Móda - Jsme out. Vyškolte mě, prosím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hehe, tak se tady smeju, ze nemam nic s Kitty- nejsem moderni
![]()
nektere znacky znam, nektere ne- v podstate to moc neresim..a mam dva kluky, takze mam pocit,ze tam je to malinko jine…na Nextu neulitvam, vyhovujem mi treba HM, CaA nebo hodne rada nakupuju v Coccodrillu- ti maji vzdycky moc pekne ucelene kolekce- takze koupim triko, kalhoty, mikcu nebo svetr- da se i bunda a tak- a mam klid ![]()
Popravde- ani moc nerozlisuju veci na ven a na pekno
nemame mit od koho starsi veci pro kluky, takze maji vse nove (samo, ze i z bazaru nebo tak
)- teda Maty ma i veci po Filipkovi, ale ne moc- porad je nejak nemuzu velikostne „srovnat“
…no i kdyz nakuju v sekaci nebo na mimibazaru, tak se snazim hledat co nejvic zachovale veci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a to počkej, my jsme out a říká mi to moje matka (přestárlá poberťačka:D ) - podle ní se oblékáme s holkou „jako socky“ - prostě jen nesdílím její modní názory (třeba teču z maskáčů a ona jí je koupila k Vánocům - tak je nosí jen s ní:D )
Ovšem v tomhle směru se přiznám, že se sdělávat moc nechci:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda,
to je dobra diskuze. Mno nevim jestli sme zrovna in
ale kupujeme obleceni pro malyho jak u HM tak nextu nebo treba v puntanele, podle toho co se nam libi. To Roxi rekni (ted nevim jestli rikam spravne) sestrence, ze je uz dost out, ted frci hlavne Phat Farm, Animal, Rocawear, Ecko
sezenes je v eshopech nebo v takovych tech obchodech pro skejtaky nebo hiphopery. Tu kocku jsem zjistila mam na pyzamu
no popravde jsem si ho koupila jenom proto ze je bavlneny a i ve svym stavu se do nej pohodlne vejdu
tak snad ji neurazim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dada12 píše:
holky, jaké navštěvujete módní blogy ?díky !
Modni peklo.To uplne staci.....nekdy je lepsi nebejt tak uplne IN ![]()
- Citovat
- Upravit
já jeden zahraniční měla na liště, ale asi mi ho syn smáznul a jsem nahraná. byly tam blogerky a fotily svý kousky, fakt supr fotky a skvělá inspirace
někdy se mi třeba stane, že vidím pěknou věc, ale nevím, co k tomu. no a na tom blogu si člověk chvilku pokliká a už ví, co nutně potřebuje, dokonce kde to mají a za kolik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem módou nepolíbená, když jdu po městě a koukám se po výlohách, tak se mi chce často zvracet…jako sou věci, které nechápu…
já nosím to, co je mi pohodlné a vzhledem ke své prostorové výraznosti i to, do čeho se vejdu, aniž by to někde přetejkalo ![]()
a třeba z obuvi sem vysloveně nešťastná, takže celé léto běhám v korkáčích a zimu v martenskách, a nebo v keckách na sport, protože módní obuv je ohavná a (nebo) nenositelná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 marteny mi odsloužily, ráda bych pořídila nový, ale v mrazech v nich teda šíleně mrznu, ty vydržíš celou zimu?
- Citovat
- Upravit
@Mar__tanka1983 s botama chápu..třeba moje kamarádky tvrdí, že bota bez podpatku je na nic a pořád klikají na facebooku na boty na platformách, je toho všude plno, ale když nějakou potkám na ulici v těch botech, je to trapááás že mi je trapně za ně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já mám o číslo větší a tahám v nich tlusté fusekle…
jinak v opravdu velkých mrazech nikde nelezu, takže ani nevím.
Jo a pak mám jedny vyteplený pohorky, takže když je hodně sníh nebo jedem na hory, tak ty…protože martensky mi na sněhu kloužou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
** @dada12
jak klikají na fejsbůku?? asi nerozumím…
jinak já třeba sháním boty na normální podrážce…né slupičky, né brikety…no konečná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše: ** @dada12
jak klikají na fejsbůku?? asi nerozumím…jinak já třeba sháním boty na normální podrážce…né slupičky, né brikety…no konečná…
no jako že máš v oblíbených různé módní značky a ty značky na svých profilech zveřejňují různé fotky, např. obuv, no a když jsi z těch botiček nadšená, tak dáš líbí se mi, no a ostatním Tvým přátelům se zobrazí, že se Ti líbí. ![]()
například Martens mají tenhle profil http://www.facebook.com/drmartens a když dáš líbí se mi, tak se Ti bude zobrazovat jejich příspěvky a můžeš kliknout líbí se mi a Tví přátelé to uvidí. prohlížet, co oni píšou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě je móda fajn.Já osobně ráda ráda sleduju trendy a tak,ale na druhou stranu někdy když vidím,co všechno je ted „v módě“ tak se nestačím divit.A proto volím klasiku
..Hlavní je když se v tom člověk cítí dobře a umí to nosit
.A značkový oblečení je fajn,ale i v sekáčích nebo u větví se dá najít pár pěkných kousků ![]()
- Citovat
- Upravit