Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj Petan, viděla jsem novou kolekci 2007 Jané Slalom v modré barvě. prodavačka říkala, že je Jané 2007 nejhezčí právě v té modré a červené barvě. Akorát se mi moc nelíbí korbička. Připadá mi menší, než např. kolekce 2006 nebo 2007. Možná ale je to jenom dojem. Nevím , kolik měříla korbička v těchto letech , ale nyní měří 74 cm. Nejvíc se mi líbí ve sport. verzi a taky autosedačka. Jinak, myslím že sport. verzi 2007 právě prodávají na www.mimibazar.cz za cenu kolem Kč 12 000.-. Celková cena za komplet je cca 22 000,–, což mi připadá trošičku moc. Moc jsem ten kočárek chtěla, tak jsem si aspoń přes mimibazar koupila starší verzi Jané Powertrack 360 v modré barvě a můžu říct, že se mi líbí )sport. verze) víc, jak nová verze 2007. Hlavně kolečka jsou u starší verze větší , než má nová verze. Původně jsem se rozhodla pro koupi nové verze koč. Bébecar, protože je jednak podobný JANÉ, má větší kolečka a hlavně má možnost přehazovat korbičku. Ale pak jsem se na internetu dozvěděla, že s ním mají maminky problémy , hlavně s předním kolečkem , které hodně ujíždí do strany, takže nakonec padla volba na zmíněnou starší verzi JANÉ. Měj se hezky a přeji š´tastou volbu při výběru kočárku.
Ahoj Karinko,
můžu se zeptat, kde jsi našla kolekci Jané 2007? Podle informací, kt, jsem získala od prodejce by tento katalog měl být k dispozici až v polovině března 2007 a dokonce ani na oficiálních stránkách www.jane.es ještě není k dispozici. Ptám se, protože zvažuji koupi kočárku Jané Nomad a tato zn. se mi moc líbí, díky moc za info.
Zkus se podívat na tyto stránky, na boku dej carrozzine-trio a pak Jané. http://www.newbabyland.com/home.asp?…
Díky moc! Po přetení celého fóra na téma kočárky Jané jsem už na tento odkz narazila. Moc se mi líbí tento http://www.newbabyland.com/home.asp?…
Máš nějaké zkušenosti?
Zkušenosti nemám. Zatím jen plánuju. První dítě jsem odvozila ve čtyřkombinaci Dema,nebyla nijak špatná, ale ani mě ničím nenadchla, taky jsem nevěděla do čeho jdu a kupovala narychlo a levně. Pro druhé dítě chci něco super pohodlné pro něj i pro mě. Jen mám strach z toho, že Jané je docela nízké, alespoň na můj vkus. Každý ho tu ale vychvaluje, tak snad bude dobrý, za ty peníze ![]()
Kačko, myslíš jako že je nízko nad zemí? Jinak má totiž stavitelnou rukojeť, můj patrner měří 190cm, takže bez toho by byl asi problém ![]()
Ne to ne, tady na Ostravsku Jané docela jezdí, tak vždy okukuju a zdá se mi, že korbička je nízko nasazená na rám, a že se musíš k mimi moc ohýbat, chtělo by to někde vyzkoušet v reálu.Ale jak říkám zatím jen plánuju.A ty máš nějaké zkušenosti s Jané?
Zkušenost bohužel žádnou nemám, je to moje první mímo, ale kočárek má sestra mojí kamarádky a zkoušela jsem si ho v obchodě. Navíc jsem drobná, takže mě by tohle až tak nevadilo ![]()
mám jané asi 7 týdnů, rozhodně mi nepřipadne nízké, manžel má 185 cm a vozí ho v pohodě (nastavitelná rukojeť), možná ale pokud je nědo vyšší-tak jsem někde na netu četla, že je v tomto případě lepší cam cortina… Vcelku mě pobavilo, že na Ostravsku jané letí, já jsem taky sháněla, abych ho někde viděla - jedině tedy v Karolinu nákupním centru a to tam mají jen kolekci 2005 Carerru, a pak v jednom malém obchodě v Porubě (pouze oranžový a modrý 2006).
Ahojky holky. My jsme s manželem oba vysocí a taky právě proto jsme si koupili Jané (abych se k mimču nemusela moc ohýbat - to byla jedna z hlavních kritérií). Korbička je posazená dobře. Rukojeť máme na nejvyšší stupeň a stačí nám. Ale nemáme dva metry:-)
Jinak jsme si ten kočárek také kupovali, protože ho nikdo neměl (jako např. Deltimy) a teď se to tu jen hemží Jané:-( a Deltimy vymřely:-) Pro druhé si koupíme také Jané. Tento prodáme (Jané Slalom tmavo-světle modrý) a vybereme si z nové kolekce, protože lepší kočárek než Jané jsme neobjevili. Mohu jen doporučit. Akorát ta cena. Za dva kočárky i s příslušenstvím 50.000,– to je opravdu jak 1/4 z auta. Ale pro děti vše, že:-) Mějte se a dobře vyberte.
Zdravicko, hledal jsem nejlevnejsi nabidku na kocarek od Jane Slalom pro. V cechach jsem se nedostal pod 11500. Tak jsem zabrousil po nemeckem internetu a kupodivu jsem ho nasel cca za 340 euro. + postovny 15 euro. Tak to mame cca 9500,–Kc. Zdravim ceske prodejce a dovozce, ale necham si ho poslat a usetrim skoro 3000,–
A nemáš strach z reklamací? Jané je sice spolehlivé, ale člověk nikdy neví, jaký kus dostane. A pak je asi težké, a i se to prodraží, domlouvat se s německými prodejci. Jinak cena v Německu je úplně super.
Na to jsem se taky chtěla zeptat, jestli se může kočárek, zakoupený v jiné zemi, reklamovat v servisu Jané v ČR. Máme Jané Slalom a na seřízení brzd a předního kolečka jezdím tak 2× za rok. Naštěstí to mám 5 minut autem a udělají to do dvou hodin. Ale když to bude z jiné země, tak nevím. Plánujeme druhé mimčo a k němu i nový kočárek Jané - jsem s ním moc spokojená, takže mě zajímá, jestli máte někdo zkušenosti se zahraničními reklamacemi.
Jsem z Ostravy a chtěla bych Jané koupit, ale potřebovala bych ho vidět pořádně naživo a to tady skoro nejde, kromě Karolíny ho nikde nemají a tam jen tu 2005.
Pet, prosímtě, kde v Porubě ten malý obchod je?