Těhu nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
21.2.13 14:19

@nikol.ondrášovka No a co si takhle ten teh. test precist a nezakladat dalsi diskuzi na stejne tema.. Jak uz bylo receno, ano, pokud mela nechraneny pohlavni styk, muze byt tehotna.. Ale ja nemam vesteckou kouli, abych ji na to odpovedela.. :)

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
21.2.13 14:24

@chatwenna přesně tak, na každém je jasný návod, i chlapi ho chápou

• Citovat
  • Upravit
6792
21.2.13 15:26

Urcite jsi tehotna!!! citim to pres pc. Tvoje aura je velice silna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
21.2.13 15:56
@jaja84 píše:
Urcite jsi tehotna!!! citim to pres pc. Tvoje aura je velice silna!

Ahoj, souhlasim s tou růžovou větou v podpisu. :potlesk: A taky ještě „Vidíte ducha?“ :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6792
21.2.13 17:12

@nikol.ondrášovka :mrgreen: ja proste z toho nemuzu :mrgreen: vubec mi to hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
21.2.13 17:22

@jaja84 me taky ne, taková blbost me nikdy nenapadla prostě jsem si udělala test a tečka :lol: ale asi jsme v menšině se obávám :think:

• Citovat
  • Upravit
6792
21.2.13 19:17

@nikol.ondrášovka to vis ze jsme v mensine, cekam kdy se tu objevi zase naka ktera nas bude mit za slepice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
21.2.13 23:46

@jaja84 tak zatím nic, ale přišlo by to kdybychom založily antiskupinu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3165
22.2.13 00:02

Píchlo mě v podbřišku.. asi budu taky v tom :think: Nebo mi jen nelichotí zapít špenát mlékem?? A nemůže takový špenát s mlékem uškodit POTENCIONÁLNÍMU těhotenství?? 8o No ono přecejen ten pohyb střev a tak… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.2.13 00:06
@Maculinka píše:
Píchlo mě v podbřišku.. asi budu taky v tom :think: Nebo mi jen nelichotí zapít špenát mlékem?? A nemůže takový špenát s mlékem uškodit POTENCIONÁLNÍMU těhotenství?? 8o No ono přecejen ten pohyb střev a tak… :mrgreen: :mrgreen:
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
6792
22.2.13 00:09
@nikol.ondrášovka píše:
@jaja84 tak zatím nic, ale přišlo by to kdybychom založily antiskupinu :mrgreen:

z te bych asi rychle zcvokla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
22.2.13 00:14
@Maculinka píše:
Píchlo mě v podbřišku.. asi budu taky v tom :think: Nebo mi jen nelichotí zapít špenát mlékem?? A nemůže takový špenát s mlékem uškodit POTENCIONÁLNÍMU těhotenství?? 8o No ono přecejen ten pohyb střev a tak… :mrgreen: :mrgreen:

myslim ze nejaka sance tam je a dost velka! Uplne chapu tvoje obavy o miminko. Spenat je zdravy ale hlavne se vyvaruj plisnovym syrum a myti oken :mrgreen: co kdyz nejsi tehu ted ale budes treba za pul roku :cert: tak at jsi pripravena :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
22.2.13 00:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.2.13 10:50

Ono je hlavně poteba si to načasovat na jarní mytí oken a vánoční mytí oken :lol: nárazovky nepřipadají v úvahu :lol:

• Citovat
  • Upravit
6792
22.2.13 10:53

Presne jak pise Nikol. Poslouchala bych zkusenejsi :mrgreen: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat