Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
http://www.bebe.euweb.cz/index.php?… - adresa prodejny je to v Porubě. V Promi je na 100% nemají. Já měla stejný problém. Největší výběr byl v Valašškém Meziřičí v prodejně DARA www.dorjan.cz (posílají i na dobírku). Vše ukázali, vysvětlili a měli tam 3 kusy na prodejně (komplety Slalomu Pro).Byli moc ochotní.
pet
Pet, moc děkuju, hned v úterý se tam vypravím, doufám, že to najdu.
určitě to najdeš- mají na těch stránkách i mapku, je to v takovém v paneláku, malý krámek v přízemí- paní, která tam vypomáhá tomu moc nerozumí (důchodkyně), takže ani nevěděla jak se skládá…Syn, který to vlastní, tam bývá až kole páté a lze se s ním domluvit na všem, berou to z centrálního skladu a v říjnu už červený nebyli schopni sehnat…My se rozhodli pro něj, tak jsme bohužel museli až do zmiňovaného Valašského Meziřičí (nechtěla jsem kupovat přes internet a doma skládat kočár).
Ještě jedna rada, nezapomenout si objednat zároveň nánožník na sporťák-není v ceně a co se dovezlo tento rok, je na skladě, příští rok je už jiná kolekce a nánožníky barevně sedět nebudou.Možná někde přesvědčují, že je možno si zakoupit neoriginál černý, ale nedá se to srovnat-original je bezva vyteplený a perfektně sedí.
pet
jasně, že se tak čte-je to španělská firma.Don Juan čteš taky s „ch“. Ale rozumím-taky mě někde překvapili, že mají kočárek džejn ..
diky, ja jsem si to prave myslela, tak jsem ze sebe bechtela delat v obchode blbce, ale pani mi porad rikala v obchode Jane, tak me prekvapila
ahoj,
kolekce Jane 2007 bude v prodeji od února. Včera jsem psala na www.babytime.cz a odpověděli už dnes ráno. Pošlou i katalog. Máte někdo zkušenost s tímto internetovým obchodem?
Ahoj, taky bych si chtela koupit kocarek Jane Slalom Pro (trojkombinaci). Na ulici jsem se bavila s jednou maminkou, ktera si ho velmi pochvalovala. Je ale z mesta a my bydlime v „satelitu“, kde zatim nejsou silnice - jen sterk a bahno. Tak se chci zeptat, jak se s nim jezdi v horsim terenu a ve snehu.
oJo, ta nova kolekce 2007 bude na trhu jiz na konci ledna, volala jsem ceskemu dealerovi www.handypraha.cz, kde si ji budete moc prohlednout. Pry bude i o neco levnejsi. Nicmene nerikal nic o mensim rozmeru kocarku.Uz takhle je korbicka docela mala.
Ahoj, mám kolekci 2006. Bydlíme ve městě, ale stavíme barák a tam je to hrozný a kočár nemá problém a jsme docela aktivní a v lese s zaaretovaným kolem bez menších problémů. V terénu taky. Výhodou je i to, že když už je to opravdu hustý tak přítel kočár veme a přenese celý korbu i konstrukci. To by asi s normálním moc nezvládl. A hlavně, když ho sama skládám do auta tak vůbec nemám problém kvůli jeho váze.
Korbička mladý je docela tlouštík a nemá problém se tam vlézt i s fusakem. Má 7,5 kg a kolem 65 cm.
""http://www.rodice.cz/metrik/2830.png:http://www.rodice.cz/metrik/2830.png
ahoj,my mame jane slalom pro 2006,jezdim s nim mesic a protoze mame dva psy,chodime vetsinou do terenu-lesy,louky atd. a nemame vubec zadny problem projet cokoliv.ja jsem s kocarem moc spokojena a muzu ho jen doporucit.velice dobre a lehce se ovlada
Ahoj Katko a Vasinko,
tak to jste me uklidnily. Slalom Pro je muj favorit, ale kdyz u nas byla na navsteve kamaradka (zkusena matka) a videla ty „silnice nesilnice“ dost me od trojkolky zrazovala. Ted uz zbyva si jen vybrat z te nove kolekce, abychom mohli v dubnu s mimi vyrazit na prochazku ![]()
Tak holky na www.detskyraj.cz už mají novou kolekci. Cenově je úplně stejná jako loňská a vypadá zase trochu jinak.
Moc pěkné. Strašně se mi líbí, jak jde kočárek barevně zkombinovat. Sice bych volila trošku méně nápadné barvy, ale moc se mi líbí.
Ahoj
My máme 3,5 měsíců Jane Slamon Pro kolekce 2006 (celý komplet) a jsme s ním také spokojeni. Je lehký a skvěle ovladatelný. Nedávno jsem chvíli jen s kočarem kamarádky (klasická čtyřkolka) a byl jsem překvapen, jak ho má těžký.
Koričku používáme i autě. Když se jede na delší trasu (nebo když byl Kuba malý mimi) je to k nezaplacení.
Jako jistou nevýhodu cítím málo odpružený podvozek. U nás ve městě jsou některé chodníky v dezolátním stavu a jízda po nich je utrpení. Stejné je to při jízdě po kostkách či velkých terénech mimo město.
Druhou nevýhodu vidím u krytu korbičky, u kterého se nedá dostatečně zvednout jeho hodrní okraj, aby bránil foukání do korby. U staršího modelu a u 2007 je to úplně jinak. Zima je zatím nijaká a tak to zase tak nevadí.
Poslední a dosti zá:,–(ní vadou je problém s upevněním autosedačky Rebel na zadní sedačce v našem autě (máme Octavii combi 1). Sedačka má tak velkou zadní část, že se nedá pás dle návodu připevnit. Stačilo by 5 cm pásu navíc. Doporučuji si ji v autě vyzkoušet.
Koukal jsem teď ještě na ty nové barevné kombinace a nechápu, kam na to chodí. Jsou docela hrozné.