Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A víš jistě, že tě vyfotili? Já jsem jednou v aplikaci zadala špatnou SPZ, mám tam dvě auta a spletla jsem si ve kterém jsem a nepřišlo nic.
@Kelsey1 píše: Více
ono v Brně to je kolikrát dost očistec. Zrovna nedávno jsem se snažila tam parkování zaplatit a prostě se mi to nepodařilo. Chtělo to nějakou appku, co se v určitém kroku sekla a nepustila mně prostě dál
A to nejsem nějaký technologický antitalent.
@Popokatepetla píše: Více
My jsme tam byli dva týdny zpět v dětské nemocnici a žádný problém nebyl. Platila jsem on-line kartou. Hned přišla zpětná vazba o zaplacení. To samé minulý týden ve středu a v pátek manžel, když vezl a pak vyzvedával otce v nemocnici. Poslala jsem mu odkaz, kde si dá pokyn k zaplacení. Zaplatí a hotovo.
Apku jsem neměla. Tu jsem si stáhla teď o víkendu. Abych to ukázala tchánovi. On tam musí na kontrolu. Už zvládne řídit sám.
Pokuta za parkování na modré zóně obvykle přijde do 1–2 týdnů. Částka se pohybuje kolem 500 až 2000 Kč, záleží na konkrétním přestupku.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli tu má někdo zkušenosti s pokutami za parkování na modrých zónách.
Za jak dlouho Vám pokuta přišla, prosím? Kolik jste platili?
Moc děkuji za reakce.