Mohl to být spontánní potrat?

Anonymní
23.6.13 10:13

Mohl to být spontání potrat?

Ahoj holky, před 14 dní jsem měla ovu, týden po ní mě 2 dny píchalo v podbřišku, tak jsem myslela, že to je uhnizďování… od čtvrtka mi začaly šílené menstruační křeče, takové jsem nikdy neměla a MS se pořád ne a ne sptustit a včera v noci jsem myslela, že bude po mně, šílená bolest v podbřišku, nemohla jsem ani chodit, když jsem dolezla skoro po čtyřech na záchod tak jsem objevila černou těčku v takovém béžovém slizském obalu (vyfotila jsem to) a pak se spustila velice silná MS. Ty křeče přetrvávají doteď? Co myslíte mohla jsem být těhotná… mám docela strach, co se se mnou děje. Jen doplňuji, že MS došla po 29 dnech a beru utrogestan, tak jestli on nemůže ovlivnit MS.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
23.6.13 10:18

Myslím, že embryo by odešlo rovnou s ms, ne že by odešlo a pak teprve za ním šla krev, v době očekávané ms už je dobře zahnízděné ve sliznici, ze které ho odplaví až její odtrhávání. Spíš to byla nějaká krevní sraženina starší.

Nicméně křeče s plazením se po zemi by mě asi dohnali na pohotovost, bála bych se mimoděložního. Ale může to třeba být i tím utroušem, podporuje růst sliznice, takže ta bude po užívání vyšší a zřejmě tedy děloha bude pracovat víc, aby jí všechnu vypudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.13 11:25

@Gladys děkuji.

• Citovat
  • Upravit
767
23.6.13 13:22

Viděla bych to na cystu. Zajdi si k doktorovi, takové křeče nejsou normální. Černá tečka ve slizu to je popis žabího vajíčka, lidské embryo takto malé bys neviděla a odešlo by se sliznicí, jak píše @Gladys .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.5.16 11:16

potrat??

Ahoj prosim mam dotaz, tyden sem spinila pak par dni nic a par dni sem hodne krvacela az vcera vecet zemne neco velkeho vypadlo mnela sem bolesti jako u ms tak sem to neresila az do vcerejsiho vecera, bylo to dost velke a takove pruzne neco jako vetsi svestka. jestli sem byla tehotna to nevim a na gyndu sem objednana az na 11teho ale do te doby bych aspon chtela vedet na zaklade vasich skusenosti jestli to mohlo byt tehu, pripadne jestli se to da nejak zjistit dodatecne? Tet uz tolik nekrvacim a bolesti nemam dekuju za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.17 17:56

Ahoj holky,
měla bych na vás dotaz.

Měla jsem o 8 dní opožděnou menstruaci a předevčírem už jsem to nevydržela a udělala jsem si test a vyšel negativně. Hned ten další den ráno jsem dostala ms a dnes (druhý den ms) jsem dopoledne měla jednu chvíli šílené křeče v břiše, které jsem nikdy nemívala a když jsem šla potom na záchod, tak ze mě vypadl velký kus čehosi…mohl to byt spontánní potrat nebo něco jiného? Od té doby jsem žádné křeče už neměla a je to všechno v pořádku. Předem děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.17 18:11

Ano mohl.Taky jsem to tak měla.28.den cyklu(který normálně trvá max. 26 dní),pozitivní test, za pár dní již téměř negativní, MS přišla asi o 12 dní později, silné křížové křeče, jako při porodu, krvácení 10 dní. Po ukončení krvácení jsem šla na gyndu, kde lékař zkonstatoval, že se to stát mohlo, vyčistila jsem se sama, udělal UTZ a nabral kontrolní hcg, prý to není nic neobvyklého.

• Citovat
  • Upravit
15284
15.2.17 18:11

Jestli byl test negativní tak se pravdepodobne o tehotenstvi nejednalo.spis nejaky hormonalni vykyv.nebo anovulacni cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.17 18:14
@karkarka píše:
Jestli byl test negativní tak se pravdepodobne o tehotenstvi nejednalo.spis nejaky hormonalni vykyv.nebo anovulacni cyklus.

Ale ona ten test dělala až pozdě, kdyby ho dělala v době, kdy vynechala MS, mohl být pozitivní, potom se to mohlo postupně rozložit a vstřebat, hcg klesalo.

• Citovat
  • Upravit
15284
15.2.17 18:22

Delala test pred tim krvacenim.tak predpokladam, ze jestli to bylo tehotenstvi, tak to odeslo s ms.(vypadl kus cehosi).tak hcg by kleslo az potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty