Koncert v těhotenství 27tt

Anonymní
14.7.24 14:27

Koncert v těhotenství 27tt

Ahoj holky mám takový dotaz. Včera jsem byla na koncertu jsem ve 27 týdnu.
Vůbec by mě nenapadlo že by to mohlo miminku nějak ublížit. Ale jako naschvál na mě dnes vyběhl článek o koncertech v těhotenství. Plno maminek tam psalo že byli taky na koncertech a vše v pohodě. Mě teď běhá hlavou jestli jsem nějak prckovi neublížila aby třeba neměl problém s ouškama.
Byl to venkovní koncert. Žádný metal. Jen divoký bill. Nestala jsem přímo u beden samozřejmě.
Moc děkuji za vaše zprávy hlavně mě neukamenujte prosím :nevim: :nevim: :nevim: 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.7.24 14:40

Neboj se, to miminko slyší všechny zvuky tlumeně. Taky jsem chodila, byla jsem na Iron Maidem, Basinfire, Masters, Metalfestu…a tak, samozřejmě opatrně a v šetřícím režimu. Ouška v pořádku, je to takovej malej netopejr, kterej přiběhne z vedlejší místnosti, když zašustí pytlík od sušenek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35762
14.7.24 15:00

Klid. Nic se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.7.24 15:02
@Paní Bubáková píše: Více

Jeee to ráda slyším. Mě to vůbec nenapadlo a dneska ráno jak na potvoru ten článek 8o
Tak mě napadlo jestli to dunění přeci jen tam trochu je tak aby mu to neublizilo na ouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
14.7.24 15:20
@Denii1212 píše: Více
:zed: :zed: to dítě je uvnitř, v plodové vodě a děloze, kolem něho je další tkáň
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí