Píchání v podbříšku 28tt

Anonymní
13.7.24 20:26

Píchání v podbříšku 28tt

Ahojky,
mám dotaz. Stalo se někomu, že by mu delší dobu píchalo v podbříšku a ve spodní části břicha? Tři dny mě to trápí. Není to nic co by bylo nepřežitelný nebo jak bych to řekla :D u dr. jsem byla minulý týden vše v naprostém pořádku. Jeden den jsem víc uklízela a právě mi začalo píchat v břiše. Myslela jsem že to mám z toho ale trvá to už tři dny takže pochybuju, že to mám z toho. Co myslíte je to furt roztahování dělohy. :nevim: Teď furt odpočívám a ležím a i tak mi tam teda popíchává. Hodně když se zohýbám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4482
13.7.24 20:31

Jela bych pro klid na kontrolu.
Někdo ti napíše, že je to normální a například má zkušenost je, že to v pořádku nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.24 20:43

@Paní.Norrisová nemůže člověk furt s každou prkotinou lítat po doktorech. Říkám není to nic hroznýho. Bych tam byla jak trubka.
Já si ještě říkala že by to mohly být třeba zaražený prdíky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16991
13.7.24 20:47

Hele, jako zenska, co porodila ve 26.tt ti radim jet na kontrolu - ja si myslela, ze se deti jen vice hybou ( nastesti v den normalni kontroly) a za par hodin uz byly na svete. Od te doby tvrdim - radeji 1000× hysterka nez jednou nebyt a vycitat si to do konce zivota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
13.7.24 21:12

Asi bych taky zašla znovu k dr. pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4482
14.7.24 08:04
@Anonymní píše: Více

Jo to jsem si říkala taky. Že je to jen roztahování dělohy, běžné bolesti a nic to není. Kdybych na tu pohotovost nesvolila, tak porodím doma… Jsem těhotná podruhé a radši pojedu kvůli blbosti a prkotině než něco zanedbat.
Jen si uvědom, že tady už nejde jen o tvé zdraví, ale už zodpovídáš za další život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
14.7.24 08:10

Jela bych. Mně doktor říkal, že s jakoukoli přetrvávající bolesti nám jet na pohotovost, protože kdyby hrozil předčasný porod, tak je lepší bejt nemocnici než kdyby se rozjel doma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.24 09:38

Je vtipný teda to, že říkám že se nejedná o nic intenzivního a vy z toho a i ze mě uděláte člověka který je úplně nezodpovědný. :mrgreen: Byly to ty zaražený prdy. :D :D V noci to byl mazec a ani se nedivím že mi břicho potlačívalo. Dnes jsem ok. Nemůžete otravovat doktora s každým prdem holky :lol: nic jinýho by nedělali. :D Kdyby mě něco intenzivně a dlouhodobě bolelo ani bych neváhala a ani bych jsem nepsala a k dr. Nebo na pohotovost bych jela hned. Nezodpovědná nejsem a myslím si že poučení o tom že to není jen o mě je trošku zbytečné. Nebuďte na všechny tak hr a protivný ;)

• Citovat
  • Upravit
16991
14.7.24 09:52

Nikdo z tebe tady nic nedela, ja ti jen napsala svou zkusenost a to, ze zacinajici predcasny porod nebo problemy nemusi znamenat velkou bolest..
Nikdo tady neumi vestit z koule (a asi ani ty, jinak by ses neptala) :nevim: a nikdo neciti, co ty - takze jsi dostala odpovedi na zaklade zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
14.7.24 10:19

Založila jsi diskusi, aby ses zeptala na zkušenosti. Dostala jsi odpovědi. Ani jedna z nich není protivná. Holky, které ti psaly o to, že se jim děti narodily předčasně, opravdu neotravovaly doktora s „každým prdem“…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky