Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nechci ti kazit radost… Mám bohatou zkušenost. Po lécích ti nejspíš přijde ms. Mne chodila i klidně po 21 dnech a to jsem měla cykly víc jak 40 dnů. Takže vysoká sliznice = brzy přijde ms. Kdy mas vysadit prášky? Doktorka je těžce neprofesionální, když ti říká takové bláboly, vždyť tam nemůže nic vidět. Jako nějaká malá šance tam je, ale utrogestan také blokuje ovulaci ![]()
Ahoj, já jsem ale ovulaci měla.
Ona mi řekla, že to vypadá dobře a že na léky reaguji moc dobře, že si myslí že by MS ani nemusela přijít, no to nevím ty máš vystudovaný nějaký obor gynekologie nebo tak nějak?
zatím bohužel se vším měla pravdu, tak snad tohle bude bohudík pravda ![]()
@Eleanor1994 píše:
Ahoj, já jsem ale ovulaci měla.
Ona mi řekla, že to vypadá dobře a že na léky reaguji moc dobře, že si myslí že by MS ani nemusela přijít, no to nevím ty máš vystudovaný nějaký obor gynekologie nebo tak nějak?zatím bohužel se vším měla pravdu, tak snad tohle bude bohudík pravda
A dle čeho sledujes ovulaci? Gynekolog nejsem
Ale k medicíně mám blízko. I tak bych o tom nic nevěděla, kdybych si to neprozila. Hrozne bych ti přála, aby ti to vyslo, ale neupinej se na to. Když to nevyjde, ta bolest je pak hrozná. A pak to můžeš zažívat i každý měsíc po dobu několika let… Takže je lepší být příjemné překvapen, než zklamán ![]()
@Eleanor1994 s tom nemám zkušenost. Tak držím palce a dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
Ahoj ma. zkusenost mam.tez pcos prvni ditko mam. z ivf neberu zadny hormony ani clostik.ani duphaston antikoncepci nic neresila.sem.to a uz cca tyden na.me vykuluje. toto. u dr jsem. jeste nebyla ale verim.ze i zazraky se deji
@Janee19 ahoj,menstruace nic. testy jsem si dělala naposledy před tydnem a negativní volala jsem na gyndu a jdu tam v úterý odpoledne…ráno zkusím poslední test
@Eleanor1994 dekuji drzim se pri zemi porad to neni jeste potvrzene od doktora stat se muze vse
@Priserka25 píše:
@Eleanor1994 dekuji drzim se pri zemi porad to neni jeste potvrzene od doktora stat se muze vse
Pravda, budu ti držet palečky ![]()
@Eleanor1994 tak uvidíš… Kdyžtak doporučuji inositol, hezky mi upravil cyklus, jiné přípravky mi nepomohly
@Janee19 píše:
@Eleanor1994 tak uvidíš… Kdyžtak doporučuji inositol, hezky mi upravil cyklus, jiné přípravky mi nepomohly
@Janee19
Tak na těhotenství to prý nevypadá, ale vzala mi krev..
Dostala jsem zase ustrogestan a k tomu i clostilbegyt. Inositol mám asi v nosiforte
Juknu se
@Eleanor1994 Jj, v tom bude, mrkni kolik hi tam je, tyhle přípravky vyjdou celkem draho s doporučením davkovanim, dá se pak koupit ve sportovních suplementech. Jinak tvoje doktorka je celkem zvláštní, takto ti dělat naděje… Ale brzy to vyjde ![]()
Ahoj, cca 2 roky vím, že mám PCOS, beru od Dr. Ustrogestan 1. Měsíc… proběhla menstruace a v období plošných dnů nech.sex …v neděli po sexu bolest podbřišku levá strana v úterý jsem šla k dr. S tím že mě poboliva podbřišku a prostě už strach co to zase bude (konizace před 2r.) Jsem hned šla na kontrolu, zjistila velmi vysokou sliznici a culila se na mě, že to vypadá na těhotenství, ale že mi to nechce říkat na tuty, měla jsem 9 dní před MS…teď čekám… v hlavě se mi to pořád srotuje, je fakt možný že by to hned 1. Měsíc vyšlo? Na test je tuším velmi brzo…