Dočasná sterilizace

17631
22.3.14 08:47

Dočasná sterilizace

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli z vás někdo slyšel o dočasné sterilizaci ženy, příp. jestli s tím nemáte některá zkušenost. Prý se zavede do vejcovodů nějaká hmota, která je ucpe, ale není to trvalé a dá se zase vyndat. Má někdo tušení jak je to spolehlivé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27032
22.3.14 08:52
@Antonie Bolavá píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli z vás někdo slyšel o dočasné sterilizaci ženy, příp. jestli s tím nemáte některá zkušenost. Prý se zavede do vejcovodů nějaká hmota, která je ucpe, ale není to trvalé a dá se zase vyndat. Má někdo tušení jak je to spolehlivé?

to slyším prvně ale zní to teda zajímavě, počkám s tebou na odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.3.14 09:02

Taky pockam s dovolenim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
22.3.14 09:05

Slyším prvně, taky budu sledovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.3.14 09:11

Neslyšela jsem o tom-ale vejcovod má malý průměr a je hodně náchylný na srůsty-tzn. přijde mě toto řešení špatné pro další možné těhotenství. Logicky vzato by tu bylo dosti vysoké procento žen, které už neotěhotní. Tak do této antikoncepce bych nešla. Spíše mě to ale přijde jako výmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.3.14 09:12

Dělá to můj švagr, dokonce ambulantně, ale stojí to 25 tisíc. Do vejcovodu se zavedou trubičky, které tam vrostou po pár mesicich. Teoreticky by měly jít i vyndat, ale jak to pak je už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.3.14 09:12

V životě jsme to neslyšela 8o lae teda logicky, pro odstranění bude patrn nutná operace ne, jinak se ta hmota asi vyndat nedá? to mi nepřijde moc vhodný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.3.14 09:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.3.14 09:20
@MarieOVMUC píše:
Dělá to můj švagr, dokonce ambulantně, ale stojí to 25 tisíc. Do vejcovodu se zavedou trubičky, které tam vrostou po pár mesicich. Teoreticky by měly jít i vyndat, ale jak to pak je už nevím.

25 8o? Tak to si radeji koupim boty nebo kabelku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.3.14 09:22

@wildcherry navíc píše, že je to trvale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.3.14 09:23
@lasička1 píše:
Neslyšela jsem o tom-ale vejcovod má malý průměr a je hodně náchylný na srůsty-tzn. přijde mě toto řešení špatné pro další možné těhotenství. Logicky vzato by tu bylo dosti vysoké procento žen, které už neotěhotní. Tak do této antikoncepce bych nešla. Spíše mě to ale přijde jako výmysl.

neslysela, ale uz tvrdis, ze je to spatny a neda se otehotnet :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
22.3.14 09:24
@MarieOVMUC píše:
Dělá to můj švagr, dokonce ambulantně, ale stojí to 25 tisíc. Do vejcovodu se zavedou trubičky, které tam vrostou po pár mesicich. Teoreticky by měly jít i vyndat, ale jak to pak je už nevím.

POZOR, to je prave trvale reseni!!!

http://www.vitalia.cz/…-ambulantne/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.3.14 09:24
@MarieOVMUC píše:
@wildcherry navíc píše, že je to trvale

aha :think:,jsem to jeste necetla. Takze co slysela @Antonie Bolavá to neni, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.14 09:29

Dr mi to nabízel - protože jsem mladá, chtěla jsem klasickou. Prý pak není jistota, že se to skutečně povede vyndat, ale je tam ta šance :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.3.14 09:32
@martina.se píše:
Dr mi to nabízel - protože jsem mladá, chtěla jsem klasickou. Prý pak není jistota, že se to skutečně povede vyndat, ale je tam ta šance :think:
:think: tak to nic, jeste si jednou preji treti :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital