Modré zóny Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Luci711
2.10.24 12:19

Modré zóny Brno

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli tu má někdo zkušenosti s pokutami za parkování na modrých zónách.
Za jak dlouho Vám pokuta přišla, prosím? Kolik jste platili?

Moc děkuji za reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35443
2.10.24 12:31

A víš jistě, že tě vyfotili? Já jsem jednou v aplikaci zadala špatnou SPZ, mám tam dvě auta a spletla jsem si ve kterém jsem a nepřišlo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
2.10.24 12:32

Proč neplatíš normálně parkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298
2.10.24 13:50
@Kelsey1 píše: Více

ono v Brně to je kolikrát dost očistec. Zrovna nedávno jsem se snažila tam parkování zaplatit a prostě se mi to nepodařilo. Chtělo to nějakou appku, co se v určitém kroku sekla a nepustila mně prostě dál :nevim: A to nejsem nějaký technologický antitalent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
2.10.24 14:35
@Popokatepetla píše: Více

My jsme tam byli dva týdny zpět v dětské nemocnici a žádný problém nebyl. Platila jsem on-line kartou. Hned přišla zpětná vazba o zaplacení. To samé minulý týden ve středu a v pátek manžel, když vezl a pak vyzvedával otce v nemocnici. Poslala jsem mu odkaz, kde si dá pokyn k zaplacení. Zaplatí a hotovo.
Apku jsem neměla. Tu jsem si stáhla teď o víkendu. Abych to ukázala tchánovi. On tam musí na kontrolu. Už zvládne řídit sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
3.10.24 03:04

Pokuta za parkování na modré zóně obvykle přijde do 1–2 týdnů. Částka se pohybuje kolem 500 až 2000 Kč, záleží na konkrétním přestupku.

• Citovat
  • Upravit
Luci711
3.10.24 08:39

@Kralovnal Moc děkuji za informaci!:))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky