Modřiny po nohou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lo
6285
24.3.14 16:14

Modřiny po nohou?

Ahoj, měla bych dotaz, beru 7 dní Logest, nikdy jsem ho nebrala a a po nohou se mi udělaly modřiny, mám jich dost. To jsem také nikdy neměla. Může to být z této antikoncepce? Nevím, do jaké jiné souvislosti si to dát. Volala jsem ještě ted na gynekologii a tam mi to boužel nikdo nebere, jsem na mrtvici, jelikož to mám úplně poprvé, já se opravdu bojím. Nevíte, může to být z HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1947
24.3.14 16:28

@Lo mrkni se do příbalového letáku, tam by to mělo být, píšou tam i velmi ojedinělé vedlejší účinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.3.14 16:42

Mě se začaly dělat modřiny dva měsíce po porodu, když jsem také začala brát anti, kterou jsem nikdy nebrala, byla jsem u doktora, tam my udělali všechny možný náběry a vše v pořádku, tak jsem to už víc neřešila. Tak snad to samo odezní až začnu brát zase jinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
24.3.14 17:21

@jakiki04 Aha a modřiny jsi měla na nohou? A antikoncepci bereš dále?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
24.3.14 17:41

Očividně ti antikoncepce nesedí a poškodila ti žilní stěny tak, že je máš momentálně slabé a tím vznikají modřiny bez příčiny.. Určitě bych to prokonzultovala na gynekologii + koupila ascorutin právě na posílení žilních stěn, pokud to bude ten správný důvod komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.20 20:21

Modřiny na holeních

Ahoj, jsem 7 měsíců od porodu, téměř plně kojím a neberu žádnou HA ani jiné léky. Dneska se mi objevily na nohou modřiny. Jsou výhradně na holeních, na jedné noze 4 a na druhé noze 2. Jsou celkem malé, asi jako desetník, jedna jako koruna. Všechny jsou kulaté, fialovo červené. Nevím, jestli to může mít souvislost s tím, že jseme včera vytírala a strávila asi hodinu klečením. Jinde na těle žádné nemám. Je to důvod jít na krevní testy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1