Mohlo by být těhotenství?

Anonymní
16.7.24 08:24

Mohlo by být těhotenství?

Ahojky, vím ze je tohle velmi oblíbené tema, ale kazdy příběh jiný, tak zkusím ten svůj s prosbou o radu a názor :lol:
S mužem se snažíme 3 měsíc o miminko a první měsíc od vysazeni ha nic, s tím jsem i počítala. Druhy měsíc jsem měla 5 dni zpozdeni, na testech po 2 dnech zpozdeni slabší duchy a pak najednou z testu zmizeli i duchové a přišla ms, poměrně bolava a silná. MUDr říkala ze mohlo byt tehostenstvi co s ms odešlo.. No tento měsíc obdobné, dnes zpozdeni 4 dny, měla jsem dostat ms v pátek 12.7. Nicméně týden před, v pondeli 8. Jsem měla lehké spineni jen večer na toaletni papír, ut nic, středa čtvrtek vždy spineni na wc na papir, nebylo to silné jen tak lehce - myslela jsem ze teda přijde ms… No a od patku nic :oops: testy negativni :palec: miminko bychom si moc prali, tak jsem trochu nejistá co to znamená :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35781
16.7.24 08:27

A ty délky cyklů počítáš z čeho, když bereš antikoncepci tak mas 28 dní, to ale neznamená, že pak bude bez ha taky 28 dní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
16.7.24 08:35

Spíš to bude hormonální nerovnováha a tělo se ještě nevzpamatovalo z brání HA a nefunguje, jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
16.7.24 08:38

Testy jsou negativní, to znamená, že nejsi těhotná :nevim: jednoduché.
Každopádně, je to teprve 3 měsíce, co jsi vysadila HA a tělo se dává dohromady. Na tvém místě bych vypla a neřešila, nesledovala a zbytečně netestovala. Doporučuju stáhnout menstruační kalendář, zadáš tam poslední 3 termíny MS a on ti dokáže ukázat, jak dlouhý máš cyklus. To, že s HA jsi měla cyklus 28 dnů neznamená, že bez HA bude stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.24 08:45

Mě to vyšlo od vysazení ha v druhém cyklu, ale čekala jsem, že to bude trvat déle. Pravděpodobnost někdy kolem 25 let je dokonce jen 25%, takže průměrně je třeba 4 cykly, aby se to určitě povedlo, u starších 30 do 35 dokonce nějak 15-20% to už vychází na aspoň 5 cyklů. Pomáhají ty čaje kontryhelove co čtu. Nebo přípravky v kyselinou listovou. I chlap může brát na podporu zdravých spermií.

• Citovat
  • Upravit
5968
16.7.24 09:00

Spíše máš po vysazení HA rozházené hormony.
Měla jsem to stejně. Otěhotněla jsem 2. měsíc, kdy ms došla konečně v termínu.
8 měsíců od vysazení.

A cyklus 28 dní si měla i bez braní HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.7.24 13:16
:?

Příspěvek upraven 16.07.24 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.24 13:19

@Markéta188 ano měla, vždy přesně jak hodinky.. měla jsem teda kroužky antikoncepcni, i po vysazeni další měsíc přesně vse jak melo byt. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.24 13:22

@Mall126 kalendář mám, zapisuji do nej komplet všechno. A prave to tak hezky vycházelo, i na kontrole u mudr když jsem měla par dnů před ovulaci tak mi potvrdila ze za par dni opravdu bude :think: byla prý vidět krásná hormonální aktivita :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky