Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bubla_Bučková píše:
Každý kdo má pohlavní styk může otěhotnět
Můj manžel prý ne
![]()
Zakladatelko, teď vážně. Možné je vše, ale tipla bych, že pravděpodobně těhotná nejsi.
Stát se může. Ale křišťálovou kouli nikdo nemá. Zkusila bych udělat test. Ten by ti měl říct jistě. ![]()
Ono ta ATB to můžou rozházet. Proto se v příbalovém letáku píše, že je třeba se chránit navíc. Ale jestli vám přerušovaná soulož přijde dostatečná ![]()
Kamarádka otěhotněla při braní antikoncepce v době, kdy zároveň brala ATB. Ale pokud používáte ještě kondom, který neselhal ani jednou, tak je šance na těhotenství mizivá.
@Sasanka jarní píše:
Používáte kondom, tak proč bys měla otěhotnět.
Ale před tím ho nepoužívali a taky měla ATB.
Holky, můžu být těhotná, i když před týdnem mi vyšly výsledky hcg negativní? Teď bych byla cca začátek 3.tt. Jde o to, že mě furt vychází slabé pozitivní testy. Prosím o radu, zda i tak můžu být těhotná? Děkuji.
@Rosalinda Rose Tak pokud ještě nedošla MS a testy jsou pozitivní, tak určitě můžeš. Zkus za 2-3 dny a uvidíš, jestli čárka bude. ![]()
@luciie88 píše:
Kamarádka otěhotněla při braní antikoncepce v době, kdy zároveň brala ATB. Ale pokud používáte ještě kondom, který neselhal ani jednou, tak je šance na těhotenství mizivá.
nečetla leták antikoncepce ani ATB.
Čárky jsou už dlouho takto.
Nevím zda to těhotenství může tedy být i přesto, že krev minulé úterý negativní..
@Rosalinda Rose píše: Čárky jsou už dlouho takto.Nevím zda to těhotenství může tedy být i přesto, že krev minulé úterý negativní..
No, pokud máš pozitivní test a HCG negativní, pak je to divné
Co cysta?
@Rosalinda Rose pokud jsou čárky pořád stejně i několik dnů tak to je divný, v krvi by už taky mělo něco být, to asi těhotenství nebude, taky mě napadla cysta ![]()
@P4ja píše:
Ale před tím ho nepoužívali a taky měla ATB.
Ale mezitím snad dostala menstruaci ne? ![]()
@Sasanka jarní píše:
Ale mezitím snad dostala menstruaci ne?
MS při braní HA??? Asi těžko.
Ahoj, za poslední 2 měsíce jsem brala troje antibiotika a do toho tedy samozřejmě beru antikoncepci. Antiko beru skoro rok. Mám přítele, se kterým jsem měla sex, ale jedině přerušovanou soulož. Samozřejmě nás do toho aspoň trochu chránila antikoncepce, i když nevím jestli chránila tak jak měla, troje atb. jsou záhul
no každopádně, vždy jsem měla pravidelnou ms, i naposledy jsem ji dostala tak jak jsem měla a probíhala uplně, jako má běžná ms. Skončila mi před 2 týdny a od té doby raději s přítelem používáme kondom, protože jsem třetí atb. dobrala včera. Myslíte si, že bych mohla u přes to otěhotnět? Jsme moc mladí, takže na mimi je ještě čas. Můj poslední TT byl udělán někdy v lednu a byl několikrát negativní. Předem díky