Módní dotazy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1209
13.10.12 21:09

Ahoj, ta hnědá se mi líbí víc, ale za tu cenu bys určitě narazila i na nějakou zajímavější :think:

Taky jsem si myslela, že by se neměla kombinovat černá a hnědá, ale nedávno jsem tu narazila na diskusi, že může být hnědá bunda a černé boty a k tomu černé doplňky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
13.10.12 21:23
@maxak píše:
Ahoj, ta hnědá se mi líbí víc, ale za tu cenu bys určitě narazila i na nějakou zajímavější :think:Taky jsem si myslela, že by se neměla kombinovat černá a hnědá, ale nedávno jsem tu narazila na diskusi, že může být hnědá bunda a černé boty a k tomu černé doplňky :nevim:

Vždycky záleží na odstínu barvy. Vždyť ta paleta hnědých a černých je obrovská, takže prostě nejde generalizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.10.12 21:28

Černý boty klidně. ta hnědá bunda je lepší

• Citovat
  • Upravit
byron
13.10.12 21:29

Ale to je předsudek s tou hnědou a černou. třeba v Itálii se to nosí pořád, dávno a je to moc pěkný…

• Citovat
  • Upravit
20296
13.10.12 21:34

Takže já bych se různé džínoviny vůbec nebála, ale záleží na střihu každé věci.

Kšiltovku bych k bundě rozhodně nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.10.12 21:38
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale stydím se :oops:
Co říkáte na tuto bundu?
http://www.svet-kozesin.cz/…tra-hneda-99
jde dohromady s riflema, a černýma koženýma polobotkama-černou kabelkou?
Díky…

Ten střih je na nic - zvlášť u kožené bundy. Připomíná to parku ale parka to není…kombinace s černými boty mi nedělá problém. Nekombinovat a ladit do „jednoho tónu“ je pro mě přežitek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
13.10.12 21:40

Ta hnedá bunda je hezčí, ale osobně bych za stejnou cenu pátrala po jiné. Klidně si k té hnědé vem černé boty. Nevidím v tom problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.10.12 21:40

Jo já teda běžně nosím džínovou bundu(světlou) a k ní tmavý úzký džíny… Neumím si představit mít obě věci ve stejným odstínu, to je fakt jak z osmdesátek, jak tu někdo psal. Jsem si představila plísňákový komplet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.12 21:52

Díky za ty reakce.
Ta hnědá bunda se mi taky líbí víc, a navíc jsem si nedávno koupila černé kožené polobotky a černou kabelku…
Mě se takovýto střih bundy líbí, ale říkala jsem si, že by bylo lepší takovou drahou bundu ozkoušet v krámu :think: :think:
Nevím, jestli mám vkus, proto se trochu stydím :oops: :oops:
A potřebuju trochu zrenovovat šatník…ty kožené bundy by se daly asi sehnat někde v obchodek ve větších nákupních centrech, ne?
Nevím ve svém okolí nikde, kde by byly :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
794
13.10.12 22:16
@Anonymní píše:
Díky za ty reakce.
Ta hnědá bunda se mi taky líbí víc, a navíc jsem si nedávno koupila černé kožené polobotky a černou kabelku…
Mě se takovýto střih bundy líbí, ale říkala jsem si, že by bylo lepší takovou drahou bundu ozkoušet v krámu :think: :think:
Nevím, jestli mám vkus, proto se trochu stydím :oops: :oops:
A potřebuju trochu zrenovovat šatník…ty kožené bundy by se daly asi sehnat někde v obchodek ve větších nákupních centrech, ne?
Nevím ve svém okolí nikde, kde by byly :think: :think: :think:

Jj, v nákupních centrech je seženeš. Zkus se třeba ve svém okolí podívat po obchodě KARA. Prodávají hlavně kůži a kožichy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.12 22:57

Ještě se zeptám, co toto? Šlo by to k riflím-modrým?
 http://damska-saka.heureka.cz/…lejzr-24941/

• Citovat
  • Upravit
20296
14.10.12 07:01
@Anonymní píše:

To jsou ceny…jinak za mě, toto nebude sedět k ničemu, už na fotce je jasný, že je to naaranžovaný tak, aby to aspoň trochu vypadalo - a ani to se jim nepovedlo. Nesedí to jak má, zakrývá to ženské křivky. Takových najdeš tisíce na vietnamské tržnici. Možná toto bude aspoň lepší materiál (za tu cenu snad).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
14.10.12 09:07
@Anonymní píše:

To je ale škaredý a drahý kus hadru. Když jim ani modelka a photoshop nepomohl k tomu, aby to vypadalo normálně, tak ani raději nechci vědět, jak to bude vypadat doopravdy. :lol:
Ne, teď vážně - vykašli v tomhle případě na online nakupování a obejdi si pár obchodů, jen proto abys zjistila, co ti sedí - střih, barva - a co ti nesedí. Jedině takhle si uděláš jasno a pak můžeš hurá nakupovat online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
10.3.16 21:02

Poradí někdo, jaké zvolit doplňky k šatům se vzorem kohoutí stopy? Zda třeba na uši barevné kulaté klipsny a ve stejné barvě pásek? Co boty? Černé? Nebo pásek nedávat a boty sladit s naušnicemi? Šaty budu mít na retro zábavu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
10.3.16 21:04

@Katchi zkus treba cerveny doplňky. Nebo polož dotaz s fotkou na modnipeklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková