novorozence s touto délkou popřípadě mi sem hodite video??? Nenašla jsem zadny s touto velikosti, jen s 5m kazdy vaze…
Ps / mm konf. velikost 38
@Kerstynka zkus najit nejakou nosiči skupinu a s nekym ho vymen.. takhle ho upravovat asi neni uplne stastne reseni.. Na YouTube si najdi kanal vonzino1, tam neco najdes… ![]()
@Kerstynka Tak se 3,7 je celkem jasné, že neuvážeš kříž s kapsou, to píší všude… a jinak prodlužovat šátek přišíváním další látky ne nesmysl, to pak zcela zničíš jeho vlastnosti. Takže tenhle si buď nechat na jiné úvazy, až bude dítko starší nebo poslat světem a ulovit delší.
@Kerstynka Jestli jsi na Facebooku, tak tam jsou skupinky zaměřené na nošení dětí, celkem to tam žije, i prodej a výměny šátků.
Prodatz a koupit delší, takle to akorát zmrvíš. úvazy s 3,7 - něco na bok ebo batoh na záda. dopředu snad jen klokana, ale to je fakt pro začátečníka maso
@Kerstynka Z hlavy nevím, povedlo se mi někde vygooglit tabulku, kde byly úvazy a k tomu délky šátků, ale myslím že určitě batoh. každopádně kříž s kapsou je na délku úplně ten nejnáročnější úvaz.