Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
holky, potřebuji poradit. Koupila jsem si na mimibazaru korbičku Jané r. 2005 a sport. verzi Jané Powertrack 360 r. 2004 . Korbička jde připevnit na podvozek pomocí adaptérů, ale houpe se. Jde něco udělat, aby se nehoupala?Máme sice návod, ale je to pouze 1 list papíru, kde se píše, že lůžko je vespod vybaveno vyrovn. páčkami , jejímiž nastaveními (or. 4 str. 14 - bohužel návod s obrázky nemáme) zablokuje kolébání lůžka ve vod. polohách. Můžete mi prosím poradit , jak na to. Nebo máte některá návod na upevnění korbičky i s obrázky? Moc Vás prosím o odpově´d. Milka
Ahoj Karinko,
ja uz tedy vic jak rok jezdim s Powertrackem sportakem, ale pokud si dobre pamatuju, tak ta korbicka se skutecne malinko houpala. Ale fakt jenom malinko. A taky ty sponky na pripevneni do auta vydavaly priserny zvuky. Ale i to jsem vyresila.
Pokud ti nikdo neodpovi, muzu pohledat navod, ktery jsem prede 2 lety dostala. Nekde by doma mel byt. Pokud budes chtit poslala bych ti ho na mejl nascenovany.
no leni, to by si byla opravdu zlatíčko. Ta korbička mi připadá, že se dost houpe. Nejsou tam ani bezp. pásy, takže mám strach, že mi mimi vypadne. Zkusila jsem si ale dát inzerát na mimibazaru, že koupím bezp. pás do korbičky, takže doufám, že se někdo ozve. Pokud by si našla ten návod, tak by jsi mi strašně pomohla. Korbička nám přišla dnes, a manžel, a´t jse tech. typ, tak si taky nedovede poradit s tím houpáním. Ještě jednou , moc děkuji.
ahoj karinko,
ja ho taky mam a korbicka se mi taky houpala, s tim neudelas ale nic, ale nezdalo se mi, ze by to nejak pri necem vadilo....., korbicka by ale mela ve vybave mit ty pasy, o kterych pises.
Radka
Ahoj Karinko,
ta korba skutecne puvodne ten pas mela. Napadlo me, ze by si mohla pouzit i klasicke ksiry. Snad by to slo.
Jinak navod jsem nasla, jsou tam obrazky, ale neni cesky. Cesky jsem k tomu dostala jen jednu stranu bez obrazku. Ale klidne poslu vsechno. Napis mi do SZ tvuj mejl. Tedy pokud chces ![]()
Leni, jsi moc hodná. Jestli tedy můžeš, tak mi to pošli na adresu : milka.h@centrum.cz
Ty pásy nemám, asi je maminka, která mi korbičku prodala taky neměla. Kkupovala ji taky asi před 5 měs. od jiné maminky . Možná, že ty kšíry tam budou pasovat. Leni, ještě jednou moc děkuji, jsi zlatíčko.
PA
Ahoj Karinko,
tak jsem to nascenovala a odeslala. Je to ve dvou e-mailech.
Jen me pocitac neco hlasil, takze hadam, ze ta priloha byla moc velka a jeden mejl mi prijde zpatky.
Pokud se tak stane, tak s tim budu bojovat a poslu ti to behem dne ve vice e-mailech.