JANÉ 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
21.1.07 12:29

Jane Slalom v tramvaji atd.

Moc se nam libi Jane Slalom (trochu min ty barvy 2007, ale aspon maji stylon…) ale mam jednu otazku. Slalom by nam vyhovoval kvuli tomu, ze bydlime v centru Prahy a hodne chodime, a to na kostkach, ale co MHD, hlavne tramvaj? Jde to? V archivu jsem cetla, ze v metru to jakztakz jde, i kdyz jezdit po eskalatorech je asi umeni, ale zajimaji me take zkusenosti s tramvajem a autobusy.

Moc dekuji,

Valerie

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.1.07 12:32

prominte, s tramvaji! nejsem Ceska.

• Citovat
  • Upravit
2257
24.1.07 12:12

Ahoj všem maminkám, má dotaz:plánujeme s manželem druhé dítko a tak mi začal v hlavě trochu harašit plán co se týče kočárku-už od prvního těhu jsem pokukovala po Jané Slalom Pro, ale cenově byl pro nás nedostupný, že jsme nakonec zvolili Knorr Nizza. Jsem s kočárkem moc spokojená,ale tuhle jsem viděla maminku, jak jede v podobném kočárku a vedle sebe vede dítko a docela s velkým vypětím sil obě věci zvládá. Knorr váží 16 kg, při představě, že bude ještě Adélka na skejtu je to docela horor s váhou a tak jsme uvažovali, že bychom první měsíce mimi vozili v Knorru a pak koupili jenom sporťák Jané (klidně i starší po jednom prckovi). :wink:
A tak se vás ptám,jestli si myslíte, že je to dobré řešení, nebo si mám raději koupit kvalitní golfky se spojenou rukojetí (Peg Perego)?Mám golfky Jané Energy,ale berani jsou berani a je to kočárek spíš jenom na kratší cesty a rozhodně ne na zimu a jestli by se nám to v létě povedlo, mimi by bylo na jaro a další zima by byla už v Jané sporťáku. Děkuji za vaše názory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.1.07 13:42

PeZa - já mám golfky se spojenou rukojetí Jane carrera, jsou super, nemůžu si je vynachválit. Mimi se mi narodilo v říjnu, takže přes zimu bylo v hlubokém kočárku a od 6 měsíců v golfáči. Ale ted napadnul sníh a s golfkama se jezdit nedá, musela jsem vytáhnout trojkolku sporťák (Asahi- už se nevyrábí).
takže moje rada: kup si starší Jane Slalom a pak kvalitní golfky, a nebo nový Jane slalom a nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
25.1.07 18:47

Ahoj Biba - děkuju za odpověd, ale jedno vím-doma by mi nový komplet Slalom Pro neprošel (koupili jsme vozík za kolo v hodnotě celého kompletu Slalom Pro a možná ještě o něco víc :wink: ), krom toho já tu trojkombinaci (knorr) i golfky mám,ale myslela jsem si, že potom jako sporťák bych měla Jané Slalom a Knorr nechala na chatě do velkého terénu a k tomu Energy jako na nákupy a do MHD-na procházky ne.
Dneska jsem se s Knorrem brodila ve sněhu i s nákupem a zase jsem na vahách, tak váha je sice hrozná,ale kočár má super stabilitu a ty velký nafukovací kola dobře projedou i neupraveným sněhem.
Už jsem tak zmagořelá (doslova 8) ) jsem se začala vyzpovídat jednu maminku, co jsem potkala se Slalomem a ona říkala, že ve sněhu nic moc, ale zase ta váha, že je super..No, asi to nakonec nechám, třeba se to nějak vyvrbí-každopádně se mi z nové kolekce líbí jenom Stylon-ale i tak moc děkuju !!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí