Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nemůže to být modřina? Jako když např z lahve chceš vysát všechen vzduch, jestli mi rozumíš ![]()
@stinga malý byl u tatínka celý den, tem mi řekl že to má od rána
aha, tak promiň za rýpání, tatínek je na přesdržku
@Cucajz možné to taky je, blbé je, že ho měl u sebe jeho otec, kterému věřit nejde. Ráno to tam neměl když jsem ho tam dala, za 4 h jsem se pro něj vrátila, a měl to tam, já mívám takové fleky třeba po vínu 😄
@stinga byl s ním 4 h, když jsem mu ho dala, nic tam neměl, to bych si všimla hned, to nejde přehlédnout. Po vyzvednutí jsem si toho všimla okamžitě
@Cucajz možné to taky je, blbé je, že ho měl u sebe jeho otec, kterému věřit nejde. Ráno to tam neměl když jsem ho tam dala, za 4 h jsem se pro něj vrátila, a měl to tam, já mívám takové fleky třeba po vínu 😄
Tak víno nejspíš můžeme vyškrtnout, to to nebude ![]()
Nepricucl si sklenku nebo hrnek na pusu? Nezkouší to třeba někdy?
@Cucajz no jen aby…😄 😄 Koupala jsem ho, snažila se to umýt, ale fakt to není od jídla nebo tak.. zajímavé no
Neolizuje si tu pusu nebo nekouše? Náš expert je schopnej půl dne si pusu olivová a okusovat a pak to vypadá hodně podobně. Spíš teda do červena, ale jinak fakt stejně. Pomáhá namazat sádlem. Večer namaže, ráno to skoro nejde vidět.
Nebyla tu uz kdysi podobna diskuse? Mam dojem, ze jo, a ze zakladatelka zjistila, ze decko prave davalo na pusu sklenku a vcucavalo to. Nebo neco takoveho.
@Cucajz píše:
Nemůže to být modřina? Jako když např z lahve chceš vysát všechen vzduch, jestli mi rozumíš
Taky bych řekla.. Jenže to by měl i nahoře, nad horním rtem, ne? Divný, že to má všude kolem, jen ne nahoře.. (když už by měl vysávat ten vzduch)? ![]()
@vokishka píše:
Nebyla tu uz kdysi podobna diskuse? Mam dojem, ze jo, a ze zakladatelka zjistila, ze decko prave davalo na pusu sklenku a vcucavalo to. Nebo neco takoveho.
No jo, ale vždyť to má už celý den ![]()
Raději fotku syna smaž a zkus tu pusinku vyfotit zblízka. Mně to nejvíc připomíná fakt cucflek.
Borůvky? Fialové rty bývají také od srdeční nedistatecnosti. Ale co to okolo? Nehtiky má jaké? Je unavenejsi, zadychava se? I když teď už asi spí, vid?