Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já teda nejsem žádný expert na grafy, sama jedu teprve druhy cyklus, ale podle mne tam ovu vidím
Mas graf lepší než já, mě teplota lítá nahoru a dolu jako splašená přestože testuji kvalitním teoloměrem ve stejnou dobu než vstanu ![]()
Moc to nevypadá. Ale jestli na ten močák bereš od bolesti třeba Ibalgin nebo Paralen, tak tyhle léky teplotu výrazně snižují
Zakladatelko - podle grafu to opravdu nevypadá. Jestli mohly teplotu nějak ovlivnit léky, to ti neřeknu. Skok nahoru tam sice je, ale je bylo by potřeba aspoň tří teplot, které budou vyšší - což tam není. Píchala jsi ovitrelle nebo pregnyl? Víš, kdy ti cca chodí? Nebo máš s ovulací spíš problémy?
@Verča1340
Tvůj graf vůbec nechápu, to je co za aplikaci?
Holky, obě - nainstalujte si fertility friend - asi nejlepší aplikace pro měření bazální teploty. A prostudujte si stránky merenibt.xf.cz - ty jsou opravdu dobré, vše je dobře vysvětleno, mnoho příkladů, apod.
Ať se vám brzy zadaří!
@Whitedog
Nic jsem si nepichala, mela jsem podezreni, zda ovulace opravdu probiha, proto jsem sla na vysetreni, hormonalni profil ok, doktor udelal utz a zcela jasne mi rekl, ze ovulace bude za dva dny.. muze se stat, ze ikdyz je dominantni folikul pres 18 mm, nakonec k ovulaci nedojde?
FF mam tez, ale pouzivam ted aplikaci Kindara, ke ktere je i primo teplomer- rano se zmeris a automaticky se ti to propise do aplikace, vc casu, za me lepsi jak ff👍🏼Jinak co se tech stranek tyce, ty mam proctene horem dolem.. spis ted pozoruji sebe a prijde mi, ze si to telo dela psi kusy..
Děkuji
dnes jsem objevila první slabou čárku na testu tak doufam že už appku nebudu potřebovat, ale už jsem jedno chemické těhotenství měla tak uvidíme ![]()
@Anonymní moc děkuji ![]()
Zakladatelce přeji taky hodně štěstí
mne se osvědčilo se snažit každý den od 10. Dne cyklu až do 20. Ikdyž jsem z grafu moc nevyčetla, tak toto byla taková “Sázka na jistotu” ![]()
Ahojte, ráda bych také přispěla a poprosila o radu, zkušenost.
Cyklus mám 33-36 dní. Je možné, že mám ovulaci až 32 DC
nevím, jestli jsem dřív ovulaci měla nebo ne… Tento měsíc jsem nestihla sledovat. Viz. foto. Děkuji za vaše příspěvky. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, ráda bych také přispěla a poprosila o radu, zkušenost.
Cyklus mám 33-36 dní. Je možné, že mám ovulaci až 32 DCnevím, jestli jsem dřív ovulaci měla nebo ne… Tento měsíc jsem nestihla sledovat. Viz. foto. Děkuji za vaše příspěvky.
Doplňuji, že TT je negativní.
Holky. Tak prikladam graf s teplotama, jak postupovaly dale.. podle me ovulce probehla az ten 21. den.. je mozny, ze 12. den sem mela folikul 18 mm a ovulace byla az o 9 dni pozdeji?
Ahoj holky, druhy mesic se snazim poctive zapisovat BT, ale moc tomu nerozumim
12 DC jsem byla na utz, dominantni folikul 18,34 mm, sliznice 7 mm, vse v poradku, za dva dny (v nedeli) mela probehnout ovulace. Dle teplot to ale zdaleka nevypada.. muze takto teploty ovlivnit zanet mocaku, ktery mam od utery? Diky za vase reakce..