Mohu dát krátký rukáv?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
21.4.11 14:53

Nechala bych dlouhý rukáv - ne kvůli teplu, ale kvůli sluníčku. Jsem na tohle dost paranoidní, vím, že jsi psala, že je malá ve stínu, ale UV paprsky se k ní stejné dostanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
21.4.11 15:29

Moje děti jsou teď venku s krátkým rukávem, ale pětiměsíční dítě bych rozhodně s krátkým rukávem nenechala, dostalo by jednu tenkou vrstvu, která kryje celý kožní povrch. Už proto, že kočárek bych postavila do stínu a tady trochu pofukuje..
Nedala bych. Myslím si, že je na to ještě čas. Taky jsem se hodně rozhodovala, co dětem obleču a k večeru jim určitě zase vyměním trička za dlouhý rukáv.
Taky bych nedala i proto, že výkyvy teplot jsou extrémní, u nás bylo ráno 7 stupňů, teď je 25 :mrgreen: My teda většinou chodíme ven i ráno..A ještě jeden důvod, minulý týden bylo chladněji, na teplé mikiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.4.11 15:31

Můj téměř 4 m klučík spinká na balkoně na slunci v krátkém bodynku,přikrytý plinkou,je tam na chcipnutí :roll: Ale kdybych ho vzala třeba na ruce,tak určitě kratký nee,ale v kočáru když se sním nejezdí a nefouká,tak klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
21.4.11 16:54

Já jsem dneska dala klukům jen body s krátkým rukávkem a přikryla je plínkou,protože v mikinkách mi byli včera celý uvařený :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.4.11 21:00

Ahojky. Tak já mám 5,5 měsíční prďolku a dneska i včera byla venku jen v bodíčku s krátkým rukávem. Měla k tomu ponožtičky a pro jistotu jsem jí přikryla slabou dekou. A i tak jsem jí dneska vyndavala z kočárku zpocenou.

Jinak doma (máme tam většinou asi 23) je v krátkým rukávu a ponožtičkách skoro pořád - jen když máme doma ráno chladněji tak jí dám dlouhý rukáv a dupajdy.

Ale záleží na co je dítě zvyklé z domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.4.11 22:58

Já jsem to dneska pozorovala :mrgreen: Jako první jsem potkala maminku, která si vykračovala v krátkém rukávu a vezla v kočáře cca 18měsíční holčičku ve svetru a na 98 % jsem si jistá, že měla pod riflema punčocháče. Většina dětí měla dlouhý rukáv, občast na tom tenkou vestu, i (často mnohem) starších, než Samík, přestože rodiče byli třeba i v kraťoučkých kraťasech.

Na závěr jsem potkala rodinku s cca 4-5letou holčičkou, která byla v minisukýnce s holýma nohama :lol: Takže povoleno je vše :mrgreen:

My jsme byli oba v krátkých rukávech a bylo nám dobře. Že by bylo venku ne zdechnutí se mi teda zas nezdálo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.4.11 23:04

Dneska mě taky zarazila maminka s holčičkou, obě holé nohy a krátký rukáv…
Já bych malému ještě krátký nedala, přijde mi toto počasí velmi aprílové, chvilku je hyc a na to začne pofukovat. Myslím tenké tepláky, tenké tričko s dlouhým je tak akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.4.11 23:15

Manžel šel dnes s malým v 17:30 ven na písek. Venku bylo 24C ve stínu, kolik bylo na sluníčku se neodvažuji odhadovat. Malej šel ven v tepláčkách (dlouhých), tričku s krátkým rukávem (pod tím tílko) a v kšiltovce. Manžel mu nesl tenkou bundičku v ruce, když se vrátili, měl ji malej na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.4.11 23:27

Já jsem měla taky mikiny pod kočárem a Samík ji při návratu kolem 19:00 dostal. To si vůbec myslím, že je takové dobré řešení, vzít něco na přioblečení - a není třeba řešit nic :lol: :lol: :lol:

Pro malé mimino jsem vždycky měla 2 deky pod kočárem a byli jsme připravení na všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
22.4.11 15:30

Moje děti jsou teď na dvoře vyloženě v letním oblečení - tričko s krátkým rukávem bez tílka, šortky, klobouky na hlavách, krémy s UV filtrem, opakované mazání. Je tam slunce, pere dost, postupně přichází stín. Na slunci je 30 stupňů, je to chráněné z každé strany, nefučí tam..

Byly venku i ráno a už kolem půl desáté stačily tepláky a tričko s krátkým rukávem.

Ale souhlasím, že to počasí je zrádné. Já se docela bojím i úpalu nebo úžehu, ale přece je nebudu držet doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.6.22 10:42

Dobrý den chci se zeptat mám měsíčního chlapečka a je u nás přes 25°C jestli mu můžu dát jen krátký rukáv bodycko nebo i teplacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
24.6.22 10:48

Ano dej, teplaky bych nedavala. V kocaru je jeste tepleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková