Modre rty u dětí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1194
22.5.22 21:44

Nemůže to být modřina? Jako když např z lahve chceš vysát všechen vzduch, jestli mi rozumíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
22.5.22 21:45
@stinga malý byl u tatínka celý den, tem mi řekl že to má od rána

aha, tak promiň za rýpání, tatínek je na přesdržku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.22 21:46

@Cucajz možné to taky je, blbé je, že ho měl u sebe jeho otec, kterému věřit nejde. Ráno to tam neměl když jsem ho tam dala, za 4 h jsem se pro něj vrátila, a měl to tam, já mívám takové fleky třeba po vínu 😄

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.22 21:47

@stinga byl s ním 4 h, když jsem mu ho dala, nic tam neměl, to bych si všimla hned, to nejde přehlédnout. Po vyzvednutí jsem si toho všimla okamžitě

• Citovat
  • Upravit
1194
22.5.22 21:51
@Cucajz možné to taky je, blbé je, že ho měl u sebe jeho otec, kterému věřit nejde. Ráno to tam neměl když jsem ho tam dala, za 4 h jsem se pro něj vrátila, a měl to tam, já mívám takové fleky třeba po vínu 😄

Tak víno nejspíš můžeme vyškrtnout, to to nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.5.22 21:52

Nepricucl si sklenku nebo hrnek na pusu? Nezkouší to třeba někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.22 21:52

@Cucajz no jen aby…😄 😄 Koupala jsem ho, snažila se to umýt, ale fakt to není od jídla nebo tak.. zajímavé no

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.22 21:53

@Tarinka to je zajímavá otázka 🤔 zeptám se bývalého

• Citovat
  • Upravit
8647
22.5.22 22:00

Neolizuje si tu pusu nebo nekouše? Náš expert je schopnej půl dne si pusu olivová a okusovat a pak to vypadá hodně podobně. Spíš teda do červena, ale jinak fakt stejně. Pomáhá namazat sádlem. Večer namaže, ráno to skoro nejde vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64982
22.5.22 22:12

Nebyla tu uz kdysi podobna diskuse? Mam dojem, ze jo, a ze zakladatelka zjistila, ze decko prave davalo na pusu sklenku a vcucavalo to. Nebo neco takoveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
22.5.22 22:57

Neměl nějakou zmrzlinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
22.5.22 23:05
@Cucajz píše:
Nemůže to být modřina? Jako když např z lahve chceš vysát všechen vzduch, jestli mi rozumíš :think:

Taky bych řekla.. Jenže to by měl i nahoře, nad horním rtem, ne? Divný, že to má všude kolem, jen ne nahoře.. (když už by měl vysávat ten vzduch)? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
22.5.22 23:06
@vokishka píše:
Nebyla tu uz kdysi podobna diskuse? Mam dojem, ze jo, a ze zakladatelka zjistila, ze decko prave davalo na pusu sklenku a vcucavalo to. Nebo neco takoveho.

No jo, ale vždyť to má už celý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5378
23.5.22 00:09

Raději fotku syna smaž a zkus tu pusinku vyfotit zblízka. Mně to nejvíc připomíná fakt cucflek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
23.5.22 00:48

Borůvky? Fialové rty bývají také od srdeční nedistatecnosti. Ale co to okolo? Nehtiky má jaké? Je unavenejsi, zadychava se? I když teď už asi spí, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí