Moderní dárek pro dítě 15m?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.10.24 12:42

Moderní dárek pro dítě 15m?

Zdravím,
ráda bych si nechala poradit s výběrem dárku pro patnáctiměsíční holčičku. Jelikož sama děti nemám, neorientuji se v současných trendech a v tom, co maminky uvítají.
Určitě nic zvukového, možná malování? Ať má radost máma i dítě.

Zaregistrovala jsem, že populární u maminek jsou např. Stapelstein balanční kameny, ale dál opravdu netuším.

Předem děkuji za vaše rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40957
14.10.24 12:47
@katerina47 píše: Více

a co se domluvit přímo s kamarádkou? ta bude nejlépe vědět, co doma mají, nebo nemají, popř. co by se hodilo ;) a jaký dárek se dává v 15měsících? nováček a hned odkaz na konkrétní produkt? víš, jak to tu je s nepovolenou reklamou, že? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.10.24 12:52

Záleží kolik do toho chceš investovat 🙂 navíc za mě je nejlepší se poradit s rodiči, oni dítě znají nejlépe a budou vědět s čím si vyhraje a nebude jim to doma jen ležet.

Dceru třeba v jejich 18 měsících nějaké malování vůbec nebere, takže u nás by to úspěch nemělo 🤷

U nás frčí Montessori houpačka, pinkleruv trojúhelník, knížky- ty miluje snad nejvíc, ať už různé s pohyblivými obrázky nebo vyklápěcí okénka a taky Albi tužka! Potom vláčky ( máme dřevěné dráhy z IKEA a ty jsou super), lego Duplo, panenka, odrážedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.24 13:00

@Keyllah jelikož mi tohle téma není vůbec blízké, chtěla jsem rady, ne emimino policii 8o

@Jelitoo moc děkuji za supr tipy, z toho určitě něco vyberu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40957
14.10.24 13:02

a rady jsi nedostala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6609
14.10.24 13:03
@Keyllah píše: Více

Ježíši tohle fakt reklama není, mezi matkama to frčí samo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
14.10.24 13:03

Naše děti měly v tom věku rády všelijaké kuličkové dráhy.

• Citovat
  • Upravit
6609
14.10.24 13:08

No a jaká je cenová relace? Uvedené dost možná už budou mit :think:

Já bych se asi optala maminky. Roční jsem kdysi dávala šitou panenku dle jejího vzhledu. Mě osobně potěší dřevěné a interaktivní věci. 15 měsíců by možná ještě bavila zatloukačka :think: mrkni na web elisdesign, tam dost vybírám pro děcka já a pak mrkni zda někde není lepší cena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6897
14.10.24 13:22

Poraď se s kamarádkou. Ony ty věci pro takhle malé děti jsou +/- pořád dokola. Každý se snaží být originální a moderní, a pak se nám doma scházely identické věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.10.24 13:24

Nejlepší, co můžeš udělat je to, že se zeptáš maminky, co by potřebovala. Hraček mají děti pokaždé kvantum. Já raději kupuji něco praktického, pleny, vlhčené ubrousky. Samozřejmě i nějakou drobnost pro děťátko, to víš i podle toho, jaký věk se uvádí na hračkách. Nějaké kostky, stavebnice, dřevěné puzzle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6609
14.10.24 13:32

Okolo mě teď strašně všechny děti potesily balónky s heliem, takže budu dávat příbuzným dětem heliovou bombu a tunu igelitových balónků, moderní a radost na dlouho :mrgreen:

Jsem si jen tak vzpomněla, to nebývá častý dar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
14.10.24 13:38

Když nevím, kupuju knížky, protože ty se využijí vždycky. Navíc dneska je jich takové množství krásných, výběr je úžasný. Osobně můžu doporučit „okénkové“ knížky - my kupovali u Svojtky, obě děti je měly moc rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.24 19:39

Taky si myslím, že knížky adekvátní věku jsou super. Naší malé je skoro 15 měsíců a prohlíží si je pořád dokola, je neuvěřitelné na jaké detaily se to malé děťátko dokáže zaměřit. A to jsme zatím žádnou knihu ani nekupovali, máme jich plno zděděných a zdaleka ne všechny jsou nějaké zánovní, dneska plno knížek dělá i různé zvuky atd., ale nás tedy baví i „jen“ hezké obrázky. Samozřejmě i ty interaktivní jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
14.10.24 19:51

Já třeba nečekané dárky vůbec nemám ráda, protože se nám pak schází stejné a dotyční jsou urážení, že ty děti všechno mají…takže za mě super, když se někdo zeptá a můžeme si ty přání rozdělit :) 15m kuchyňka, růžová Tatra, ortopedické koberečky, houpací koník, bazen s balónky, kostky, kočárek s panenkou, Albi tužka, knížky, houpačka se skluzavkou, vkladačky, zatloukačky, odrážedlo, výlet do zoo, do bazénu,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí