Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím vás..Potřebuji zjistit co se děje,,23.1.2013 jsme měla poslední menstruaci která my skončila 27.11.Večer jsme měli nechráněný sex, měla jsme si brát antikoncepci toho 27.1 večer jenže jsme zapomněla tak jsme si vzala až v pondělí večer..jenže asi dva dny po tom jsme měla šílené bolesti v podbřišku a do týdne citlivé bradavky co my přetrvává i teď, podbříšek mám nafouklý a menstruace nikde měla být od včerejška, dělala jsme si těhu test a nic, byla jsme i u doktora před 14 dnem vzal my krev a nic, že těhotná nejsme..tak nevím..co si o tom myslíte?? ![]()
@Seizdra píše:
Myslím, že těhu jsi…
než jsem si přečetla popisky dole, tak jsem se divila…teď už ne
![]()
@čečka111 píše:
Zdravím vás..Potřebuji zjistit co se děje,,23.1.2013 jsme měla poslední menstruaci která my skončila 27.11.Večer jsme měli nechráněný sex, měla jsme si brát antikoncepci toho 27.1 večer jenže jsme zapomněla tak jsme si vzala až v pondělí večer..jenže asi dva dny po tom jsme měla šílené bolesti v podbřišku a do týdne citlivé bradavky co my přetrvává i teď, podbříšek mám nafouklý a menstruace nikde měla být od včerejška, dělala jsme si těhu test a nic, byla jsme i u doktora před 14 dnem vzal my krev a nic, že těhotná nejsme..tak nevím..co si o tom myslíte??
no já myslím že to budou nejmíň trojčata… jako co ti na to máme říct???
@čečka111 Myslím, že se ti to jen posunulo..a dostaneš to později..
No tak jestli jsi protáhla 7mi denní pauzu a měla jsi nechráněný styk, tak těhotná být můžeš, test zopakuj za pár dní a nebo zajdi znovu na krev, tam už by to teď mělo být určitě poznat…
Myslím že těhu nejsi. Já to třeba při HA dostala až 4-5 den bez tablety. Většinou jsem brala už tabletu z dalšího balení a ještě jsem měla MS. Ty jsi měla poslední v neděli večer, tak třeba se to ještě rozjede.
@ohýnek píše:
Chceš sezení u křišťálové koule?
Já tu brečím smíchy z té ikonky
![]()
@čečka111 píše:
Zdravím vás..Potřebuji zjistit co se děje,,23.1.2013 jsme měla poslední menstruaci která my skončila 27.11.Večer jsme měli nechráněný sex, měla jsme si brát antikoncepci toho 27.1 večer jenže jsme zapomněla tak jsme si vzala až v pondělí večer..jenže asi dva dny po tom jsme měla šílené bolesti v podbřišku a do týdne citlivé bradavky co my přetrvává i teď, podbříšek mám nafouklý a menstruace nikde měla být od včerejška, dělala jsme si těhu test a nic, byla jsme i u doktora před 14 dnem vzal my krev a nic, že těhotná nejsme..tak nevím..co si o tom myslíte??
nebylo by lepší zepptat se někoho, kdo by o tom mohl spíše něco vědět, než toho, kdo si o tom má něco myslet? Ale budiž. Zkusila bych ještě jednou test, případně, že by byl pozitivní, navštívila bych lékaře, jinak bych vyčkala na menzes, která určitě dorazí.
@Seizdra píše:
Já tu brečím smíchy z té ikonky![]()
![]()
![]()
![]()
co si mi tam vrazila, na to se koukej ![]()
@chatwenna píše:
Jezis, to je zase diskuze…
Tož taková denní klasika ![]()
@ohýnek píše:
co si mi tam vrazila, na to se koukej
Nejde nekoukat
Náhodou, já slony ráda
![]()