Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kontrakce u mě teda žádnou potřebu na velkou nezpůsobily. Ale já poslíčky nikdy neměla, ač porody mám za sebou dva.
To budou zaražené větry.. pokud bys běhala častěji, tak už to může být k porodu, tělo se vyprazdňuje, aby mělo miminko volnější cestu.
Ja pri kazde kontrakci letela na zachod. Aspon mi nemuseli delat klystyr.. pokud to zacne byt pravidelne tak radsi jed do porodnice ![]()
Dobrý den chci se zeptat, dnes jsem 39tt a nevím jestli jsem zažila poslíčky nebo ne, teď se mi to třeba stalo po týdnu, ale vždy je to stejné, bolest v podbřišku, jako takové tahání a tlačení do dělohy, někdy i šílená bolest v kříži a pak z toho vždy jdu na velkou a hned jak se alespoň trochu vyprázdním je to lepší a pak už se ta bolest neobjeví, zase třeba za pár dní jednou, jsou to poslíčci? To budu jako sedět na záchodě, než budu rodit?

Zažila jsem to už před rokem, akorát bez toho, abych potřebovala na velkou, potratila jsem, ale bohužel ze mě nevyšlo všechno, takže jsem zažila několik hodin pravidelné kontrakce a bolest byla stejná, akorát intenzivnější.