Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano mohla. Je to ale nepravděpodobné, jelikož je lékařka, která x let studovala a těžko ti tady banda ženských na emiminu řekne, jestli se spletla nebo ne.
Předpokládám, že jsi jí řekla o té anorexii a rychlé změně váhy. Ke správné diagnóze jsou podstatné všechny takové informace od pacienta.
A jsou to androgeny.
@Stará známá píše:
Předpokládám, že jsi jí řekla o té anorexii a rychlé změně váhy. Ke správné diagnóze jsou podstatné všechny takové informace od pacienta.
A jsou to androgeny.
Chyba, ano, androgeny, no, o anorexii jsem jí neřekla, protože je to má nová doktorka, ta předchozí nebyla moc dobrá, právě proto se ptám, když o tom zhubnutí neví, zda to může být ty hirkony6z toho a ne z pcos… ![]()
Tak jasně, že se mohla splést, když jsi jí lhala
Anorektičky mívají ty hormonální hladiny dost nevyrovnané, a ona asi oprávněně předpokládá, že jsi zdravá, takže usuzuje na PCOS, protože nejpravděpodobnější příčina. Jinak pokud vím, tak se na gynekologii ptají na celkovou anamnézu včetně psychiatrických onemocnění. Těžko můžeš čekat neomylnost, když ji sama úmyslně v omyl uvádíš. Příště nelhat, a pak se nebudeš muset blbě ptát na emimi
@Pruhovaný_mýval píše:
Tak jasně, že se mohla splést, když jsi jí lhalaAnorektičky mívají ty hormonální hladiny dost nevyrovnané, a ona asi oprávněně předpokládá, že jsi zdravá, takže usuzuje na PCOS, protože nejpravděpodobnější příčina. Jinak pokud vím, tak se na gynekologii ptají na celkovou anamnézu včetně psychiatrických onemocnění. Těžko můžeš čekat neomylnost, když ji sama úmyslně v omyl uvádíš. Příště nelhat, a pak se nebudeš muset blbě ptát na emimi
Ona se mě na to neptala… Teď jsem si na to akorát vzpomněla, že by to třeba mohlo být, předtím mě to vůbec nenapadlo, dali mi papír, zda beru nějaké léky, to ano, ale žádný neberu, takže se neměla potřebu ptát na nějaký jiný problémy psychického rázu, kdyby se zeptala, tak jí to samozřejmě řeknu…
Ahoj, mohla se moje gynekoložka splést s diagnózou? Mám prý zvýšené angrogeny a tak mám pcos, přitom jinak žádné cysty, nic. Navíc jsem měla anorexii a rychle zhubla. Nemůže to být jen krátkodobá porucha hormonů a ne pcos?