Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud je test negativní, co víc chceš po nás? Hcg v těle teda nemáš a prsa tě bolí kvůli něčemu jinému.
Ano, je možné otěhotnět a mít i MS, co však možné není je mít negativní test + dostat MS a být těhotná, to prostě ne…můžeš být v klidu
@Perníček22 píše:
Ano, je možné otěhotnět a mít i MS, co však možné není je mít negativní test + dostat MS a být těhotná, to prostě ne…můžeš být v klidu
Tak to jste si byla tak jistá … dnes mi vyšel pozitivní TT …..
@Acinore píše:
Pokud je test negativní, co víc chceš po nás? Hcg v těle teda nemáš a prsa tě bolí kvůli něčemu jinému.
Ale dnes vyšel test pozitivní takže … asi tak. 🙁
@liyah píše:
Ale dnes vyšel test pozitivní takže … asi tak. 🙁
A co je to za test? Mamatest dělá falešně pozitivní duchy
@liyah píše:
Tak to jste si byla tak jistá … dnes mi vyšel pozitivní TT …..
I příroda umí překvapit…
@Acinore píše:
A co je to za test? Mamatest dělá falešně pozitivní duchy
Nene ten druhy pepino myslím. Bylo to po ranní moči. Jsem zoufalá cely den ještě včera večer sem měla hrozné bolesti v Podbrisku a bolí mě stále bradavky. Nic jiného než čekat do rána …
@liyah Kolik dní po menstruaci jsi? Zkus jiný test než pepino, prý jsou také dost nespolehlivé. Ale pokud jsi měla nechráněný styk během ovulace tak stát se mohlo
Dobrý den mohu byt tehotna? Měla sem nechraneny sex přítel se do me udelal 2 dny pred menstruaci která trvala jen 3 dny a nebyla nijak silná, obvykle mi trvá kolem týdne, a po druhé se do mě udělal ten 3 den menstruace kdy mi zkoncila je možné opodneni kdyz mam nepravidelný cyklus?
Ahoj můj dotaz zní.

Je možné že mě hrozné bolí bradavky po M/S …?? Zda je to normální nebo je možnost těhotenství?
HA neberu.
Prerusovany styk. Test negativní
Mám už 1 dítě
Ještě se mi nestalo ze mě bolí vkuse před M/S vkuse i po M/S par dni. Děkuji za info