Modelingová agentura, založení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
305
26.3.14 11:55

modelingova agentura

Ahoj,
chtela bych se zeptat na Vas nazor.
Driv (nez jsem otehotnela) jsem se venovala modelingu, fotila jsem prevazne v zahranici a ted se doma nudim a premejslim.. Napadlo me, ze si zalozim modelingovou agenturu.
Ted k problemu: manzelovi se to moc nelibi, protoze se chci venovat hlavne foceni aktu - erotiky (tomu jsem se zcasti venovala i ja). Porad vymysli, jak mi to vymluvit, jeho nejpadnejsi argument je, ze si na to musim udelat zivnost (coz uznavam, ze ma samozrejme pravdu) a ze z toho budu mit problemy, protoze tohle se NESMI - podle nej..
Dalsi moje starost je, kde sehnat modelky? Mam nekolik kontaktu na fotografy, kteri ani nestoji o profi modelky, daji prednost obycejnym zenskym. Ale kde tyhle oslovit?

Ani nevim, na co presne se chci zeptat, jenom mi to porad vrta hlavou, jak a co udelat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
26.3.14 11:57

Tak modelingová agentura nebo focení aktů? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
26.3.14 11:59
@Sibyla0 píše:

to máš jedno, v jádru je to stejný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
26.3.14 12:02
@Sibyla0 píše:

no agentura pro foceni aktu, neni to to samy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
26.3.14 12:10

Na netu je spousta stránek kam chodí modelingové agentury si vybírat/ vyhlížet své modelky. Jsou tam holky jak profesionálky tak amatérky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
26.3.14 12:11

A co se jako NESMÍ podle tvého manžela???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
26.3.14 12:20

@Alises no, zkousela jsem na fotopatraccce zadat casting, ale zablokovali mi tam ucet..nevim teda proc :roll:

@Lenka512 :mrgreen: to nevim, on si mysli, ze to je stejny jako kdybych holky posilala do bordelu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
26.3.14 12:27

Takových agentur je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.14 12:30

Hlavně musíš mít někoho kdo o ty fotky bude mít zájem aby si měla s čeho ty holky patit.. Hodně holek to dělá jen pro peníze a mě to příjde hooddně ubohé prodávat své tělo.. divím se že máš na to žaludek.. modeling je něco jiného a focení aktů je taky něco jiného ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
26.3.14 12:35

@Terezka s Denískem
ja mam prave kontakty na dost fotografu, casto jsem slysela otazku, jestli bych nemohla doporucit jeste dalsi modelku.
pro tebe je mozna foceni aktu a foceni mody neco jineho, pro me je to skoro to samy.. to zalezi na uhlu pohledu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
26.3.14 12:41
@Marlynka píše:
Ahoj,
chtela bych se zeptat na Vas nazor.
Driv (nez jsem otehotnela) jsem se venovala modelingu, fotila jsem prevazne v zahranici a ted se doma nudim a premejslim.. Napadlo me, ze si zalozim modelingovou agenturu.
Ted k problemu: manzelovi se to moc nelibi, protoze se chci venovat hlavne foceni aktu - erotiky (tomu jsem se zcasti venovala i ja). Porad vymysli, jak mi to vymluvit, jeho nejpadnejsi argument je, ze si na to musim udelat zivnost (coz uznavam, ze ma samozrejme pravdu) a ze z toho budu mit problemy, protoze tohle se NESMI - podle nej..
Dalsi moje starost je, kde sehnat modelky? Mam nekolik kontaktu na fotografy, kteri ani nestoji o profi modelky, daji prednost obycejnym zenskym. Ale kde tyhle oslovit?Ani nevim, na co presne se chci zeptat, jenom mi to porad vrta hlavou, jak a co udelat..

Tomu se rika modelingova agentura?

• Citovat
  • Upravit
1419

Muj manzel se tomuhle venuje. Vetsinou hleda bud pres agentury, castingy ktere da do inzeratu anebo ma par lidi kteri oslovuji holky :nevim: a ty chces byt fotograf, producent nebo jen ty holky dohazovat? Jinak my mame s. r.o. :nevim: ale moc se mu do toho nehrabu ale muzu se ho kdyztak optat na blizsi info, kdyz by te zajimalo ;) taky jsem drive fotila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765

@Terezka s Denískem Tak já bych na hezkých a profesionálních aktech neviděla nic špatného. Je to o úhlu pohledu. Myslím, že nechat nafotit vkusné akty není o prodávání těla. To bychom pak mohli říkat o každé modelce byť by byla oblečená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.3.14 12:43

@Marlynka Podle mě na to, že jsi z branže a že chceš v oboru podnikat, o něm máš pramalé vědomosti. Radši bych do toho být tebou nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
26.3.14 12:56

@nikypiky92
ze zacatku bych chtela byt jenoom dohazovacka.. kdyz by se to trochu rozjelo, tak jsem premyslela o tom, ze bych si u nas v baracku udelala atelier a pronajimala ho (bydlime u hranic)
@jessikka
tak ono je rozdil jenom prijit a stoupnout si pred fotak a starat se o zarizovani kolem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat