Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Teď koukam, že to spíš vypadá, jako by se uhodil. Anebo pil nějaký džus, limonádu - ono to umýt nejde jen tak.
Můžeš se malého přímo zeptat.
Cucflek mizí pomalu, ale dělá se rychle.
Z fotky to vypadá ohraničené a přibližně stejně všude „intenzivní“ a je to i mimo rty, nejsou tam fleky nikde kolem… Že je to od jídla by si skoro určitě všimli, od barev by to asi neměl takhle čisté, měl by to pravděpodobně i jinde. Ale kdybych nevěděla, jak se to stalo, tak by mě to taky vyděsilo.
@Takco píše:Že si dělá cucflek si nemusel uvědomit, mohl bezmyšlenkovitě cucat nějakou láhev například. Pak by si to asi ani nezapamatoval, že to dělal. Ale za zeptání to stoprocentně stojí.
Teď koukam, že to spíš vypadá, jako by se uhodil. Anebo pil nějaký džus, limonádu - ono to umýt nejde jen tak.
Můžeš se malého přímo zeptat.
Hezký večer přeji. Chtěla bych se zeptat, můj syn (3 roky) má od rána lehce fialovo modré rty, a okolo rtů, nevíte čím by to mohle byt? Určitě nic nesnědl, je zdravý, a jinak celý den je úplně v pohodě, jalo každý den, jen mě to zaráží čím by to mohlo být?
Tak víš něco nového? Už si to z něj dostala? Docela by mě zajímalo co to je teda ![]()
@Cucajz píše:
Tak víš něco nového? Už si to z něj dostala? Docela by mě zajímalo co to je teda
Taky čekám na ranní info, zda to přes noc zmizelo ![]()