Užívání HA Jangee

49
24.3.14 15:08

Užívání HA Jangee

Ahoj děvčata :)

u doktorky mi byla předepsána HA Jangee :kytka:… Jenže je to moje úplně první antikoncepce. Teď čekám na menstruaci abych mohla nasadit. Jenže :mrgreen: to mam dostat během dneška případně zítřka a já jí potřebuju nasadit až nejlépe v pátek (dbírala bych tim pádem plato ve čtvrtek a neděle by to mělo dorazit). Podle propočtů by mi pak krvácení nemělo nikdy vycházet na pátek a sobotu (což nechci jelikož to jsou dny které trávim s přítelem).. A jde o to jestli vadí když nasadim 1. pilulku až 3den krvácení například. Doktorka mě důrazně upozornila, že mam nasadit 1. den, ale v letáčku píšu 1-5 s tím že pokud nasadim později nejsem hned chráněná a je potřeba použít minimálně tejden ještě jinou ochranu. Tak vám nevím jestli poslouchat doktorku bo letáček :D :zed: jen nechci přijít těhotná a nechci to mít o víkendech. :nevim: děkuju za případné rady :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
327
24.3.14 15:12

Mě to po Jangee občas přišlo až 5. den po dobrání… takže nevím, jestli ti tvoje propočty pomůžou… Když to je první HA, chce to nejdřív vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9996
24.3.14 15:14

Není pravidlo, že menstruaci dostaneš přesně za dva dny. To může být u každé ženy jiné. Já bych tomu první měsíc nechala volný průběh a pak už si to spočítej. Jinak si ale určitě můžeš vzít první tabletku i druhý nebo třetí den a otěhotnění se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
13.5.14 14:03

Dobry den, mam 3 platicka - cele baleni na prodej. cena dohodou. expirace 3/2015. pokud byste mely zajem, piste zpravu. dekuji jaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.5.14 12:50

Ahoj, mela bych zajem o HA JANGEE, dobiram pristi stredu, a nechce se mi na zenske. dekuji mamca6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
10.6.14 13:14

Kdo mate zkusenost s Jangee a jakou? Ja jsem o ni nikdy od nikoho neslysela. V lekarne (kam chodim) ji nemivaji na sklade, tak je asi malo uzivana…?Jinak na ni reaguji dobre, menstruaci mam slabou a kratkou, ale mam pocit, ze jsem lehce pribrala, ciz se mi samozrejme nelibi…Vim, ze kazdemu vyhovuje neco jineho, ale stejne se ptam na vase zkusenosti, abych se rozhodla, co dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
25.6.14 10:35

Je tady nekdo, kdo pri uzivani Jangee pribral? A kdo vi o rozdilu mezi Jangee 0,02 a 0,03?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
25.6.14 11:50

@suongd já jsem po ní nikdy nepribrala. A nevím jaký je rozdíl mezi těma 0,02 a 0,03 možná t v ty jedny je o něco více toho „hormonu“ který tělu říká ze je vlastně „těhotné“ a tím pádem neotehotnis :-). Nebo nevím, nemám to nikde zjištěné je to jen věc která mne napadla ze by to tak logicky mohlo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
25.6.14 18:36

@Lencaaaa Mne zase logicky napadlo to, ze 0,03 bude silnejsi…:) Jak dlouho jsi ji brala? Ja prave asi (necely?) rok, veru 0,02 a pomalu pribiram. A jelikoz nijak zasadne nic nemenim, pricitam to Jangee.Dnes jsem s „tim“ byla u doktora a rekl, ze mi to prave zmeni na 0,03.Tak jsem zvedava… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.6.14 20:11

Já mám 0,03 a jaký je rozdíl nevím :) ale nepřibrala jsem a vlastně vůbec žádný změny nepozoruju :) beru ji už půl roku a ani deko navíc :)… akorát když jsem spojila 2 plata a pak přišla MS myslela jsem že umřu z těch bolestí.. tak čekám co bude teď :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
25.6.14 20:56

@Choklis ja jsem teda u te 0,02 o MS skoro nevedela, kratka a slaba.Ake tech par kg nahoru, me docela zacalo uz znervoznovat, tak jsem ted zvedava. Doberu posledni plati 0,02 a uz mam recept na tu 0,03.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
26.6.14 10:42

Já ji brala cca rok a půl a žádné zmeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.6.14 21:33

:) no zeptám se na ten rozdíl u doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
26.6.14 22:12

@Choklis jestli tam planujes v brzke dobe cestu, bylo by to fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
2.7.14 18:55

Tak dneska jsem si byla vyzvednout prasky v lekarne a kdyz jsem se magistry s nadeji, ze se dozvim vic, zeptala, jaky je rozdil v 0,02 a 0,03, vytrestila oci, jako bych mluvila svahilsky a rekla, ze v sile hormonu.Moc mi toho teda nerekla a na o ja, kdyz jsem videla jeji vyraz, jsem se ji na vic neptala…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí