Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@sisk píše:
@Katchi zkus treba cerveny doplňky. Nebo polož dotaz s fotkou na modnipeklo.
Jj to mě právě napadlo, červené náušnice a červený pásek, rudá rtěnka…ale boty bych asi dala černé…
Mě by se líbíly červené lodičky na vysokém podpatku a červené psaníčko
nesnáším barevné klipsy do uší, ale pokud je to retro, tak dejme tomu
pásky na šatech se mi taky nelíbí, rozpůlí to postavu, pokud nemáš 1,8m a 50kg, tak dost riskuješ, že budeš vypadat jako bábuška
@Conulka píše:
Mě by se líbíly červené lodičky na vysokém podpatku a červené psaníčkonesnáším barevné klipsy do uší, ale pokud je to retro, tak dejme tomu
pásky na šatech se mi taky nelíbí, rozpůlí to postavu, pokud nemáš 1,8m a 50kg, tak dost riskuješ, že budeš vypadat jako bábuška
Na podpatky si netroufám, jsem sportovní typ, vlastně kromě jednech bilych balerin, ktere jsem mele na svatbe, nemam zadne boty k satum, protoze nosim jen kalhoty a pokud sukne, tak v zime s kozackami bez podpatku ![]()
Takze k temto retro satum bych koupila nejake obyc baleriny klidne od Vietnamcu, protoze bych je stejne neunosila…
@Katchi já taky nejsem podpatkový typ, kdysi jsem je celkem nosila, ale nikdy jsem se na nich nenaučila chodit s takovou tou samozřejmostí, o bolesti nohou ani nemluvím a teď na mateřský je to úplně ztracený ![]()
a jaký střih mají ty šaty?
@Conulka píše:
Pokud ala 60-70léta, tak co třeba klínek nebo platforma..?
@Conulka píše:
@Katchi já taky nejsem podpatkový typ, kdysi jsem je celkem nosila, ale nikdy jsem se na nich nenaučila chodit s takovou tou samozřejmostí, o bolesti nohou ani nemluvím a teď na mateřský je to úplně ztracenýa jaký střih mají ty šaty?