Modlím se, aby dorazila MS

1685
21.2.13 13:37

Modlím se, aby dorazila MS

Ahoj holky, jsem hrozně nervózní. Mám už třetí den zpoždění, což se ještě nikdy za dobu užívání HA nestalo. Celej den myslím jen na tu jednu věc, jsem neurvalá, potím se a modlím aby to krvácení už přišlo. Většinou mě bolí v podbřišku den před tím, ale teď vůbec nic. Bojím se, hrozně se bojím. Bojím se dokonce i jít do lékárny a udělat si test. Další dítě si prostě dovolit nemůžeme a manžel ani nechce. :( Ani si nedovedete představit, jaké scénáře se mi honí v hlavě. HA beru poctivě, ještě ke všemu jsem v rozběhnutém kolotoči dárcovství vajíček. Je mi smutno :,( Vím že ještě není nic jisté, ale ty muka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
21.2.13 13:41

@marrcellka ale injekce si ještě nepícháš, ne? Nebrala jsi třeba antibiotika? Nebo nějaké stresy doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
21.2.13 13:42

@marrcellka seber odvahu a ten test si udělej, odpo ho kup, ráno zkus…s velikou pravděpodobností bude negativní a budeš to moct pustit z hlavy. A pokud nebude…tím spíš je nutné to vědět co nejdřív, že je tam nájemník, on sám od sebe nezmizí. Tak hodně štěstí, ať to dopadne tak, jak si přeješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.2.13 13:46

Víš co, vždycky, když jsem čekala na menzes a bála se, se menzes dostavila potom, co jsem udělala test a trochu to ze mě opadlo. Ty nervy dokážou hodně. Držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.2.13 13:49

Nervy. Psychika. To je děsná svi*ě. Být tebou, udělám si raděj test, než se takhle deptat. S největší pravděpodobností nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
21.2.13 13:49
@Verca1989 píše:
@marrcellka ale injekce si ještě nepícháš, ne? Nebrala jsi třeba antibiotika? Nebo nějaké stresy doma?

injekce si nepíchám, v poslední době jsem antibiotika nebrala a žádné stresy nemám, doma je všeobecná pohoda, žádné hádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
21.2.13 13:50

@marrcellka v tom případě souhlasím s holkama, psychika je mocná čarodějka, třeba máš zpoždění kvůli tomu, jak se stresuješ. Udělej test ať víš na čem jsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
21.2.13 14:07

Dík, trochu jste mě uklidnily. Odpoledne dojdu pro test a ráno uvidím. No to bude nekonečných několik hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka11
21.2.13 14:32

Jsem na tom stejně, promiň, že anonymně. Mám zpoždění 4 dny, jsem z toho zoufalá. Test jsem si nedělala, nechci to vědět :oops: Nejsi v tom sama.

• Citovat
  • Upravit
1685
21.2.13 14:39
@anonymka11 píše:
Jsem na tom stejně, promiň, že anonymně. Mám zpoždění 4 dny, jsem z toho zoufalá. Test jsem si nedělala, nechci to vědět :oops: Nejsi v tom sama.

Ach jo, je to nefér. Co by za to některé ženské daly být těhotné. A zoufalá budu, až vyjde pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
22.2.13 08:06

Test je negativní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
22.2.13 12:42
@marrcellka píše:
Test je negativní :dance:

to je fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
22.2.13 18:43
@elanaa píše:
to je fajn :kytka:

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Glory
23.2.13 11:59

Těch pár dní je ještě v pohodě, řekla bych. Já mám zpozdění už týden. Mám zavedený Gyne-fix, tak doufám, že je spolehlivý jak se uvádí. K tomu jsem si v týdnu pro jistotu dělala testy (pondělí a středa) a oba negativní. Tak jsem zvědavá co z toho bude…

• Citovat
  • Upravit
149
24.2.13 15:04

Můžu se zeptat? cítíte někdo už třeba týden před ms bolest prsou zad a v podbříšku? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí