Těhu nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
23.2.13 15:37
@jaja84 píše:
@Fruity prosim te hod se do klidu :mrgreen: tady jde spis o otrazky jake jsou tady davany. Jak mame vedet jestli je nekdo tehotnej protoze ho boli bricho nebo ne :roll: o to tady jde.

Já jsem klidná ;-) a chápu že to jsou někdy prostě blbé otázky, ale prostě člověku to nedá a zeptá se a chce to s někým řešit, kdo to měl stejně nebo podobně. A prostě mě to jen zaráží takové reakce, že bych to tu nečekala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
23.2.13 18:35
@Kessica píše:
@Hejhulka25 :* juuuj keby to tak bolo skacem od radosti… uvidme ako a ci vobec bude silniet :) :) ale dakujem moja potesila si ma…a je to one step ze ebay :)

vidíš, kdo měl pravdu? :mrgreen: gratuluju :kytka: to víš po 5-ti letech testování prostě čárky poznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
24.2.13 08:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Glory
24.2.13 10:00

Můžu se zeptat? Když tu mluvíte o té krvi, k jakému lékaři na ni jít? K praktickému nebo na gyndu?

• Citovat
  • Upravit
baby.2013
24.2.13 10:54

Posledni mesicky jsem mela23.1 jaka je pravdepodobnost doba poceti? a v kterem jsem ted tydnu? dekuji

• Citovat
  • Upravit
6792
24.2.13 13:59
@Glory píše:
Můžu se zeptat? Když tu mluvíte o té krvi, k jakému lékaři na ni jít? K praktickému nebo na gyndu?

Muzes jit jako samoplatce nekam na kliniku u tveho bydliste kde to delaj a jestli ti vysel tt tak i na gyndu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
24.2.13 14:00
@baby.2013 píše:
Posledni mesicky jsem mela23.1 jaka je pravdepodobnost doba poceti? a v kterem jsem ted tydnu? dekuji

A vysel ti tt? Mela bys byt ve 4tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baby.2013
24.2.13 15:04

Ano vysel.

• Citovat
  • Upravit
11
24.2.13 18:38

Proč to test ukázal a doktorka nic neviděla?

Dobrý den maminky, jsem ráda, že jsem se mohla vložit mezi Vás a tímto způsobem Vás žádám i o radu, pomoc, nebo a Vaše zkušenosti.
S manželem se 7 měsíců snažíme o miminko,7.ledna jsem měla poslední menstruaci a až ted 18.unora mi těhotenský test ukázal 2 čárky, měla jsem tak ohromnou radost, která se nedá ani popsat :lol: Jenže po návštěvě gynekologie 22.unora mi doktorka řekla, že tam jeste nic nevidi a že mi udělají krevní testy o potvrzení, jenže vysledky tim ze to bylo před vikendem budou až v pondělí, mám si zavolat, a pořád si kladu otázky proč by 3 těhotenske testy ukázali 2 čárky kdyz bych v tom nebyla? Bojím se co mi zítra řekne az tam zavolam, mám takove smisene pocity, příznaky těhotenství mám a i muj manzel pred tehotenskym testem mi rekl ze uz tak tyden sleduje ze jsem v tom…nejhorsi je to cekani na zitrejsi zpravu, i kdyz nevim jaka bude:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
25.2.13 07:50

Kocky moj vcerajsi vecerny test :-) mne krajsie ciarky ukazuje vecer ako rano :-) Stalo sa to z vas niektorej? plus moj graf :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
25.2.13 08:43
@karol123 píše:
Dobrý den maminky, jsem ráda, že jsem se mohla vložit mezi Vás a tímto způsobem Vás žádám i o radu, pomoc, nebo a Vaše zkušenosti.
S manželem se 7 měsíců snažíme o miminko,7.ledna jsem měla poslední menstruaci a až ted 18.unora mi těhotenský test ukázal 2 čárky, měla jsem tak ohromnou radost, která se nedá ani popsat :lol: Jenže po návštěvě gynekologie 22.unora mi doktorka řekla, že tam jeste nic nevidi a že mi udělají krevní testy o potvrzení, jenže vysledky tim ze to bylo před vikendem budou až v pondělí, mám si zavolat, a pořád si kladu otázky proč by 3 těhotenske testy ukázali 2 čárky kdyz bych v tom nebyla? Bojím se co mi zítra řekne az tam zavolam, mám takove smisene pocity, příznaky těhotenství mám a i muj manzel pred tehotenskym testem mi rekl ze uz tak tyden sleduje ze jsem v tom…nejhorsi je to cekani na zitrejsi zpravu, i kdyz nevim jaka bude:-(

ježiš marjá holky co pořád blbnete? to jsi si nic nenačetla nikde? nezlob se na mě, vím, že jsi z toho rozrušená, ale tyhle otázky jsou dnes a denně :roll: proč hned letíš k doktorce? na utz je něco vidět nejdřív při hcg v krvi 1000 a výše a to jenom dutinka, plod je zobrazen kolem 6tt-tedy 14 dní od vynechané ms a srdeční akce spolehlivě do konce 7tt, zbytečně jsi tam šla, nemá ani co vidět…přemýšlej, udělala jsi si těhotenský test, který reaguje na hcg, které vylučuje placenta, co by to asi mohlo být jiného než těhotenství? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
25.2.13 12:26

@Kessica :mavam: ahoj. No ja ti rikala ze jsi jasna :lol: ja myslim ze uz mas jasno a carka je taky docela pekna, tak testuj ob den a carka bude silnejsi. Uz bych se ani nestresovala merenim. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
28.2.13 12:38

Holky, mám na vás dotaz a musíte mi k tomu něco říct, nebo se zblázním. O miminko se s přítelem zatím nesnažíme… ale… Dne 3.2.2013 v neděli jsem dobrala poslední pilulku HA. 7.2.2013 jsem měla slaboučkou MS (asi jeden den). A 10,11,12.2. jsem měla s přítelem nechráněný styk. V tu chvíli jsem nijak nepřemýšlela, že bych snad mohla otěhotnět. Ani to opravdu neplánujeme. Ale kolem 15-16.2. jsem měla velmi silný hustý čirý (až táhlý výtok). Pak to ustalo a kolem 20-23.2. jsem měla velmi citlivé bradavky (hlavně na dotek) a byly zarudlé. Ani mě nenapadlo, že bych byla těhotná, až když se mě sestra zeptala, že mám nějaký veliký prsa. A od té doby jsem jako pošahaná. Najednou se mi začala líbit představa mít miminko a teď mi z toho akorát hrabe. Ale myslím si upřímně, že těhotná nejsem. Myslím si, že to může být i tím, že jsem HA brala 9 let. Ale zase někdo mi říká, že i takhle brzo po vysazení otěhotnět můžu. Tak nevim. V podbříšku mě nijak extra nebolí. Co mě spíš teď trápí, je bolest v kříži. jen mám hrůžu z toho, že třeba chodím na sushi nebo piju víno. Kdybych eventuélně byla těhu, mohla bych miminku ublížit i takhle brzo?
Omlouvám se předem, už mi fatk začíná hrabat. (jinak dneska jsem si dělala test a je N.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
5.9.15 18:42

Ahojte holky mam takovy problem, moc si prejeme s pritelem miminko, brala jsem i clostilbegyt, ale nic na kontrolnim usg mi rekl lekar ze tam nic neni ale ze tam neco maleho vidi a nevi zda je to praskly starsi folikul nebo ted novy.
Tak jsem byla zklamana. Musela jsem i dost pribrat nemela jsem MS a pak jsem dostala hormonalni anti. a pribrala jsem z ni 12kg ted jsem 4 shodila ale i tak veliky narust hmotmosti.Tak jsme ji vysadili…a zkusili klostik. ted po vysazeni klostiku jsem mela priznaky tehotenstvi aniz bych vedela ze to jsou priznaky:kazdy vecer nafoukle bricho, otoky koncetin, po cviceni zle, pres den mi bylo divne-blivno, pichalo me v pochve pri cupu, a zniceho nic jsem prestala kourit samo od sebe, nemela jsem chut. a dnes rano ke vsemu me zacala palet zaha. no a udelal jsem si test a samozrejme negativnni tak jsem zkusila ovu test a taky negativni tak nevim cemu pridat tyto priznaky. dnes mam zacit brat duphaston a bojim se ze jeste vic naberu a ty priznaky budou horsi a nebo se mi nepodari otehotnet a jeste jeden priznak stale brecim porad a bez duvodne…
muzete mi prosim nekdo poradit?,dekuji moc za ochotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital