Modelingová agentura, založení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
modelingova agentura
Ahoj,
chtela bych se zeptat na Vas nazor.
Driv (nez jsem otehotnela) jsem se venovala modelingu, fotila jsem prevazne v zahranici a ted se doma nudim a premejslim.. Napadlo me, ze si zalozim modelingovou agenturu.
Ted k problemu: manzelovi se to moc nelibi, protoze se chci venovat hlavne foceni aktu - erotiky (tomu jsem se zcasti venovala i ja). Porad vymysli, jak mi to vymluvit, jeho nejpadnejsi argument je, ze si na to musim udelat zivnost (coz uznavam, ze ma samozrejme pravdu) a ze z toho budu mit problemy, protoze tohle se NESMI - podle nej..
Dalsi moje starost je, kde sehnat modelky? Mam nekolik kontaktu na fotografy, kteri ani nestoji o profi modelky, daji prednost obycejnym zenskym. Ale kde tyhle oslovit?
Ani nevim, na co presne se chci zeptat, jenom mi to porad vrta hlavou, jak a co udelat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Sibyla0 píše:
Tak modelingová agentura nebo focení aktů?
to máš jedno, v jádru je to stejný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 píše:
Tak modelingová agentura nebo focení aktů?
no agentura pro foceni aktu, neni to to samy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na netu je spousta stránek kam chodí modelingové agentury si vybírat/ vyhlížet své modelky. Jsou tam holky jak profesionálky tak amatérky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alises no, zkousela jsem na fotopatraccce zadat casting, ale zablokovali mi tam ucet..nevim teda proc ![]()
@Lenka512
to nevim, on si mysli, ze to je stejny jako kdybych holky posilala do bordelu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně musíš mít někoho kdo o ty fotky bude mít zájem aby si měla s čeho ty holky patit.. Hodně holek to dělá jen pro peníze a mě to příjde hooddně ubohé prodávat své tělo.. divím se že máš na to žaludek.. modeling je něco jiného a focení aktů je taky něco jiného
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terezka s Denískem
ja mam prave kontakty na dost fotografu, casto jsem slysela otazku, jestli bych nemohla doporucit jeste dalsi modelku.
pro tebe je mozna foceni aktu a foceni mody neco jineho, pro me je to skoro to samy.. to zalezi na uhlu pohledu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marlynka píše:
Ahoj,
chtela bych se zeptat na Vas nazor.
Driv (nez jsem otehotnela) jsem se venovala modelingu, fotila jsem prevazne v zahranici a ted se doma nudim a premejslim.. Napadlo me, ze si zalozim modelingovou agenturu.
Ted k problemu: manzelovi se to moc nelibi, protoze se chci venovat hlavne foceni aktu - erotiky (tomu jsem se zcasti venovala i ja). Porad vymysli, jak mi to vymluvit, jeho nejpadnejsi argument je, ze si na to musim udelat zivnost (coz uznavam, ze ma samozrejme pravdu) a ze z toho budu mit problemy, protoze tohle se NESMI - podle nej..
Dalsi moje starost je, kde sehnat modelky? Mam nekolik kontaktu na fotografy, kteri ani nestoji o profi modelky, daji prednost obycejnym zenskym. Ale kde tyhle oslovit?Ani nevim, na co presne se chci zeptat, jenom mi to porad vrta hlavou, jak a co udelat..
Tomu se rika modelingova agentura?
- Citovat
- Upravit
Muj manzel se tomuhle venuje. Vetsinou hleda bud pres agentury, castingy ktere da do inzeratu anebo ma par lidi kteri oslovuji holky
a ty chces byt fotograf, producent nebo jen ty holky dohazovat? Jinak my mame s. r.o.
ale moc se mu do toho nehrabu ale muzu se ho kdyztak optat na blizsi info, kdyz by te zajimalo
taky jsem drive fotila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terezka s Denískem Tak já bych na hezkých a profesionálních aktech neviděla nic špatného. Je to o úhlu pohledu. Myslím, že nechat nafotit vkusné akty není o prodávání těla. To bychom pak mohli říkat o každé modelce byť by byla oblečená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marlynka Podle mě na to, že jsi z branže a že chceš v oboru podnikat, o něm máš pramalé vědomosti. Radši bych do toho být tebou nešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikypiky92
ze zacatku bych chtela byt jenoom dohazovacka.. kdyz by se to trochu rozjelo, tak jsem premyslela o tom, ze bych si u nas v baracku udelala atelier a pronajimala ho (bydlime u hranic)
@jessikka
tak ono je rozdil jenom prijit a stoupnout si pred fotak a starat se o zarizovani kolem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit