Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, ta hnědá se mi líbí víc, ale za tu cenu bys určitě narazila i na nějakou zajímavější ![]()
Taky jsem si myslela, že by se neměla kombinovat černá a hnědá, ale nedávno jsem tu narazila na diskusi, že může být hnědá bunda a černé boty a k tomu černé doplňky ![]()
@maxak píše:
Ahoj, ta hnědá se mi líbí víc, ale za tu cenu bys určitě narazila i na nějakou zajímavějšíTaky jsem si myslela, že by se neměla kombinovat černá a hnědá, ale nedávno jsem tu narazila na diskusi, že může být hnědá bunda a černé boty a k tomu černé doplňky
Vždycky záleží na odstínu barvy. Vždyť ta paleta hnědých a černých je obrovská, takže prostě nejde generalizovat.
Ale to je předsudek s tou hnědou a černou. třeba v Itálii se to nosí pořád, dávno a je to moc pěkný…
Takže já bych se různé džínoviny vůbec nebála, ale záleží na střihu každé věci.
Kšiltovku bych k bundě rozhodně nedala.
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale stydím se
Co říkáte na tuto bundu?
http://www.svet-kozesin.cz/…tra-hneda-99
jde dohromady s riflema, a černýma koženýma polobotkama-černou kabelkou?
Díky…
Ten střih je na nic - zvlášť u kožené bundy. Připomíná to parku ale parka to není…kombinace s černými boty mi nedělá problém. Nekombinovat a ladit do „jednoho tónu“ je pro mě přežitek ![]()
Ta hnedá bunda je hezčí, ale osobně bych za stejnou cenu pátrala po jiné. Klidně si k té hnědé vem černé boty. Nevidím v tom problém ![]()
Jo já teda běžně nosím džínovou bundu(světlou) a k ní tmavý úzký džíny… Neumím si představit mít obě věci ve stejným odstínu, to je fakt jak z osmdesátek, jak tu někdo psal. Jsem si představila plísňákový komplet ![]()
Díky za ty reakce.
Ta hnědá bunda se mi taky líbí víc, a navíc jsem si nedávno koupila černé kožené polobotky a černou kabelku…
Mě se takovýto střih bundy líbí, ale říkala jsem si, že by bylo lepší takovou drahou bundu ozkoušet v krámu
![]()
Nevím, jestli mám vkus, proto se trochu stydím
![]()
A potřebuju trochu zrenovovat šatník…ty kožené bundy by se daly asi sehnat někde v obchodek ve větších nákupních centrech, ne?
Nevím ve svém okolí nikde, kde by byly
![]()
@Anonymní píše:
Díky za ty reakce.
Ta hnědá bunda se mi taky líbí víc, a navíc jsem si nedávno koupila černé kožené polobotky a černou kabelku…
Mě se takovýto střih bundy líbí, ale říkala jsem si, že by bylo lepší takovou drahou bundu ozkoušet v krámu![]()
Nevím, jestli mám vkus, proto se trochu stydím![]()
A potřebuju trochu zrenovovat šatník…ty kožené bundy by se daly asi sehnat někde v obchodek ve větších nákupních centrech, ne?
Nevím ve svém okolí nikde, kde by byly![]()
![]()
Jj, v nákupních centrech je seženeš. Zkus se třeba ve svém okolí podívat po obchodě KARA. Prodávají hlavně kůži a kožichy.
Ještě se zeptám, co toto? Šlo by to k riflím-modrým?
http://damska-saka.heureka.cz/…lejzr-24941/
@Anonymní píše:
To jsou ceny…jinak za mě, toto nebude sedět k ničemu, už na fotce je jasný, že je to naaranžovaný tak, aby to aspoň trochu vypadalo - a ani to se jim nepovedlo. Nesedí to jak má, zakrývá to ženské křivky. Takových najdeš tisíce na vietnamské tržnici. Možná toto bude aspoň lepší materiál (za tu cenu snad).
@Anonymní píše:
To je ale škaredý a drahý kus hadru. Když jim ani modelka a photoshop nepomohl k tomu, aby to vypadalo normálně, tak ani raději nechci vědět, jak to bude vypadat doopravdy. ![]()
Ne, teď vážně - vykašli v tomhle případě na online nakupování a obejdi si pár obchodů, jen proto abys zjistila, co ti sedí - střih, barva - a co ti nesedí. Jedině takhle si uděláš jasno a pak můžeš hurá nakupovat online.
Poradí někdo, jaké zvolit doplňky k šatům se vzorem kohoutí stopy? Zda třeba na uši barevné kulaté klipsny a ve stejné barvě pásek? Co boty? Černé? Nebo pásek nedávat a boty sladit s naušnicemi? Šaty budu mít na retro zábavu ![]()
@Katchi zkus treba cerveny doplňky. Nebo polož dotaz s fotkou na modnipeklo.