Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jela bych pro klid na kontrolu.
Někdo ti napíše, že je to normální a například má zkušenost je, že to v pořádku nebylo.
@Paní.Norrisová nemůže člověk furt s každou prkotinou lítat po doktorech. Říkám není to nic hroznýho. Bych tam byla jak trubka.
Já si ještě říkala že by to mohly být třeba zaražený prdíky ![]()
Hele, jako zenska, co porodila ve 26.tt ti radim jet na kontrolu - ja si myslela, ze se deti jen vice hybou ( nastesti v den normalni kontroly) a za par hodin uz byly na svete. Od te doby tvrdim - radeji 1000× hysterka nez jednou nebyt a vycitat si to do konce zivota.
@Anonymní píše: Více
Jo to jsem si říkala taky. Že je to jen roztahování dělohy, běžné bolesti a nic to není. Kdybych na tu pohotovost nesvolila, tak porodím doma… Jsem těhotná podruhé a radši pojedu kvůli blbosti a prkotině než něco zanedbat.
Jen si uvědom, že tady už nejde jen o tvé zdraví, ale už zodpovídáš za další život…
Jela bych. Mně doktor říkal, že s jakoukoli přetrvávající bolesti nám jet na pohotovost, protože kdyby hrozil předčasný porod, tak je lepší bejt nemocnici než kdyby se rozjel doma.
Je vtipný teda to, že říkám že se nejedná o nic intenzivního a vy z toho a i ze mě uděláte člověka který je úplně nezodpovědný.
Byly to ty zaražený prdy.
V noci to byl mazec a ani se nedivím že mi břicho potlačívalo. Dnes jsem ok. Nemůžete otravovat doktora s každým prdem holky
nic jinýho by nedělali.
Kdyby mě něco intenzivně a dlouhodobě bolelo ani bych neváhala a ani bych jsem nepsala a k dr. Nebo na pohotovost bych jela hned. Nezodpovědná nejsem a myslím si že poučení o tom že to není jen o mě je trošku zbytečné. Nebuďte na všechny tak hr a protivný ![]()
Nikdo z tebe tady nic nedela, ja ti jen napsala svou zkusenost a to, ze zacinajici predcasny porod nebo problemy nemusi znamenat velkou bolest..
Nikdo tady neumi vestit z koule (a asi ani ty, jinak by ses neptala)
a nikdo neciti, co ty - takze jsi dostala odpovedi na zaklade zkusenosti.
Založila jsi diskusi, aby ses zeptala na zkušenosti. Dostala jsi odpovědi. Ani jedna z nich není protivná. Holky, které ti psaly o to, že se jim děti narodily předčasně, opravdu neotravovaly doktora s „každým prdem“…
Ahojky,
u dr. jsem byla minulý týden vše v naprostém pořádku. Jeden den jsem víc uklízela a právě mi začalo píchat v břiše. Myslela jsem že to mám z toho ale trvá to už tři dny takže pochybuju, že to mám z toho. Co myslíte je to furt roztahování dělohy.
Teď furt odpočívám a ležím a i tak mi tam teda popíchává. Hodně když se zohýbám.
mám dotaz. Stalo se někomu, že by mu delší dobu píchalo v podbříšku a ve spodní části břicha? Tři dny mě to trápí. Není to nic co by bylo nepřežitelný nebo jak bych to řekla