Při poslíčcích na velkou

Anonymní
14.7.24 09:38

Při poslíčcích na velkou

Dobrý den chci se zeptat, dnes jsem 39tt a nevím jestli jsem zažila poslíčky nebo ne, teď se mi to třeba stalo po týdnu, ale vždy je to stejné, bolest v podbřišku, jako takové tahání a tlačení do dělohy, někdy i šílená bolest v kříži a pak z toho vždy jdu na velkou a hned jak se alespoň trochu vyprázdním je to lepší a pak už se ta bolest neobjeví, zase třeba za pár dní jednou, jsou to poslíčci? To budu jako sedět na záchodě, než budu rodit? :roll: :D
Zažila jsem to už před rokem, akorát bez toho, abych potřebovala na velkou, potratila jsem, ale bohužel ze mě nevyšlo všechno, takže jsem zažila několik hodin pravidelné kontrakce a bolest byla stejná, akorát intenzivnější.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35852
14.7.24 09:54

Ne to nejsou poslíčci. Jen se ti chce na velkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
14.7.24 10:31

Kontrakce u mě teda žádnou potřebu na velkou nezpůsobily. Ale já poslíčky nikdy neměla, ač porody mám za sebou dva.

• Citovat
  • Upravit
4963
14.7.24 10:57

To budou zaražené větry.. pokud bys běhala častěji, tak už to může být k porodu, tělo se vyprazdňuje, aby mělo miminko volnější cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
14.7.24 11:58

Ja pri kazde kontrakci letela na zachod. Aspon mi nemuseli delat klystyr.. pokud to zacne byt pravidelne tak radsi jed do porodnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí