MODOVO oblečení - máte zkušenosti?
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Takže mám vztek. Za tu cenu kvalita příšerná. Cvoky prisity špatně, látka se utrhla když jsem si chtěla stáhnout šňůrku v pase. Jak papír, a to jsem opatrně stáhla a najednou krup. Za 1600kc je to katastrofa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katyska to snad ne…
ja jdu za chvilku vyzvednout kabát a opravdu se bojím co si donesu domů
máš foto?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladyluc Třeba to budeš mít v pohodě. Foto nemám, vyfotím později, teď jedeme na pohřeb, máme úmrtí v rodině, jsem totálně vyklepana. Tak pak pošlu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katyska tak to je mi moc líto, upřímnou soustrast
já už jsem vyzkoušela, velikost ok, materiál ok akorát teda ta barva mi nepřipadá černá…spíš vyšisovaná černá
ale je vážně teplý a neprofoukne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, pokud vyfotíte, budu ráda. Střih je tedy projmutý jako na fotce ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ajamateridouska jak budu mít chvilku tak vyfotím…střih je samozřejmě rovný
…no ještě se rozhoduju jestli úplně vrátím nebo jen vyměním za jinou barvu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, z tohoto obchodu jsem si objednávala bundu a dva svetry, přišlo mi to 16.11. a hned ten den jsem zboží posílala poštou zpět, takže mě bohužel nenapadlo to nafotit, jinak bych sem dala fotky. Naprosto příšerný, vůbec to nesouhlasilo s tím, co bylo na fotkách. Navíc pro mě u všeho krátký rukávy. Jsem naprosto nespokojená s jednáním obchodu. Už je to 14 dní a já nemám vůbec žádnou informaci, kdy mi vrátí peníze. V pondělí tam budu znovu psát e-mail. Zboží jim přišlo zpět 20.11. a do teď se mi k tomu nikdo nevyjádřil. A ještě jsem přišla o prachy za poštovné a balné
Z tohoto obchodu už si nikdy nic neobjednám, na trhu jsou daleko lepší firmy, které si zákaznika cení. Jsem dost vytočená, visí mi tam skoro 3000 a vůbec nevím, kdy je dostanu zpět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak ještě upravuji můj příspěvek z 6:11…teď jsem v mailu našla e-mail z včerejšího dne, měla jsem ho ve spamech. Včera mi tedy po dlouhých 10 dnech poslali zprávu, že mi posílají dobropis a že peníze jsou posílány na účet během 14 dní, tak jsem zvědavá, jestli přijdou…můj názor se nemění, protože čekat skoro měsíc na vrácení peněz mi přijde v dnešní době dost neadekvátní. Nedávno jsem vracela zboží do firmy mall, peníze jsem měla do tří dnů na účtu a reklamace byla ještě v den vrácení vyřízena a hned mi bylo řečeno, že mi peníze přijdou do 3 pracovních dnů, tomu říkám dobrý servis. V této firme mi tak akorát řekli, že zboží se po vrácení posílá na Slovensko, tam teprve, že bude někdo tu reklamaci řešit a vůbec mi nedokázali říct, kdy vlastně bude na Slovensku, jen mi bylo řečeno, že to potrvá. Jak říkám, už nikdy víc s touto firmou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je tedy síla ! Díky moc za reakci, moc mi pomohla ! Čekat v dnešní době tak dlouho na peníze, to se fakt nevidí, i z WISH vrátí během pár dnů a vždy vše bez problému uznali..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není zač
Doufám, že si to přečte víc lidí. Jejich blbost, kdyby měli slušný servis a hadry by za něco stály, určitě bych podala kladnou recenzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem tedy z bundou docela spokojená, a objednavala si se mnou sousedka a ta také. Po com co sem tady četla jsem se bála co přijde za hadr tak asi nejsem tak náročná nebo nevim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mikina
Takhle dopadla mikina......3× na sobě . Jsem zvědavá,jak dopadnu s vrácením zboží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zklamani
Ahoj, tak jsem to riskla, objednala a střih rozhodně není vypasovany, obrázek opravdu klame. Je to rovná mikina. Objednala jsem L i když nosím M, ať to mám volnější no a mám to upnute jak sprcku. Na zipu šetřili, zadrhava. No Vietnamci co se tváří butikove. Proto nikde nemají fotky mikin na postavě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit